کد خبر: 576437
تاریخ انتشار :

در گفتگو با نامه نیوز مطرح شد؛

محمدرضا میرتاج الدینی:با رقابتی منطقی قبل هفتم خرداد ترکیب هیأت رئیسه را مشخص می‌کنیم/ مجلس آینده تک فراکسیونی نخواهد بود

محمدرضا میرتاج الدینی:با رقابتی منطقی قبل هفتم خرداد ترکیب هیأت رئیسه را مشخص می‌کنیم/ مجلس آینده تک فراکسیونی نخواهد بود
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

گروه سیاست نامه نیوز : معادلات مجلس آینده به ظاهر ساده اما در باطن متأثر از فاکتورهای متعدد، پیچیده و چالشی خواهد بود. انتخابات هیأت رئیسه پارلمان، انتخابات هیأت رئیسه کمیسیون های تخصصی، تشکیل فراکسیون های سیاسی، انتخابات ریاست جمهوری، رسیدگی به بودجه 99، نگاه به دولت روحانی و نوع اولویت بندی ها از جمله فاکتورهای چالش برانگیز در مجلس آینده هستند.

حجت الاسلام سیدمحمدرضا میرتاج الدینی نماینده منتخب مردم تبریز در مجلس یازدهم می گوید: در مجلس آینده نیروهای انقلابی و اصولگرا در یک فراکسیون جمع می شوند. آنها قبل از آغاز به کار مجلس در قالب رقابتی منطقی ترکیب هیأت رئیسه موقت را مشخص می کنند.

مشروح گفتگوی محمدرضا میرتاج الدینی با نامه نیوز را در ادامه بخوانید.

****

*مجلس آینده تک فراکسیونی خواهد بود یا چند فراکسیونی؟

-خیر تک فراکسیونی نخواهد بود همچون مجلس هفتم دو فراکسیونی می شود. فراکسیون «نیروهای انقلاب» اکثریت خواهد بود و فراکسیون اصلاح طلبان و مستقلان نیز با حدود 25 تا 30 عضو در اقلیت قرار می گیرد.

*یعنی اینطور نخواهد شد که جبهه پایداری و شورای ائتلاف هر کدام برای خودشان فراکسیون تشکیل دهند؟

-خیر، البته نیروهای انقلاب دارای طیف های مختلفی خواهند بود اما همه زیر چتر فراکسیون انقلابی-ولایی عمل می کنند.

*برای کرسی ریاست رقابت سختی شکل می گیرد یا از همین الان می توان آقای قالیباف را رئیس مجلس آینده دانست؟

-رقابتی با روند منطقی درون نیروهای انقلاب انجام و قبل از هفتم خرداد 99 ترکیب هیأت رئیسه موقت مشخص خواهد شد بنابراین روز نخست شروع کار مجلس آینده برای تعیین هیأت رئیسه موقت رقابتی نخواهیم داشت.

*گزینه دیگری غیر از آقای قالیباف برای کرسی ریاست وجود دارد؟

-هنوز جلسه نمایندگان منتخب برگزار نشده که این مسئله معلوم شود.

*برخی معتقدند معادلات مجلس آینده خیلی متأثر از انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 رقم خواهد خورد، به همین خاطر چالش هایی بین طیف های مختلف اصولگرا برای اداره پارلمان به وجود خواهد آمد چون هر طیف می کوشد تصمیم گیری های قوه مقننه را به سمت و سویی که موقعیت کاندیدای مطلوبش را تقویت می کند جهت دهد، نظر شما چیست؟

-مجلس کار خودش را انجام می دهد،فارغ از اینکه طیف های سیاسی خارج از پارلمان چه راهبردی را برای انتخابات ریاست جمهوری دنبال می کنند و چه کسانی را می خواهند مطرح کنند. به عبارت دیگر مجلس در یک سال آینده متأثر از انتخابات ریاست جمهوری 1400 نخواهد بود. به عبارت دیگر ما تحت تأثیر انتخابات ریاست جمهوری کار مجلس را عقب نمی اندازیم. یک روز مجلس هم برای ما اهمیت دارد بنابراین مجلس در قالب پیشبرد راهبرد حل مشکلات جامعه کار خودش را انجام می دهد چون وقتی مجلس عملکرد خوبی داشته باشد در شکلی گیری دولت بعدی موفق تر عمل خواهد کرد چون به مردم کمک می کند انتخاب بهتری کنند بنابراین ما کار مجلس را به انتخابات ریاست جمهوری گره نمی زنیم.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها