کد خبر: 203206
تاریخ انتشار :

بزرگترین عملیات فریب در تاریخ/ اثری که نیویورک تایمز آن را بایکوت کرده است

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز کتاب «چه کسی‌ باید در تاریخ ماندگار شود: آخرین و بزرگترین عملیات فریب در تاریخ» (Who Should Go Down in History: The Latest and Greatest False Flag Operation in History) در اکتبر سال 2012 توسط Chuck W. Maultsby با محورهایی مانند عملیات‌های فریب(ایذایی)، سیاست‌های کشور ایالت متحده، صهیونیست‌ها و چندی دیگر از محورهای اصلی منتشر شده است.
در بخش‌هایی از مقدمه این کتاب آمده است: این واقعیت که حادثه 11 سپتامبر یک عملیات «پرچم دروغین» -false flag- بوده است، هر روز در حال افزایش است. به معنای دیگر این اتفاق از درون گروه‌هایی رسمی و دولتی، برخی از شهروندان مخفی آمریکایی و جمع دیگری از نیروهای دولتی کشورهای دیگر شکل گرفته است. این کتاب بخشی از این تاریخ را مرور می‌کند که برخی از واقعیت‌ها پنهان شده‌اند. این کتاب برای آنهایی نیست که می‌خواهند باورشان از سیستمی که در آن زندگی می‌کنند، از بین برود.
همچنین نویسنده، این کتاب را به راشل کوری، فعال صلح طلب آمریکایی تقدیم کرده است و او را شجاع‌ترین کسی که می‌شناسد معرفی‌ کرده است.
شخصیت‌های مختلفی از هنرمندان، فعالان صلح طلب، سیاست‌مداران، سربازان سابق آمریکا که این روزها افشاگران حقایق جنگ‌افروزی های آمریکا هستند و ... در مورد این کتاب نظرهای خودشان را منتشر کرده‌اند. برای مثال مرلین میلر، نامزد سابق ریاست جمهوری آمریکا و کارگردان، نویسنده و تهیه‌کننده آمریکایی در نامه‌ای به نویسنده‌ای کتاب می‌گوید: «سلام چاک، من کتاب‌ تو را تمام کردم، بسیار عالی بود. با وجود آنکه من هر کتابی که شروع می‌کنم ممکن نیست که حتما آن را به پایان برسانم اما این کتاب را از اول تا آخر بدون توقف به پایان رساندم. این کتاب خیلی خوب نوشته است. البته من معتقدم که نیویورک تایمز این کتاب را به لیست پرفروش‌های خود وارد نمی‌کند. تصور می‌کنم که فقط برخی از مجموعه‌های حقیقت‌طلب این عرصه به تبلیغ این عصر بپردازند.
همچنین الکساندر کولین بیکر، تهیه‌کننده مستند یازده‌سپتامبری "9/11-The Great American Psy-Opera" در مورد این کتاب می‌گوید: من نحوه نگارشت را دوست داشتم. این کتاب ترکیب بسیار زیبایی از رویایی جسورانه، حس مشترک خانه‌های سطح پایین و طعنه موسیقایی است.
اسکات کلارک، مامور سابق اطلاعاتی آمریکا هم می‌گوید: من کتاب را خواندم و مسائل جاری در آن را تایید می‌کنم. البته این کتاب برای آنهایی که می‌خواهند باور کنند که دولت برای آنها کار می‌کند نه علیه آنها مناسب نیست. من اعتقاد دارم که چاک بخشی از آینده را ساخته است. چاک این چیزی که من به تو گفتم را به یاد داشته باش.
این کتاب در 16 فصل با عنوان‌هایی مانند "3 بازی جنگی"، "روز استراحت جورج بوش"، "جنگ عراقستان"، "دوملیتی" و "دشمنان حادثه یازده سپتامبر" منتشر شده است.
منبع: تسنیم

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها