وقتی با قوی ترین آنتی بیوتیک موجود در طبیعت آشنا شوید قطعا حیرت زده میشوید!
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
موم مادهای صمغی است که توسط زنبور عسل به منظور محافظت از کندو در برابر باکتری ها و عوامل عفونی تولید میشود. محتویات موم به عنوان قوی ترین آنتی بیوتیک موجود در طبیعت به طور مستقیم یا غیر مستقیم در طب مدرن استفاده می شود. محتویات موم چیست ؟ به گزارش نامه نیوز ، محتویات موم تا حدود زیادی بستگی به موقعیت جغرافیایی، نوع زنبور، نوع درختان و گل ها یا اطراف کندو و فصل دارد. در حقیقت زنبور ها نوع متفاوتی از موم را در فصل زمستان برای محافظت از کندو در برابر سرما و باکتری ها تولید می کنند. محتویات عمده ی آن شامل : رزین درختان و گیاهان (۵۰ درصد)، موم و اسیدهای چرب (۳۵-۲۵ درصد)،چربیهای ضروری (۱۰ درصد)،گرده ی گیاهان (۵درصد)،مواد معدنی ضروری و سایر ترکیبات گیاهی (۵درصد) است. به علت منابع غنی پلی فنول (روتین، کورستینوگالانگینا)، اسیدفنولیک، کومارین، آمینواسیدها واستروئید،موم بسیار برای انسان مفید است.
موم و فرهنگ باستانی خواص موم این قوی ترین آنتی بیوتیک موجود در طبیعت از زمان باستان شناخته شده است. مصریان معتقد بودند که این ماده راز سلامتی و زندگی جاودانه است لذا در ترکیبات مومیایی اجساد همان گونه که زنبورها آن را برای سترون کردن بدن حشرات مرده به منظور حفظ بهداشت در محیط کند و به کار می برند، از آن استفاده میکردند. رومیان و یونانی ها از موم برای درمان زخم و کوفتگی استفاده میکردند. سربازان رومی موم را برای درمان زخم های جنگی به همراه میبردند. اقوام این کا از این ماده به عنوان تب بر و چینی ها از آن برای درمان دندان درد و عفونت ها استفاده میکردند.
خواص موم به عنوان قوی ترین آنتی بیوتیک موجود در طبیعت موم زنبور عسل هم چنان به عنوان یک درمان طبیعی بینظیر در سراسر جهان استفاده میشود. موم به علت خواص آنتی بیوتیکی و ضد التهاب در پیشگیری و درمان سرما خوردگی و گلو درد موثر است. به دلیل خواص ضد قارچی قوی موم ،در درمان کاندیدا سیس که قارچ مخمری ا ست و میتواند دهان، روده و واژن را تحت تاثیر قرار دهد مورد استفاده قرار میگیرد.
موم و درمان تبخال خواص ضد ویروسی فوقالعاده موم در مبارزه با هر ویروس دهانی مفید واقع میشود. بر اساس برخی مطالعات،این ماده میتواند ویروس تبخال را متوقف کرد ه و زخم ها را به سرعت التیام بخشد. موم در درمان آسم هم میتواند مورد استفاده قرار گیرد. موم یک محرک طبیعی سیستم ایمنی است. مصرف آن با شیوع سرما خوردگی و آنفلوآنزا در کشورهای اروپایی در زمستان، رواج دارد.
روش مصرف موم موم را می توان بسته به دلیل استفاده از راههای گوارشی، موضعی و استنشاقی مصرف کرد.
از راه گوارش موم را میتوان به صورت قطعات کوچک،عصاره، شهد،قرص یا اسپری برای درمان آنفلوآنزا و گلو درد مصرف کرد.
مصرف موضعی موم پمادهایی با عصاره موم را میتوان روی پوست قرار داد. اگر کمی به اطراف بنگرید می توانید خمیر دندان، صابون، شامپو و شوینده های دهان (که برای ضدعفونی کردن محوطه ی دهانی عالی است) رابیابید.
پخشکننده های موم درمصارف خانگی ،این پخشکننده ها کپسولهای حاوی موم را به طور ملایم حرارت داده و باعث استنشاق مستقیم آن میشوند. این امر باعث استخراج خواص مفید بخشهای فرّار موم می شود. پخشکنندههای موم در مقابله با آثار زیانبار آلودگی هوا و سترون کردن محیط اطراف به ما کمک میکنند. تحقیقات علمی حاکی از کاهش ۷۱.۳ درصدی میکروبها تنها سه روز پس از استفاده است.
منبع : نت نوش
دیدگاه تان را بنویسید