توجیه مدیران تصمیم گیر در خصوص فاجعه ورزشگاه تختی اهواز؛ تقصیر سنگ ها بود!
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، در برنامه این هفته نود گزارشی مفصل و ناراحت کننده از اتفاقات رخ داده در اهواز و در جریان بازی پرسپولیس برابر استقلال اهواز پخش شد که زوایای جدیدی از فاجعه رخ داده را نشان داد.
پس از پخش تصاویر مجری 90 از اینکه بعد از وقوع این فاجعه مسئولان ذیربط تاکید کردند که اتفاق مهمی رخ نداده و اینکه هیچ مسئولی برکنار نشد و یا استعفایی رخ نداد، ابراز تعجب کرد.
در ادامه مصاحبه هایی با بهروان رئیس سازمان مسابقات، طالقاتی رئیس هیات فوتبال خوزستان، ارزانی فرماندار اهواز و طرفی مسئول حراست اداره کل ورزش و جوانان استان خوزستان انجام شد تا مشخص شود چه کسی مقصر این اتفاقات است.
بهروان اعلام کرد که سازمان لیگ مخالف برگزاری مسابقه در ورزشگاه تختی بود و نامه رسمی ارسال کرد و خواستار برگزاری مسابقه در ورزشگاه غدیر شد که مورد موافقت قرار نگرفت.
طالقانی تاکید کرد که به آنها تحکم لازم صورت نگرفته و خواسته شده که بازی در تختی برگزار شود!
ارزانی که به عنوان فرماندار، عضو شورای تامین نیز هست تاکید کرد که تصمیم گیری با سازمان لیگ بوده و کلا این گونه اتفاقات در تمام شهرها و ورزشگاه های دیگر هم رخ می دهد!
در ادامه طرفی نکته جدیدی مطرح کرد و مدعی شد تاج رئیس سازمان لیگ باوی تماس گرفته و اعلام کرده هر تصمیمی که شورای تامین بگیرد، مورد قبول است. وی تاکید کرد اگر تاج این مسئله را انکار کند استعفا خواهد کرد.
تاج نیز روی خط آمد و اعلام کرد من به طرفی اعلام کردم که شنیده ام شما فشار آوردید که بازی در تختی برگزار شود. با دیگر مسئولان هم تماس گرفتم که بازی در تختی برگزار شود و نامه های رسمی ما هم موجود است.
در نهایت هیچ مقصری پیدا نشد و کسی نیز اشتباه را گردن نگرفت و احتمالا مقصر، سنگ هایی بودند که بدون هماهنگی در ورزشگاه وجود داشتند و به سر و صورت مردم اصابت کردند!
دیدگاه تان را بنویسید