کد خبر: 378809
تاریخ انتشار :

ششمین جشنواره شعر انقلاب برگزیدگانش را معرفی کرد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

ششمین جشنواره شعر انقلاب شامگاه امروز هشتم دی ماه برگزار شد و این جایزه برگزیدگان خود را به این شرح معرفی کرد:
به گزارش نامه نیوز ، در بخش مجموعه شعر نو: نفر اول عباس باقری، نفر دوم اسماعیل محمدپور و نفر سوم اشکان پناهی از کرمانشاه.
برگزیدگان بخش مقاله: نفر اول: غزاله صباغیان طوسی، نفر دوم اسماعیل محمدپور از گیلان و نفر سوم نجمه طاهری از کرمان.
برگزیدگان بخش تک‌اثر در بخش شعر نو: در این بخش هیأت داوران فردی را به‌عنوان نفر برگزیده اول معرفی نکرد، اما هدیه رتبه دوم به مصطفی توفیقی از مشهد اختصاص یافت. جایزه نفر سوم مشترکاً به علی سلیمانی از تهران و محمد برزگر از استان فارس رسید.
در بخش مجموعه شعر کهن: هیأت داوران جایزه‌ای را به نفر اول اعطاء نکرد، اما در این بخش محمدحسین ملکیان به‌عنوان نفر دوم و خدابخش صفادل از خراسان رضوی رتبه سوم معرفی شدند.
در بخش تک‌اثر شعر نو نیز هیأت داوران هیچ اثری را حائز رتبه اول، دوم و سوم ندانست.
در این جشنواره در بخش‌های مختلف امان‌الله میرزایی در بخش تک‌اثر شعر نو، امیر خسروی، پیام جهانگیری، ملیحه السادات قاضی و مریم فرضی به‌ عنوان شایستگاه تقدیر معرفی شدند.
ساجده تقی‌زاده شایسته تقدیر در بخش پژوهش و محور کتاب شناخته شد و رضا نیکوکار در بخش مجموعه شعر کهن مورد تقدیر قرار گرفت.
جایزه ویژه دوره ششم جشنواره شعر انقلاب به سه چهره پیشکسوت با نام‌های مرحوم نصرالله مردانی، سیدمحمود سجادی و قادر طهماسبی اهداء شد.
همچنین هدیه ویژه دبیر هنری جشنواره به رضا نیکوکار شاعر گیلانی اهداء شد.
در این جشنواره از سید احمد حسینی از پاکستان، زامیق محموداف از جمهوری آذربایجان، شاه‌منصور خواجه‌اف از کشور تاجیکستان، محمود سرخو از کویت، محمدامین الکرخی عراقی مقیم هلند و هیلانه عطاءالله از کشور سوریه تقدیر شد.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها