محسن آرمین: رفتار مبتنی بر تئوری توطئه مشکل جدی کشور است / آخرین فرصتها و ظرفیتها در مسابقه توسعه دنیا در حال از دست رفتن است
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، محسن آرمین، نماینده دوره ششم مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با اعتمادآنلاین درباره مهمترین مشکل فعلی در کشور و تهدیدها و فرصتهای نظام جمهوری اسلامی در یک دهه پیش رو گفت: بزرگترین مشکل کشور در شرایط فعلی که البته تهدید مهمی نیز تلقی میشود تداوم رویکرد ضد توسعهگرای کنونی در اداره کشور است.
آرمین همچنین اضافه کرد: من تهدید بزرگ فعلی برای یک دهه آینده را رفتار مبتنی بر تئوری توطئه و ستیزهجویانه با جهان میدانم.
او ادامه داد: ایران طی چهار دهه اخیر به استثنای دوره ریاستجمهوری مرحوم هاشمی و به ویژه دوره ریاستجمهوری آقای خاتمی از قافله پیشرفت باز مانده و همسایههای ایران به غیر از عراق و افغانستان گامهای بلندی در مسیر توسعه برداشتهاند.
آرمین درباره این موقعیت گفت: در این مدت بسیاری از فرصتها و ظرفیتهایی که ایران به لطف موقعیت جغرافیایی و ژئوپلیتیک و منابع طبیعیاش از آن برخوردار بود از دست رفته است؛ مواردی از قبیل عبور خط لوله گاز به اروپا که از ایران گذر داشته است، خط راهآهن چین به اروپا یا خط لوله گاز به آسیای میانه فرصتهای دیگری است که متاسفانه به دلیل ادامه این سیاستها، کشورهای همسایه از فرصت استفاده کردند و پروژههای دیگری جایگزین آنها شد و فرصتهای بسیاری از دست رفت.
او در پایان توضیح داد: ایران در حال از دست دادن آخرین فرصتها و ظرفیتها برای باقی ماندن در مسابقه توسعه در سطح دنیا و همینطور پیوند زدن امنیت خود به امنیت جهانی است که به واقع این مساله بزرگترین تهدید در دهه آینده است و توأمان تصور میکنم آخرین فرصتها در این زمینه در حال از دست رفتن است.
چکیده گفتوگو با محسن آرمین
-ایران طی چهار دهه اخیر به استثنای دوره ریاستجمهوری مرحوم هاشمی و به ویژه دوره ریاستجمهوری آقای خاتمی از قافله پیشرفت باز مانده -همسایههای ایران به غیر از عراق و افغانستان گامهای بلندی در مسیر توسعه برداشتهاند -بسیاری از فرصتها و ظرفیتهایی که ایران به لطف موقعیت جغرافیایی و ژئوپلیتیک و منابع طبیعیاش از آن برخوردار بود از دست رفته است -ایران در حال از دست دادن آخرین فرصتها و ظرفیتها برای باقی ماندن در مسابقه توسعه در سطح دنیا و همینطور پیوند زدن امنیت خود به امنیت جهانی است
دیدگاه تان را بنویسید