کد خبر: 592469
تاریخ انتشار :

استاد روابط بین‌الملل دانشگاه آمریکایی

برایان هوک پس از پیش‌بینی شکست ترامپ در انتخابات استعفا داد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

جان کالابرس (John Calabrese) استاد علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه آمریکایی است. وی همچنین پژوهشگر موسسه مطالعات خاورمیانه هم محسوب می‌شود. وی در گفت‌وگو با ایلنا به بیان نظرات خود درباره تنش‌ها در شرایط کنونی پرداخته است.

سیاست‌های آمریکا با رفتن هوک تغییری نخواهد کرد.

هوک باید به دانشجویان خود بگوید که چرا تحریم‌ها بی‌نتیجه بود

جان کالابرس در مورد آینده برایان هوک پس از استعفا گفت: او احتمالاً به تدریس در دانشگاه دوک باز خواهد گشت و باید برای دانشجویان توضیح دهد که چرا تحریم‌ها تاکتیک‌های راهبردی نیست. الیوت آبرامز به عنوان جانشین وی یک تندروی حوزه سیاست خارجی با رزومه طولانی است. او طی چند ماه دو مقام به عنوان نماینده آمریکا برای ایران و ونزوئلا داشته است. به احتمال زیاد هیچ یک از سیاست‌ها با رفتن هوک تغییر زیادی نخواهد کرد.

برایان هوک با علم به شکست ترامپ در انتخابات استعفا داد

وی همچنین گفت: حدس و گمان من درباره هوک بر اساس تخیل خالص است، من از بالکن آپارتمان طبقه دوازدهم خود می‌نویسم، هوک قبلاً در دانشگاه دوک حضور داشته شاید او کناره‌گیری کرده تا بتواند برنامه درسی خود را تدوین کند و برای شروع کلاس‌ها آماده شود. او به دلیل اینکه می‌دانست احتمالاً در چند ماه آینده هیچ تغییری در سیاست ایران یا روابط آمریکا و ایران صورت نخواهد گرفت و ممکن است ترامپ انتخابات را از دست بدهد؛ از این سمت خارج شد

آبرامز فردی سخت‌گیر و تندرو است

استاد علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه آمریکایی افزود: آبرامز هم فردی سخت‌گیر و تندرو است. همیشه هم اینطور بوده. دشوار است که تصور کنیم او برای «نرم کردن» موضع ایالات متحده منصوب شده است. بنابراین، من تغییری در سیاست - یا نگرش - آمریکا پیش‌بینی نمی‌کنم ، مگر اینکه با نزدیک شدن به انتخابات نوامبر، ترامپ و دستیارانش چنان ناامید شوند که با این امید که بتوانند چشم‌انداز انتخاباتی خود را بهبود ببخشند، به توافق برسند.

تجدید دیپلماسی ایالات متحده با پیروزی بایدن دنبال خواهد شد

وی در مورد احتمال پیروزی بایدن در انتخابات گفت: شاید این یک خیال باشد ، اما پیروزی بایدن در ماه نوامبر تقریباً بلافاصله با تجدید دیپلماسی ایالات متحده دنبال خواهد شد. از جمله موارد دیگر، این اقدام احتمالاً مستلزم ابتکار عمل برای بازگشت به مذاکرات با ایران، بدون پیش شرط است. من تصور می‌کنم یکی از اهداف بایدن این است که ایران را ترغیب کند تا تحت برجام به تعهدات کامل برگردد.

بایدن باید جان کری و وندی شرمن را برای مذاکره با ایران به کار بگیرد

کالابرس هم چنین در توصیه‌ای خطاب به بایدن گفت: به نظر من،تصمیم بسیار خردمندانه برای بایدن این است که اعضای «تیم قدیمی» ، از جمله جان کری و وندی شرمن را دوباره در مذاکره با ایران به کار بگیرد.

منبع: ایلنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها