بنیادی خبر داد؛
پیشنهاد 5 میلیون ریالی نمایندگان مجلس برای قرنطینه مردم + جزئیات
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، بهروز بنیادی در گفت و گو با ایسنا با بیان این مطلب اظهار کرد: جلوگیری از شارژ کارت سوخت بنزین به مدت یک ماه، بکارگیری حداقل 10 هزار پرستار جدید و تبدیل پست نیروهای پیمانی، قراردادی و شرکتی وزارت بهداشت و ... از دیگر پیشنهادهایی بوده که مطرح گردیده، البته این موضوعات در حد پیشنهاد بوده و احتمالا هفته آینده به صورت ویدئوکنفرانسی در جلسه مجلس در خصوص آنها بحث میگردد، البته اگر خود شورای هماهنگی سران سه قوه این مسئله را بپذیرند و تصمیم گیری کنند سریعتر این پیشنهادها به نتیجه خواهند رسید.
خوردن الکل نه درمان کننده و نه پیشگیری کننده استعضوکمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در خصوص افزایش مسمومیت با الکل هشدار داد و گفت: متاسفانه بعد از شروع این بیماری افراد بسیاری دچار مسمومیت با الکل شدند.
وی با اظهار تاسف از اینکه برخی افراد سود جو و دلال مواد تقلبی و موادی که قابلیت استفاده عموم ندارد را وارد بازار کردند که بسیاری از افراد دچار آسیب شدند، به تمامی شهروندان هشدار داد که خوردن الکل نه درمان کننده و نه پیشگیری کننده از این بیماری است.
بنیادی بیان کرد: متاسفانه افراد بسیاری در استانهای مختلف به خاطر این برداشت اشتباه دچار مسمومیت شده، برخی فوت کرده و تعدادی بینایی خود را از دست دادهاند.
برای ماسک هنوز کمبودهایی وجود داردبنیادی همچنین در خصوص برخی کمبودها از جمله ماسک و مواد ضد عفونی کننده گفت: بحران کمبود ماسک و مواد ضد عفونی کننده مربوط به تمامی کشورها بوده و مختص فقط ایران نیست.
وی افزود: چون تولیدکنندگان داخلی نتوانستند نیاز را برطرف کنند دچار کمبود شدیم، اکنون هر آنچه مواد ضد عفونی کننده و وسایل حفاظت فردی تولید شده ابتدا در اختیار وزارت بهداشت برای حفاظت پرسنل درمان قرار میگیرد سپس در سطح داروخانهها که مجدد وارد توزیع شدند قرار خواهد گرفت اما برای ماسک هنوز کمبودهایی وجود دارد.
عضو ستاد مبارزه با کرونا در وزارت بهداشت در ادامه با تقدیر از فعالیت پویشها و گروههای مردمی در اقدام به ضد عفونی کردن مکانهای عمومی و تجمعی، افزود: برای ضد عفونی کردن باید سازوکار علمی تعریف شود.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه مقداری در ضدعفونی کردن اماکن عمومی و تجمعی که به صورت همگانی انجام میشود نقص داریم به همین جهت مشکل به وزارت بهداشت منتقل شد تا در این رابطه پروتکلی با هماهنگی وزارت کشور نوشته شود تا دهیاران و شهرداران و پویشهای مردمی کار علمی را انجام دهند، کاری که اکنون در حال انجام است از حالت علمی و استاندارد خارج شده و سلیقهای صورت میگیرد.
بنیادی همچنین گفت: باید پویشهای مردمی به سمت کسانی که قرنطینه میشوند هدایت گردند، اگرچه بخشی از کمکهای معیشتی توسط دولت صورت میگیرد اما اگر پویشهای مردمی بتوانند از کسانیکه مشکوک هستند و باید 14 روز قرنطینه شوند حمایت معیشتی داشته باشند اقدام ضروریتری است.
دیدگاه تان را بنویسید