خطر جنگ میان ایران و امریکا؛ ترامپ به ایران حمله می کند؟
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
کمال خلف در روزنامه الرای الیوم چاپ لندن در تحلیلی با عنوان «دونالد ترامپ به ایران حمله می کند یا نیروهایش را از خاورمیانه خارج خواهد کرد؟» به گزارش نیویورک تایمز درباره تصمیم ترامپ برای حمله نظامی به تاسیسات هسته ای ایران پرداخت و نوشت:
کلیک کنید : افت شدید قیمت خودرو / خریداران بخوانند
باید گفت دعوت دبیر کل حزب الله لبنان برای آمادگی و درپیش گرفتن احتیاط در مدت زمان باقی مانده از عمر دولت ترامپ فراتر رفتن از دایره تحلیل سیاسی و آمادگی نظامی واقعی برای این سناریو تلقی می شود.برکناری مارک اسپر تنها اشاره موجود برای توجه ناظران و تصمیم گیران در منطقه ما به نیت واقعی آمریکا نبوده است. در زیر به مهم ترین آنها اشاره می شود؛
حمله ملک سلمان به ایران و سخن گفتن او از خطرناکی طرح ایران برای منطقه و دعوت از جامعه بین المللی برای اتخاذ موضعی سختگیرانه در قبال ایران. تنش زایی عربستان با ایران در زمان کنونی پرسش های زیادی برمیانگیزد. به ویژه این که بدون هیچ مناسبت یا وقوع تحولی میان دو طرف صورت گرفت.
کلیک کنید: راه های استفاده از آنتی بیوتیک را بدانید
انتشار اخبار ترور مرد شماره دو القاعده در ایران که سه ماه پیش انجام شده در این زمان به خصوص معانی متعددی دارد که مهم ترین آنها مرتبط کردن نام ایران به تروریسم بین المللی، گروه های تندرو و بیان این مطلب که ایران حامی یکی از افرادی است که مسئول حملات 11 سپتامبر بوده است تا به این ترتیب افکار عمومی در آمریکا آماده پذیرش هرگونه تجازو نظامی به ایران شود.
سفر پمپئو به خاورمیانه که شامل سه کشور حاشیه خلیج فارس به علاوه بیت المقدس و ترکیه می شود. هنوز علت واقعی و اهداف آن مشخص نشده است. به ویژه این که او مدت زمانی مناسبی برای اجرایی کردن هیچ گونه سیاست بلند مدتی را ندارد زیرا به زودی این منصب را ترک می کند.آیا او این طرف ها را از نیت نظامی آمریکا باخبر می کند و نقش ها را میان آنها توزیع می کند؟
مانور بزرگ اسرائیل در شمال که به گفته دبیر کل حزب الله بزرگترین مانور در تاریخ اسرائیل و دارای بعد دفاعی بوده است.به علاوه این که دولت آمریکا تاکنون مانع از تشکیل دولت در لبنان شده و بر عدم همکاری با هردولتی تاکید کرده که حزب الله در آن مشارکت داشته باشد.
اما سخنان کریستوفر میلر،درباره تصمیمش برای تسریع روند خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان و خاورمیانه تمام این نشانه ها درباره احتمال اقدام نظامی از سوی آمریکارا از میان برد. با این وجود احتمال دارد که او صادق نبوده است و برای گمراهی این سخنان را بر زبان آورده باشد.
احتمال تمام این سناریو ها وجود دارد اما به نظر شخصی من (نویسنده) هرگونه اقدام نظامی علیه ایران،حزب الله یا سوریه بعید است زیرا ائتلاف مقاومت قدرت وارد آوردن زیان های شدیدی علیه آمریکا،اسرائیل یا متحدان دو طرف در منطقه را دارد و تصمیم به گشودن تمامی جبهه ها در برابر اسرائیل، در صورت وقوع هرگونه تجاوزی روی میز قرار دارد و هماهنگ شده است.عامل زمان نیز در اینجا موثر است.
اما تصمیم خروج نیروهای آمریکایی از خاورمیانه و افغانستان تصمیمی است که برای اجرایی شدن به زمانی فراتر از عمر دولت کنونی آمریکا نیاز دارد.
دیدگاه تان را بنویسید