ترمیم زخمهای مزمن با استفاده از «لارو مگس» در جهاددانشگاهی
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، دکتر جاوید، مدیر مرکز جامع ترمیم زخم جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در این باره گفت: ترمیم زخمهای مزمن همواره یکی از چالشهای درمان به شمار میرود که بار درمانی، اقتصادی و اجتماعی بسیار زیادی به بیماران و جامعه تحمیل میکند. بکارگیری روشهای موثر و نوین در تسریع روند ترمیم زخمهای مزمن از اهداف اساسی این مرکز به شمار میرود. لارودرمانی یا ماگوت درمانی از روشهای موثر در پاکسازی و تسریع روند این نوع زخمها است.
وی افزود: در این روش با استفاده از لارو نوعی مگس به نام ماگوت جهت حذف نسوج مرده و تحریک روند ترمیم در بیمارانی که دچار زخمهای نکروتیک و مزمن هستند استفاده میشود. در سالهای گذشته به دلیل عدم تکمیل زنجیره تولید ماگوت و درمان، فعالیتهای مختلفی در انجام ماگوت درمانی به صورت پراکنده انجام شده بود. خوشبختانه، تلاشهای صورت گرفته در بخش حشرهشناسی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمینه تولید ماگوت به مرحلهای رسیده است که بتوان به صورت مستمر و مداوم خدمات ماگوت درمانی به بیماران نیازمند ارائه شود. وی با بیان اینکه در حال حاضر ماگوت درمانی در ترمیم زخمهای مزمن پای دیابتی به مرحله اجرا درآمده و نتایج بدست آمده بسیار رضایت بخش بوده است، گفت: مرکز جامع ترمیم زخم جهاد دانشگاهی با همکاری بخش حشرهشناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز درصدد توسعه کاربردهای درمانی این روش بر سایر زخمهای مزمن است. بنابر اعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، جاوید در پایان افزود: شعار این مرکز حفظ اندام و پیشگیری از قطع عضو یک بیمار در هر روز است. تمام تلاشهای تیم درمانی مرکز جامع ترمیم زخم و بافت، مبتنی بر نگرش
آکادمیک در تشخیص و درمان زخمهای مزمن با تکیه به فناوری روز است و امیدواریم بتوانیم با روشهای جدید در جهت تسریع درمان زخمهای مزمن بویژه زخم دیابتی و پیشگیری از قطع اندام گامهای موثری در این مرکز برداشته شود.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید