کد خبر: 572401
تاریخ انتشار :

در گفت‌وگو با «نامه‌نیوز» مطرح شد

ناصر ایمانی: باید از لیست جداگانه پایداری استقبال کرد زیرا وزن سیاسی‌شان معلوم می‌شود/ کاری که پایداری‌ها کردند جز وحدت‌شکنی نبود/ احمدی‌نژادی‌ها لیست مستقل نمی‌دهند

ناصر ایمانی: باید از لیست جداگانه پایداری استقبال کرد زیرا وزن سیاسی‌شان معلوم می‌شود/ کاری که پایداری‌ها کردند جز وحدت‌شکنی نبود/ احمدی‌نژادی‌ها لیست مستقل نمی‌دهند
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

گروه سیاست نامه‌نیوز: لیست جداگانه جبهه پایداری آغازی است بر پایان احتمال ائتلاف این طیف با بدنه اصلی اصولگرایان در انتخابات مجلس. جبهه پایداری که چندی پیش از بان سخنگویش اعلام کرد که اصولگرایی منسوخ شده است، اکنون با معرفی 60نامزد راه خود را از شورای ائتلاف جدا کرد تا علاوه بر خدشه به وحدت اصولگرایان این گمانه‌زنی را ایجاد کند که ممکن است آراء کلی اصولگرایان شکسته شود.

ناصر ایمانی درباره ابعاد ارائه لیست جداگانه جبهه پایداری به «نامه‌نیوز» گفت: «همان‌طور که پیشتر هم گفته‌ام جدایی پایداری از اصولگرایان اتفاق عجیبی نیست و با تصمیم این طیف آسمان بر زمین نیامده است. دبیر کل این طیف می‌گوید که ارائه لیست جداگانه به معنای برهم‌زدن وحدت نیست که این گزاره کاملا نادرست است زیرا کاری که پایداری‌ها کردند جز وحدت‌شکنی نبود. وحدت یعنی افرادی در عین حال که اختلاف‌نظر دارند، در مقطعی اختلاف‌ها را کنار بگذارند و به نتیجه مشترک برسند. در انتخابات نتیجه مشترک ارائه لیست واحد بود و اکنون که این مهم محقق نشده است، نمی‌توان گفت همچنان وحدت وجود دارد. ممکن است در موضوعات دیگر پایداری‌ها با دیگر اصوگرایان تفکرات مشترکی داشته باشند اما بحث همه در شرایط فعلی انتخابات بود و قرار بود که وحدت بر این امر رخ دهد. پس پایداری با ارائه لیست جداگانه وحدت را از بین برد».

او ادامه داد: «پایداری‌ از زمان ایجادش تا امروز بر سر انتخابات با اصولگرایان مشکل داشته است؛ چه در انتخابات مجلس، چه انتخابات ریاست‌جمهوری و چه انتخابات شوراها. البته بد هم نشد و باید از این موضوع استقبال کرد زیرا بالاخره اصولگرایان مانند دوره‌های قبل در برابر آنها مماشات نکردند. از سوی دیگر وزن هر گروه هم معلوم می‌شود و همه درمی‌یابند که پایگاه اجتماعی طیف پایداری آنچه ادعا می‌کنند و جدایی آنها از اصولگرایان نتیجه انتخابات را تغییر نمی‌دهد».

ایمانی در پاسخ به این پرسش که آیا جبهه پایداری و نیروهای نزدیک احمدی‌نژاد لیست مشترک می‌دهند یا خیر، اظهار کرد: «میان جبهه پایداری و جریان احمدی‌نژاد فاصله زیادی وجود دارد و تصور می‌کنم آنها به نقطه‌ای نمی‌رسند که یک لیست بدهند و احمدی‌نژادی‌ها هم لیست جداگانه نخواهند داد».

او در پاسخ به پرسشی دیگر مبنی بر اینکه آیا اصولگرایان خود را از پیش برنده انتخابات تصور می‌کنند یا خیر، گفت:‌ »به هیچ وجه هیچ یک از اصولگرایان نگفته‌اند که برنده قطعی انتخابات ما هستیم. اتفاقا بر خلاف این گزاره، اصلاح‌طلبان مدام اصرار می‌کنند که برنده قطعی انتخابات اصولگرایان هستند. اصلاح‌طلبان با اهداف تبلیغاتی و سیاسی بر برنده‌شدن اصولگرایان تأکید می‌کنند تا مردم احساس کنند که جریان اصلاحات مظلوم واقع شده است. مشخصا به یاد داریم که در سال76 و در انتخابات ریاست‌جمهوری چنان می‌گفتند آقای ناطق برنده انتخابات است که انگار هیچ شکی در میان نبود. چنین تاکتیکی باعث شد که مردم در اقدام عکس‌العملی به آقای خاتمی رأی دادند. اکنون هم با اشاعه این گزاره می‌خواهند مردم را از لحاظ روانی وادار به عکس‌العمل کنند و در میان اصولگرایان هم تفرقه و تکبر را رواج دهند».

او در پایان درخصوص گزاره دیگری که اصلاح‌طلبان مطرح می‌کنند مبنی بر اینکه با پایین آمدن مشارکت اصولگرایان پیروز انتخابات می‌شوند گفت: «اگر به آمارهای انتخابات‌های دوره‌های گذشته نگاه کنید درمی‌یابید که حتی مجالسی که کاملا جناحی تشکیل شده‌ بودند هم با میزان مشارکت بالای مردم همراه بودند؛ مثلا مجلس چهارم کاملا در دست نیروهای راست بود یا مجلس ششم کاملا در اختیار نیروهای اصلاح‌طلب بود اما آمار مشارکت مردم در هر دوی این مجالس بالا بوده است. اصلاح‌طلبان با چنین سخنانی می‌خواهند بگویند خودشان نماد و نمود کامل دموکراسی، آزادی بیان و هر ویژگی‌ مثبتی هستند و طرف مقابل یعنی اصولگرایان نماد همه خشونت‌ها و بسته‌انگاری‌ها و سیاهی‌ها هستند. آنها چنین القاء می‌کنند که هر زمان مردم در انتخابات شرکت کنند اصلاح‌طلبان پیروز می‌شوند و هر زمان که مشارکت پایین آید اصولگرایان برنده می‌شوند که چنین موضوعی هم به شدت نادرست است و با اهدافی خاص ارائه می‌شود. هرچند به نظر من مردم چندان به اصولگرا و اصلاح‌طلب بودن نامزدها نگاه نمی‌کنند و در شهرهای بزرگ مانند تهران به برنامه‌ها و میزان کاری که می‌توانند انجام دهند رأی می‌دهند و در شهرستان‌های معمولا آراء منطقه‌ای و قومی است».

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها