کد خبر: 542435
تاریخ انتشار :

الهام سلمانی همسر عبدالرضا داوری و حاشیه‌هایی بر سیاست‌ورزی

الهام سلمانی همسر عبدالرضا داوری و حاشیه‌هایی بر سیاست‌ورزی
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

گروه سیاست نامه‌نیوز : در فضای مجازی که جستجو می کنیم از "الهام سلمانی" همسر " عبدالرضا داوری " اطلاعاتی زیادی وجود ندارد. فقط یکی دو عکس از او و دخترش با لبخند در کنار احمدی‌نژاد به چشم می خورد اما توئیت های او بعد از ماجرای قتل میترا استاد به دست محمدعلی نجفی سونامی در عرصه فضای رسانه ای و شبکه‌های اجتماعی به پا کرد.

پرستو بر شاخه زندگی عبدالرضا داوری

الهام سلمانی در دو هفته گذشته با انتشار پست‌هایی به ارتباط یک پرستو با همسر خود یعنی عبدالرضا داوری اشاره کرد که بسیار جنجال آفرین شد.

عبدالرضا داوری از سیاسیون نزدیک و حامی سرسخت محمود احمدی‌نژاد بر اثر توییت‌های همسرش "الهام سلمانی" به شدت با مسائل حاشیه ای دست و پنجه نرم می کند. روز شنبه یک خبر سیاسی در رسانه‌ها آمد که او خودکشی کرده است. البته بعد از ساعتی کانال تلگرامی منتسب به او این خبر را رد کرد و علت بستری شدنش در بیمارستان را عارضه ای مربوط به بیماری دیابت خواند.

پست جنجالی همسر عبدالرضا داوری

اما پُست الهام سلمانی همسر عبدالرضا داوری چه بود که این همه سروصدا به پا کرد. او در متنی از ورود یک پرستو به زندگی شخصی همسرش یعنی عبدالرضا داوری پرده برداشت و در یک رشته توئیت توضیح داد که «همسرش عبدالرضا داوری هزینه مدرسه فرزندان شان را صرف هزینه زندگی و اجاره منزل پرستویی با نام "ف- کاف " کرده است».

البته ماجرا به اینجا ختم نشد. گویا الهام سلمانی از طرف عبدالرضا داوری همسرش بعد از انتشار این توئیت‌ها تحت فشار قرار می‌گیرد که بگوید «اکانت توئیترش هک شده است» اما الهام سلمانی زیر بار نرفت. با انتشار دو توئیت دیگر در همین رابطه توضیح داد که جلوی شبهات را بگیرد.

واکنش عبدالرضا داوری به رشته توئیت‌های جنجالی همسرش

واکنش عبدالرضا داوری همسر الهام سلمانی درباره این توئیت ها ابتدا سکوت بود و پس از 6 روز که در توئیتر هیچ فعالیتی نداشت، در توئیتی درباره‌ی اینکه آیا از آنچه توسط خانم الهام سلمانی منتشر شده خبر دارد یا نه نوشت: «موبایلم را سرقت کرده‌اند دسترسی به تلگرام و توییتر ندارم. ولی خواهرم دیشب یک چیزهایی را نشانم داد.» او همچنین این توضیح را اضافه کرد که «در آستانه‌ی جدایی از الهام سلمانی است و پرستویی هم در کار نیست».

توضیحات عبدالرضا داوری همسر الهام سلمانی به انتشار یک توئیت محدود نشد، او در گفتگویی رسانه ای و در پاسخ به این سوال که «شما که چند وقتی است جدا زندگی می‌کنید. جریان این توییت‌ها چیست؟» گفت: نوروز پارسال که از زندان به مرخصی درمانی آمدم یک موضوعاتی پیش آمد و من هم تصمیمی از چند سال پیش داشتم که از ایشان جدا بشوم.

همچنین درباره‌ی ادعای در کار بودن یک پرستو هم گفت «آنهایی که به من نزدیک‌ترند، چه در دفتر آقای احمدی نژاد و یا امثال خود شما، این را می‌دانید که حداقل یک سال است به طور جدی دنبال طلاق بودم. خانواده‌ی ایشان و خانواده‌ی خودم در جریان هستند. مساله‌ی خاصی نیست، دو تا آدم در مقطعی تصمیم دارند که زندگی تشکیل بدهند و یک جایی هم به این نتیجه می‌رسند که توافقی نیست و سازشی نیست و نهایتا بر اساس قانون جدا می‌شوند. این حقشان است. اینکه ماجرا را به مسایل امنیتی و پرستو نسبت بدهند برایم عجیب بود».

مرزبندی احمدی‌نژادی‌ها با عبدالرضا داوری

البته موضوع زمانی جالب تر می شود که محمود احمدی نژاد و دفتر او سعی کردند بعد از انتشار خبر خودکشی او، بین خود و عبدالرضا داوری مرز روشنی بکشند. علی‌اکبر جوانفکر در پاسخ به اینکه خبر خودکشی عبدالرضا داوری ، معاون خبرگزاری ایرنا در دولت احمدی‌نژاد صحت دارد یا نه، می‌گوید «چرا باید خبر داشته باشم؟ من چه نزدیکی با ایشان دارم؟! من چه نسبتی با آقای داوری دارم و چرا باید با از ایشان اطلاع داشته باشم؟»

مشاور رسانه‌ای محمود احمدی‌نژاد در واکنش به این سوال که شما و داوری از نزدیکان رئیس‌جمهور سابق هستید می‌گوید: «کجا آقای داوری به آقای احمدی‌نژاد نزدیک است؟! نسبت ایشان با آقای احمدی‌نژاد چیست؟ آن قدر گفتید آقای داوری مشاور آقای احمدی‌نژاد است که خودشان هم باورشان شده است! چه زمانی برای ایشان حکم مشاور زده‌اند؟»

داوری اما هرآنچه بود و هست بی‌تردید جدای از همراهان محمود احمدی‌نژاد نیست هرچند دوستان سابقش بخواهند از او اعلانم برائت کنند. او که تا چندی پیش در مقام مروج نهضت به سوی بهار بود و می‌گفت یک جریان جهانی در حال راه افتادن است، اکنون و بعد از یک حاشیه خانوادگی که می‌تواند به هیچ فرد یا گروهی هم ارتباطی نداشته باشد، از سوی دوستان سابق خود طرد می‌شود. حافظهتاریخی فراموش نمی‌کند که چند ماه پیش یعنی در بهمن97 داوری در گفت‌وگویی با روزنامه سازندگی گفت: «آقای احمدی‌‌‌‌‌نژاد در نوع فعالیت‌‌‌‌‌های خود به فرم‌‌‌‌‌های متعارف اعتقادی نداشت و ندارد. نگاه ایشان در فعالیت‌‌‌‌‌ها، نگاهی به حوزه اجتماعی است. ایشان عقیده دارد برای تحولات اجتماعی، مردم باید به صحنه بیایند و آنچه امروز در قالب احزاب و فعالیت‌‌‌‌‌های انتخاباتی انجام می‌‌‌‌‌شود، موسمی است و فعالیت‌‌‌‌‌های ریشه‌‌‌‌‌دار فکری و تئوریک نیستند. با توجه به تجربه مطالعاتی من در حوزه تاریخی شاید فقط در مقطعی از تاریخ، حزب توده را داشتیم که توانست تا حدی شبکه اجتماعی خود را ایجاد کند و بر اساس تجربیاتی که جریانات مارکسیستی داشتند، سازماندهی مدلی برون‌‌‌‌‌زا را در ایران پیاده کردند. مدل احزاب ما بعد از انقلاب و به‌‌‌‌‌خصوص در سه دهه اخیر مدلی موسمی و انتخاباتی بود و هرگز نتوانسته است جامعه را در حوزه‌‌‌‌‌های نظری، فکری و آرمانی بسیج کند. امروز بحث انتخابات نیست. هدف این است که یک مجموعه‌‌‌‌‌ای از آرمان‌‌‌‌‌ها مطرح شود تا افرادی که به این آرمان‌‌‌‌‌ها اعتقاد دارند این آرمان‌‌‌‌‌ها را در جامعه بسط بدهند. شاید خروجی این کنش تئوریک اجتماعی در روند خود به یک فرآیند سیاسی منجر شود. من این را نفی نمی‌‌‌‌‌کنم ولی راه‌‌‌‌‌اندازی با آن هدف نیست. می‌‌‌‌‌خواهیم این مجموعه آرمان‌‌‌‌‌ها نه‌‌‌‌‌تنها در ایران بلکه برای تغییر شرایط نابرابر جهانی عرضه شود. آقای احمدی‌‌‌‌‌نژاد در دوره‌‌‌‌‌ای که مسئولیت داشتند، ارتباطات بین‌‌‌‌‌المللی زیادی داشتند و از زمانی که بحث این منشور مطرح شده از خارج از ایران نیز تماس گرفته‌‌‌‌‌اند و به دنبال این هستند که جریان فکری ایشان را در جامعه بسط بدهند».

یا آنکه او در اسفند97 به نامه‌نیوز گفته بود: «محمود احمدی‌نژاد به دنبال كسب قدرت نیست و تنها می‌خواهد یك ‌روش انسان‌ مدارانه و مبتنی بر آزادی به مردم ارائه بدهد. چهارم بهمن بود كه آقای احمدی‌نژاد منشوری با 12بند را در حوزه‌های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و بین‌المللی منتشر كرد؛ اساس این منشور انسان‌شناسی است. آقای احمدی‌نژاد در این منشور سعی كرده است كه تعالی انسان را در آزاد بودن او بداند. نكات دیگری مانند حق مالكیت، توزیع عادلانه ثروت و قدرت، حفظ كرامت انسانی و مفاهیمی از این دست در این منشور آمده است». با در نظرداشتن چنين اظهارنظرهایی ظرف چندماه گذشتهد عجیب است که برخی از افراد که خود را نزدیک به محمود احمدی‌نژاد می‌دانند از داوری برائت می‌جویند.

بیوگرافی عبدالرضا داوری

عبدالرضا داوری در ۳۱ فروردین ۱۳۵۲ در تهران متولد شد. داوری دارای دیپلم ریاضی و لیسانس و فوق لیسانس مهندسی مکانیک از دانشگاه تهران است. او در صفحه شخصی خود اعلام کرده دکتری اقتصاد با گرایش توسعه صنعتی از دانشگاه کارلینس نیویورک دارد.

بعد از سال 84 تلاش زیادی کرد تا خود را نزدیک به محمود احمدی نژاد و حامی بی چون و چرای او نشان دهد. از سال 88 به بعد می خواست سخنگوی جریان حامی احمدی نژاد جلوه کند. هر وقت موضوعی درباره دولت دهم و محمود احمدی نژاد مطرح می شد، عبدالرضا داوری با علت و بی‌علت خود را وارد بحث می کرد و موضع می گرفت. ارادت نشان دادن به احمدی نژاد البته بی جواب هم نماند او در زمان ریاست جمهوری احمدی نژاد قائم مقام خبرگزاری ایرنا خبرگزاری رسمی ایران شد. همچنین از مهر۱۳۹۱ تا اردیبهشت۱۳۹۲ مشاور وزیر کشور و رئیس مرکز مطالعات راهبردی و آموزش این وزارتخانه بود.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها