«شهید قدس» چگونه اسرائیل را در لاک دفاعی فرو برد؟
الف/ اشغالگری رژیم جعلی صهیونیستی در اراضی فلسطین و موضوع قدس به عنوان یک مکان مقدس همواره از مسائل مورد توجه مسلمانان جهان بوده است. در این میان ایران حتی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی نیز حساسیت زیادی روی این موضوع داشت و بسیاری از مراجع عالیقدر در آن زمان فتوا دادند که اسرائیل یک توطئه جهانی علیه اسلام و منطقه بوده و هرگونه همکاری با این رژیم حرام است.
همه مسلمانان آزاده جهان میدانند که مالکان اصلی فلسطین، مردم آن هستند که متاسفانه با توطئههای مستکبران و البته کملطفی برادران عرب خود در چنگ اشغالگران گرفتار شدهاند. درحال حاضر مسئله فلسطین بزرگترین دغدغه امت اسلامی است؛ همانطور که نخستین تاکید «امام خمینی (ره)» پس از پیروزی انقلاب بر نابودی اسرائیل بود و جمله تاریخی ایشان درباره اینکه « هر مسلمان یک سطل آب بریزد، اسرائیل را سیل میبرد» که در تاریخ ماندگار شد گواه همین امر است.
در میان ملتهای مسلمان، کشور عزیزمان بر اساس آرمانهای امام راحل و انقلاب اسلامی همواره به مسئله فلسطین و حمایت از آن تا آزادسازی کامل این کشور از شر اشغالگران و بازگرداندن هویت اسلامیش به آن پایبند بوده است.
در این گزارش سعی داریم به بهانه روز جهانی قدس که امام خمینی (ره) آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را به آن اختصاص دادند، گذری بر نقش و اقدامات سردار سپهبد «حاج قاسم سلیمانی» رهبر بزرگ مقاومت که با بغض و کینه دشمنان و به دست تروریستهای آمریکایی به شهادت رسید، در مبارزه با رژیم اشغالگر صهیونیستی و پروژههای آن و نیز دفاع از فلسطین داشته باشیم.
نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران از ابتدای زمان تشکیل خود بر حمایت از مسئله فلسطین تاکید داشت و شعار امام راحل «مبارزه به جای مذاکره» (در برابر دشمن صهیونیستی) را در دستور کار خود قرار داد.
قبل از سال 2000 که صهیونیستها با حمایت غرب و با استفاده از ضعف و زبونی رژیمهای عربی همچنان به اشغالگریهایشان ادامه داده و گام به گام برای اجرای پروژههای شوم خود پیشروی میکردند؛ شاید تصور بسیاری این بود که کار فلسطین تمام شده و هیچ قدرتی نمیتواند در برابر اهداف صهیونیستی-آمریکایی در منطقه بایستد. اما پس از ظهور محور مقاومت همه معادلات ومحاسبات دشمن به هم ریخت.
سردار سلیمانی با منسجم و متحد کردن گروههای مقاومت در لبنان و عراق و سوریه و یمن و به ویژه فلسطین که پیش از این مشکل اصلی آنها چنددستگی بود وهمین امر موجب تشدید گستاخیهای دشمن میشد ، رژیم صهیونیستی را از موضع حمله به لاک دفاعی برد که جرقه آن از جنوب لبنان زده شد. اولین اصلی که سردار سلیمانی به همراه مبارزان مقاومت به صهیونیستها تحمیل کرد، باور شکست پذیری بود؛ تا جایی که خود اشغالگران مجبور شدند به این موضوع اعتراف کنند.
اما ردپای پررنگ اقدامات سردار سپهبد سلیمانی در مسیر پیشرفت استراتژیک و تاکتیکی مقاومت در فلسطین جایی مشاهده میشود که می بینیم فلسطینیان از مرحله مبارزه با سنگ، به موشک باران جبهه دشمن رسیدهاند. توسعه تواناییهای مقاومت و نقش انکارناپذیر سردار سلیمانی در آن موجب شد تا ملت فلسطین اعتماد به نفس و جرات دوبارهای برای قیام علیه دشمن اشغالگر پیدا کنند.
در سال 2008 رژیم صهیونیستی با 100 جنگنده به غزه یورش برد که این جنگ 22 روز ادامه داشت و قربانیان این حملات پی در پی هوایی و زمینی را زنان و کودکان بیدفاع تشکیل میدادند و بسیاری بر این باور بودند که با توجه به توان عظیم نظامی اسرائیل و شروع جنگ از سوی اسرائیل که مسلماً با برنامهریزی دقیق صهیونیست صورت گرفته بود، شکست غزه در کوتاه مدت امری بدیهی بود اما با آتشبس یکجانبه از سوی اسرائیل خاتمه یافت. این جنگ بیانگر ناتوانی رژیم صهیونیستی در به زانو در آوردن مقاومت فلسطینیان و در نهایت بسیج افکار عمومی علیه رژیم صهیونیستی بود و بدون شک این فرماندهی شهید سلیمانی بود که بهصورت بیبدیل در مقاومت فلسطین شکل گرفت و اسرائیل را در اراضی تحت اشغال خودش شکست داد.
بعد از شهادت ایشان رهبران مقاومت فلسطین روایتهای زیادی از نقش سردار در حمایت از مبارزات غزه نقل کردند؛ «زیاد النخالة» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین چندی پیش گفته بود که سردار شهید قاسم سلیمانی شخصاً بر عملیاتهای پیچیده نظارت داشت.
سردار حاج قاسم سلیمانی مقاومت فلسطین را به درجهای از توانمندی رساند که اکنون همه تجاوزات رژیم صهیونیستی را پاسخ داده و دشمن را مجبور میکند تا برای برقراری آتشبس دست به دامن سازمان ملل شود.
نقش سردار سپهبد شهید سلیمانی در دفاع از مسئله فلسطین به اندازهای بود که سران صهیونیستی و آمریکایی، شهادت ایشان را گامی برای هموار کردن اجرای توطئه شوم «معامله قرن» میدانستند.
به همین خاطر است که فلسطینیها ایشان را «شهید قدس» میخوانند و معتقدند شهادت سردار سلیمانی استمرار مقاومت و آزادی قدس را تضمین کرد.
دیدگاه تان را بنویسید