خواندنیهای ششمین روز جشنواره فجر
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
از عصبانیت شما، خوشحال شدم
دهنمکی از ساعت فیلمش اعتراض کرد و گفته بود که ساعت ۱ صبح بدترین زمان ممکن برای نمایش فیلم است و اگر میدانستم این بلا سر فیلمم میآید، حتما در ارائه آن به جشنواره تجدید نظر میکردم. با همه این احوال دهنمکی با اینکه معتقد است این نکات بر اثرش تاثیر گذاشته حاضر نشد در نشست خبری فیلمش حاضر شود.
حالا مانده تا نقطه عطف کارنامه حاتمیکیا
نشستهای خبری این چند روز کم حاشیه نداشتهاند. ابراهیم حاتمیکیا که شب قبل روب فرش قرمز فیلمش حاضر نشده بود، دراین باره گفت که «اصلا من این حال و هوا را ندارم که چنین کاری را کنم و مانند کروات که برای بعضیها حرام است و برای بعضی مشکلی نیست، فرش قرمز هم برای من حرام است.»
البته او حرفهای زیادی زد و «بادیگارد» را اصلا نقطه عطف کارنامهاش ندانست و تنها دلیلی که به سراغ فیلم اکشن رفته را دوری از سینمای آپارتمانی که گریبان همه فیلمهای ما را گرفته، دانست.
خیلیها معتقد بودند که حاتمیکیا «بادیگارد» را با اسپانسری سازمانهای مختلف ساخته و به همین دلیل توانسته سکانسهایی را در سازمان انرژی اتمی فیلمبرداری کند، اما حاتمیکیا تاکید کرد که این سازمان تنها لطف کرده و آنها حتی برای بنزهایی که در فیلم استفاده کردهاند، روزی ۸۰۰ هزر تومان پول اجاره دادهاند.
حاتمیکیا همچنین نقد شخصیت و منش سیاسی را مساله جدی برای خودش عنوان کرد و گفت، ربطی ندارد در چه دولتی باشیم، این کار برای من جدی است و انجام میدهم.
روی فرش قرمز نامتعادل میشوم!
پرویز پرستویی هم با اینکه برگزاری فرش قرمز را احترام به رسانه توصیف کرد، ولی گفت که خودش در این میزانسنها نامتعادل میشود و نمیتواند حضور داشته باشد.
همچنین در بخشی از صحبتهای پرستویی درباره صحنهای که در فیلم وجود داشت و همسر و دو دختر حیدر در حال مداوای او هستند، گفت که خودش هم که فیلم را با تماشاگران دیده به این صحنه خندیده و با اینکه در هنگام فیلمبرداری حس عرفانی داشته، اما به نظرش باید بعد از جشنواره درباره این صحنه بازبینی صورت بگیرد.
«من با آقای روحانی کار دارم»
همه حرفهای حاتمیکیا به نشست محدود نمیشد و بعد از آن هم اظهار نظرهایی درباره داعش داشت و گفت:«صبح که وارد اینجا شدم از دستگاه ایکس ری رد شدم. این معنی دارد. یک اتفاقی در کشور افتاده، داعش دارد نزدیک می شود. ایکس ری جلوی در می گذاریم.خدا کند فیلمسازان ما بفهمند داریم از ایکس ری رد می شویم و بچه های ما دارند شهید می شوند برای اینکه امنیت این مملکت را حفظ کنند. چرا اینها در فیلم هایمان نیست. فیلمی هم که در مورد داعش ساخته می شود به بخش مسابقه نمی آید.فیلمسازی که رفته در عراق کار کرده و ممکن بود ترور بشود باید تشویق بشود چه اهمیتی دارد چند فیلم در بخش مسابقه باشد باید کار بچه ها دیده بشود. باید برای فیلمسازی که در عراق کار می کند احترام قایل بشویم و اینها نباید به حاشیه بروند من اینجا با اقای حیدری و ایوبی و جنتی کار ندارم با اقای روحانی کار دارم.»
دیگر خبری از گروهکهای مستبد در ایران نیست
در نشست خبری «امکان مینا» منوچهر محمدی تهیهکننده دلیلی که روی فیلم سرمایه گذاری کرده این است که گروهکهای سیاسی اوایل انقلاب مستبد بودند و در زندگی اعضای خودشان به قدری نفوذ میکردند که به آنها دستور میدادند؛ ازدواج نکن، بچه نداشته باش یا همسرت را از بین ببر. در فیلم همین گروهها را میبینیم که دیگر خبری ازشان در ایران نیست.
گلهای میلاد کیمرام برای خبرنگاران
میلاد کیمرام بازیگر نقش مهران در «امکان مینا» خبرنگار است و در میانههای نشست امروز به شکل ناگهانی به خبرنگاران و عکاسان حاضر در سالن گل داد و نقش خودش را هم به اهالی رسانه تقدیم کرد که زحمت زیادی میکشند.
دیدگاه تان را بنویسید