در گفتوگو با «نامهنیوز» مطرح شد
طیبه سیاوشی : باید سیاست واحدی درباره تعطیلی ها اتخاذ میشد/تعطیلی مجلس در اراده نمایندگان نبوده است/نمایندگان به شدت پیگیر تعطیلی مدارس و دانشگاهها بودند
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
گروه سیاست نامهنیوز: مجلس در شرایطی تعطیل است که چندماهی به پایان کارش نمانده است و معلوم نیست که نمایندگان مردم که باید پیگر امور موکلان خود باشند، چه زمانی کار خود را از سر میگیرند؛ علاوه بر این در روزهای اخیر بعضی انتقادها حکایت از آن دارد که اگر وضعیت شیوع بیماری کرونا به میزانی حاد است که مجلس تعطیل میشود، چرا ادارات دولتی و خصوصی و دیگر مشاغل تعطیل نمیشوند و اگر شرایط کنونی حاد نیست چرا مجلس تعطیل شده است؟
طیبه سیاوشی، نماینده مجلس شورای اسلامی میگوید که تعطیلی مجلس در اراده نمایندگان نبوده است؛ افزون بر این این تعطیلی به نفع مراجعان که همان مردم باشند هم هست. او درباره این موضوع به «نامهنیوز» گفت: «تعطیلی مجلس از سوی ستاد مبارزه با کرونا به آقای لاریجانی اعلام شد و او هم مجلس را تعطیل کردند. تعطیلی مجلس به حوزه سلامت عمومی جامعه برمیگردد و نمایندگان نمیتوانند بگویند کار درست یا نادرستی است. حتما میدانید که روزانه در مجلس تعداد بسیار بالایی رفتوآمد دارند و فقط بحث سلامت نمایندگان نیست بلکه سلامت مراجعان هم مطرح است. هر روز تعداد کثیری از مردم به دفتر نمایندگان مراجعه میکنند و راهروهای مجلس مملو از جمعیت است این درحالی است که دیروز که من به مجلس رفتم، دیدم که راهروها خالی است».
او ادامه داد: «بحث دیگر این است که من کاملا به مردمی که هنوز و به صورت هرروزه سرکار خود میروند، حق میدهم که انتقاد کنند که چرا مجلس تعطیل است اما دیگر مردم سرکار خود میروند اما این موضوع را هم ببینیم که تا دوم اسفند که انتخابات مجلس بود، مجلس با تراکم جمعیتی بالایی روبهرو بود و تقریبا همه نمایندگان بر سر کار خود حاضر میشدند تا آنکه ستاد مقابله با کرونا تصمیم به تعطیلی مجلس گرفت و بعد هم گفته شد که با اختیاری که اصل85 داده است، ستاد تلفیق بودجه میتواند درباره بودجه تصمیمگیری کند که اکنون شنیدیم که با حکم رهبر انقلاب قرار است بودجه به شورای نگهبان ارسال شود».
او در پایان یادآور شد: «اتفاقا نمایندگان به شدت پیگیر تعطیلی مدارس و دانشگاهها بودند تا در این مراکز که هر روز جمعیت زیادی حاضر میشوند، ویروس کرونا شیوع پیدا نکند. یعنی ما به حال مردم بیتوجه نبودیم. بعضی از مشاغل مانند شغلهای قضایی هم ناچارند که به دادگاهها بروند اما من هم باور دارم که باید یک سیاست واحد از سوی مرجع صلاحیتدار در امر کرونا اتخاذ میشد».
دیدگاه تان را بنویسید