پست معاونت اقتصادی در پرسپولیس حذف شد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز ، در اطلاعیه باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس آمده است: اتاقی که به عنوان اسپانسر مطرح بود، در واقع اتاق معاونت اقتصادی و برنامهریزی بود که از مدتها قبل همین تابلو روی آن نصب بود اما در پی تغییرات در چارت سازمانی شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس، این معاونت حذف شده و جای خود را به کمیته اقتصادی و برنامهریزی داده است که زیر نظر معاونت اداری و مالی فعالیت میکند.
اتاق معاونت اقتصادی و برنامهریزی هم با توجه به حضور حسابرسان سازمان حسابرسی در باشگاه و لزوم در اختیار گذاشتن مکانی برای انجام فعالیتهایشان به طور موقت در اختیار آنها قرار گرفته است. فعالیت این حسابرسان هم در راستای خصوصیسازی باشگاه صورت میگیرد که اخیرا پس از جلسهای که با کمیسیون اصل 90 و مقامات سازمان خصوصی سازی برگزار شد، سرعت بیشتری به خود گرفته است. فعالیت این حسابرسان برای مشخص شدن صورتهای مالی، مطالبات، داراییها، بدهیها و مواردی از این دست است که ظرف یک هفته آینده به پایان میرسد و در جریان خصوصی سازی باشگاه از ملزومات است.
در پایان این اطلاعیه آمده است: با توجه به اینکه بر اساس چارت جدید شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس، معاونت اقتصادی و برنامهریزی حذف گردیده است، مسوولان قبلی این معاونت در باشگاه فاقد مسوولیت بوده و اعضای کمیته اقتصادی و برنامهریزی به زودی مشخص و معرفی خواهند شد.
این در حالی است که عبدالله تفرشی معاون اقتصادی باشگاه پرسپولیس صبح امروز در گفتوگو با ایسنا به صورت تلویحی از مسئولان این باشگاه انتقاد کرده بود.
دیدگاه تان را بنویسید