کد خبر: 166911
تاریخ انتشار :

حسام‌الدین سراج خاطرات قدیمی را زنده می‌کند / نسل قدیم همچنان آواز دوست دارد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، سراج که ظهر یکشنبه نهم شهریورماه در سالن کنفرانس برج میلاد صحبت می‌کرد، اظهار داشت: «رهبری ارکستر در کنسرت پیش‌رو برعهده همایون رحیمیان است. او هنرمند بزرگ و محجوبی است و کارهایش خاطره انگیز است. نوازندگانی که در این شب‌ها در حال تمرین هستند، می‌گویند این قطعات با این که قدیمی‌اند اما برای ما مدرن محسوب می‌شود. زیرا رحیمیان تنظیم‌های ماندگاری داشته است.»
او از آلبوم «مسیحا» است که شامل دو لوح فشرده است و آلبوم «لب‌خوانی باران» برای ارکستر تنظیم شده به عنوان دو آلبومی که به زودی از آثار او منتشر خواهد شد، خبر داد.
این هنرمند با بیان اینکه در کنسرت پیش‌رویش، آوازی را در ماهور اجرا خواهد کرد که با نی داود ورزیده همراه می‌شود بیان کرد: «نسل جدید به خاطر مخاطبی که دارد سعی می‌کند قطعات پرشوری را اجرا کند جوانان امروز آواز را متهم می‌کنند و می‌گویند در آن حرکت وجود ندارد. اما نسل قدیم آواز را دوست دارد.»
همایون رحیمیان رهبر ارکستر در ادامه نشست در سخنانی گفت: «روند تولید این کارها از دهه 60 آغاز شد. یکی از اثاری که آن زمان آهنگسازی کردیم «ای عاشقان ای عاشقان» بود که با همراهی آقای سراج آن را به مرحله ضبط رساندیم. کارها شروع شد و آثار به بازار آمد و از همان زمان آرزو داشتم که این آثار به اجرای صحنه‌ای برسند.»
او ادامه داد: «چند سال پیش با آقای سراج و آقای تفرشی صحبت‌هایی داشتیم که قطعات آلبوم‌های نگاه آسمانی به روی صحنه بروند‌ و این دو نفر زحمت زیادی کشیدند تا کار به مرحله اجرا برسد.به هر حال ارکستر سختی‌های خاص خودش را دارد و ما هم در این کنسرت با یک ارکستر کامل که ارکستری سمفونیک محسوب می‌شود به روی صحنه می‌رویم.»
محمد حسین مقدس تفرشی تهیه‌کننده کنسرت نیز در پایان این جلسه اظهار کرد: «در طول دو سال گذشته شاهد اجرای کنسرت «وداع» به مناسبت ماه محرم و با همراهی یک ارکستر سمفونیک بودیم و امسال هم تصمیم گرفتیم قطعات این آلبوم را به خاطر جذابیتی که دارد برای مخاطبان اجرا کنیم.»
او تاکید کرد در کنسرت «شب عاشقان بیدل» همان نوازندگانی که در کنسرت‌های پیشین گروه را همراهی کرده‌ بودند حضور خواهد داشت؛ گروهی شامل 68 نوازنده و 38 هنرمند کریست.
کنسرت موسیقی «شب عاشقان بیدل» پنج‌شنبه ساعت 21 در سالن همایش‌های برج برگزار می‌شود.
منبع: خبرآنلاین

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها