سیزدهمین روز پاک برای پایتخت نشینان در سال 93
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، با وجود اینکه در سه چهار سال گذشته با شروع فصل سرما هوای تهران در بهترین حالت اندکی از حد استاندار بهتر بود وبا اغماض در محدوده سالم قرار میگرفت شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد هوای صبح 8 آذر 93 در وضعیت پاک قرار داشت.اتفاقی که امسال تنها 12 بار رخ داده است و این روز سیزدهم بود که تهرانی ها هوای پاک تنفس کردند.
شرکت کنترل هوای تهران اعلام کرد که شاخص کییت هوای تهران دیروز عدد 45 بوده است.5 واحد مانده به حد سالم و 31 واحد کمتر از روز گذشته.این در حالی است که شاخص هوای تهران در تاریخ مشابه در سال 92 عدد 88 و در سال 91 عدد 106 بوده است.
لازم به ذکر است از صفر تا 50 پی پی ام نشان دهنده هوای پاک از 50 تا 100 پی پی ام هوای سالم 100 تا 150 پی پی ام ناسالم و 150 تا 200 پ پی ام در محدوده هشدار قرار دارد.
تهران در سال 93 نسبت به یک دهه گذشته روزهای پاک زیادی داشته که اتتفاقان چند روز از آن در فصل پاییز بوده است.
دیدگاه تان را بنویسید