کد خبر: 432288
تاریخ انتشار :

جهانیان: کریمی مدرک ندارد اما پول فصل بعد را هم می‌خواست/ کریمی: با 10 درصد استارت زدم، با دروغگویی فرار رو به جلو می‌کنند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

اختلاف بین علی کریمی و جهانیان مالک موقت نفت طلاییه با شکایت به سازمان لیگ وارد فاز تازه ای شده است.
به گزارش نامه نیوز، جهانیان اعلام کرده که کریمی مدرک معتبر مربیگری ندارد و نمی تواند سرمربی نفت باشد و قرار بوده مشکل را حل کند که این اتفاق رخ نداده است. ضمن اینکه فردی عصبی است!
وی همچنین اعلام کرده باشگاه با درخشان نیز به عنوان سرمربی از قبل قرارداد داشته و نمی تواند به دو سرمربی پول بدهد و این در حالی است که کریمی پول این فصل و فصل بعد را یک جا مطالبه و اعلام کرده باشگاه پول درخشان را بدهد تا او دیگر مشکلی ایجاد نکند.
کریمی که امروز به سازمان لیگ رفت و از جهانیان شکایت کرد بعد از خروج از محل سازمان لیگ در جمع خبرنگاران حاضر شد و نکاتی را بیان کرد.
وی گفت: شکایت رسمی را انجام دادم و قرار است کارهای اداری انجام شده و مشخص شود حق با کیست. من برخلاف عرف تنها با دریافت 10 درصد از قراردادم کار را شروع کردم و اگر از نظر جهانیان عصبی و آدم بدی هستم چرا چنین چیزی را قبول کرده ام؟
وی درباره بحث مدرک مربیگری گفت: همان زمانی که قرارداد امضا کردم، کلاس های مربیگری درجه B را می گذراندم. فیلم ها و خبرهایش هم موجود است. اینها فرار رو به جلو می‌کنند. دیگر علاقه‌ای ندارم این فرد را ببینم چون از افراد دروغگو بدم می‌آید. خبرنگاران هم نباید مدام با این فرد صحبت کنند. من هم اگر درباره اش حرف نمی زدم، فکر می کردند حق با جهانیان است. مطمئن باشید تا روزی که قرار است تا در جلسه حل اختلاف حاضر شویم، مصاحبه هم نمی کنم.
کریمی درباره اینکه جهانیان مدعی شده که سرمربی تیم استعفا کرده گفت: مگر با نفت از طریق تلگرام قرارداد بستم که با تلگرام استعفا دهم؟ قرارداد من مستند است. در حکم من عنوان شده که سرمربی هستم. مگر می شود اشتباه حکم زده باشند؟!
وی با تاکید روی این نکته که اگر فدراسیون به عنوان متولی پیگیری نکند، موضوع را به AFC می برد گفت: اگر من شکایت کنم، رزومه بدی برای فدراسیون خواهد بود. امیدوارم کار به آنجا نکشد.
کریمی درباره انتقاد از برگزاری تمرین در روز تاسوعا گفت: جهانیان سعی کرده در روز تاسوعا فرار رو به جلو کند. تیم ملی هم در روز تاسوعا بازی کرده است. ما هم تمرین کردم شادی که نکردیم. مگر ورزش حرام است؟ خیلی ها روز عاشورا هم تمرین کردند و اتفاقی هم رخ نداده است.
کاپیتان سابق تیم ملی تصریح کرد: وقتی این آقا باشگاه نفت را در اختیار گرفت نام آن را به نفت طلاییه تغییر داد که این کار غیرقانونی است چرا که او زمانی می‌تواند نام تیم را عوض کند که مالک ۱۰۰ درصد نفت باشد اما باید فدراسیون جلوی او را می‌گرفت و اگر سند به صورت قطعی به نام آنها زده می‌شد می‌توانستند نام تیم را عوض کنند. به هر حال او تضمین‌هایی داده و اینطور نیست که ۴ تا مصاحبه کند و برود. او سند گذاشته و وزارت نفت می‌تواند پیگیر این موضوع باشد. هر کسی که با نفت قرارداد بسته باید تعهداتش پرداخت شود.
وی با اعلام اینکه جهانیان هم برود او دیگر به نفت نمی رود گفت: قطعا مدیر بعدی از همین آقایان است. می‌آیند که ۴ تا عکس بگیرند و بروند. هواداران همیشه به من لطف داشته و دارند اما با این شرایط چه کاری است که مربی‌گری کنم، باید شرایط فراهم باشد تا کار کنیم، توقع بالایی نداشتیم و می‌خواستیم هرکسی در حیطه وظایف خودش کار کند.
کریمی درباره اینکه گفته می شود گزینه حضور در سپاهان است گفت: آنهایی که می گویند گزینه سرمربیگری سپاهان هستم، به من لطف دارند اما شرایط من خاص است، من به مسئولان پیشنهاد می‌دهم که اگر قرار است تغییراتی در کادر فنی انجام بدهند محرم نویدکیا را بیاورند چرا که او از نظر اخلاقی شبیه به من است و من از نظر فنی و اخلاقی او را دوست دارم، دوای درد سپاهان نویدکیا است و مطمئنم هرکسی جز او بیاید شرایط همین می‌شود. شاید نویدکیا امسال جواب ندهد اما برای سال‌های بعد قطعاً به نتیجه می‌رسد.
وی درباره وضعیت پرسپولیس در لیگ قهرمانان گفت:معجزه همیشه وجود دارد، کار سخت است اما غیر ممکن نیست. در دنیای فوتبال از این اتفاقات زیاد رخ داده و همین تیم شانگهای توانست اینطور به نیمه نهایی بیاید. باید از پرسپولیس حمایت شود و به بازیکنان این تیم روحیه داد. شاید اگر پرسپولیس ۲ بر صفر بازنده بیرون می‌آمد شرایط خیلی بهتر بود اما الان همه مردم ایران دوست دارند که پرسپولیس معجزه کند تا در فینال نماینده داشته باشیم.
کاپیتان سابق پرسپولیس درباره کری خوانی سعودی ها نیز تاکید کرد: مگر ما در کشور خودمان برای رقبا کُری نمی‌خوانیم؟ نباید به این مسائل فکر کرد چون هرچه به این مسائل بیشتر دامن بزنیم آنها جوگیرتر می‌شوند. یک روز برد وجود دارد و یک روز باخت و نباید به این مسائل پرداخت.
کریمی درباره محرومیت پرسپولیس و طارمی با اعلام اینکه به طور دقیق در جریان ماجرا نیست گفت: بالاخره یک نفر در این میان مقصر است و هرکسی که مقصر است باید تاوان سنگینی بدهد، چرا که به احساسات هواداران ضربه خورده است، مدیرعامل باشگاه باید بیاید تمام داستان را توضیح دهد و هرچقدر هم صحبت نکند مردم ذهنیت‌شان نسبت به وقایع بدتر خواهد شد. بهتر است با مردم رو راست باشند. متاسفانه در فوتبال ما تنها چیزی است که مدیران با آن غریبه هستند، روراستی است. طاهری باید بیاید و روشن کند و کسی که مقصر است باید عواقب قضیه را بپذیرد.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها