کد خبر: 379563
تاریخ انتشار :

منصوريان: بازيكن نخريم ليست خروجي نداريم/ رحمتي به اندازه سايرين قابل احترام است

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

علیرضا منصوریان پس از پایان جلسه هیات مدیره باشگاه استقلال درباره موضوعات مختلفی صحبت کرد.
به گزارش نامه نيوز، مشروح آن در ادامه می آید:
حضور در جلسه
علت حضورم در هیات مدیره ارایه گزارش عملکرد بود. درباره ایده های دوستان اطلاع پیدا کردم. تصمیم گرفتیم تا زمانی که ورودی نداشته باشیم لیست خروجی نداشته باشیم.
آرش افشین؟
یکسری صحبت‌ها امروز انجام شد و ما در نهایت تصمیم گرفتیم به این بازیکن آزادی عمل بدهیم تا بتواند در مورد آینده‌اش تصمیم بگیرد. او می‌تواند در روزهای آینده ضمن توافق با باشگاه رضایت‌نامه‌اش را دریافت کرده و از استقلال جدا شود.
مهدی رحمتی؟
به همان اندازه ای که رحمتی قابل توجه و احترام هست، بقیه بازیکنان نیز به همین اندازه قابل احترام هستند. در فضای فنی هیچکس برتری نسبت به دیگری ندارد و هیچ شرطی نیز برای او نذاشتیم تا خدای ناکرده برای او حاشیه ایجاد نشود.
ارزیابی از نیم فصل دوم
هیچ سرمربی نمی‌تواند به هواداران و علاقه‌مندان به فوتبال قول بدهد، چون در فوتبال اتفاقات عجیب زیادی رخ می‌دهد. پس از بازی با سپاهان، می‌توانیم بگوییم که موج‌های مثبتی در تیم ایجاد شد. اعتقاد دارم که پس از این دیدار، می‌توان به بنزین‌های سبزمان یعنی جوانان اعتماد کرد. ما نیاز به بلند شدن قوی داشتیم که در مقابل سپاهان این اتفاق افتاد.
دیدار با السد
پلی‌آف سختی در پیش داریم. السد قطر در غرب آسیا رکوردهای زیادی دارد. اعتقاد من بر این است که اگر السد را شکست دهیم، روزهای خوبی در پیش خواهیم داشت. از طرفی، تیمی که امروز تمرین می‌کند، برای بازی‌های برگشت ناامید نیست. جدول هم طوری نشان نمی‌دهد که بخواهیم ناامید شویم و به بالای جدول نرسیم.
تاریخ بازی حذفی
با رضا افتخاری مدیرعامل باشگاه هماهنگی‌های لازم صورت گرفته و قرار است نامه‌ای در این خصوص به سازمان لیگ بفرستیم. ما برای برگزاری دربی دو تاریخ 24 و 28 بهمن را پیش رو داشتیم. قرار بود به شرطی 28 بهمن بازی کنیم که استقلال و پرسپولیس در تاریخ 23 به میدان رفته باشند، اما به دلیل اینکه 19 با السد بازی داریم، ممکن است در این دیدار تلفات جسمانی، آسیب‌های روحی و روانی و ... داشته باشیم. بنابراین 28 بهمن به درد ما نمی‌خورد. باید در شرایط برابر مقابل پرسپولیس بازی کنیم، هر چند که با تغییر نفرات هم می‌توانیم مقابل پرسپولیس خودمان را آماده کنیم.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها