دوپینگ سیستم ایمنی بدن با این چای!
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
بهبود شرایط خواب طبق تحقیقات منتشر شده در ژورنال فارماکولوژی بالینی، چای بابونه می تواند کمکی عالی برای کسانی که مشکلات خواب دارند، بخصوص برای افرادی که همیشه درگیر خواب های بی قرار هستند و با آپنه خواب (وقفه تنفسی درخواب) سرو کله می زنند، باشد.
نوشیدن یک فنجان گرم چای بابونه بدون کافئین می تواند به شما کمک کند سریع تر بخوابید و با احساس طراوت بیشتری از خواب بیدار شوید. برای خانم هایی که دوره پس از زایمان را می گذرانند، چای بابونه به عنوان یک مکمل برای بهبود کیفیت خواب، بسیار توصیه می شود.
فرایند هضم را بهبود می بخشد اگر از سوزش معده رنج می برید، اگر از مشکلات معده از نفخ خفیف گرفته تا علائم سندرم روده تحریک پذیر (IBS) رنج می برید ، چای بابونه می تواند کمک بزرگی برای شما باشد. گیاه بابونه دارای خواص ضدالتهابی است که به آسان کردن حرکت روده شما کمک می کند و امکان عبور گاز بهتر و حرکات روده را هموارتر می کند. همچنین باعث کاهش درد زخم معده و اسپاسم معده می شود.
چای بابونه به عنوان یک ادرار آور عمل و به دفع آب، مایعات و سایر مواد زاید بدن کمک می کند. این خاصیت نه فقط در کاهش وزن موثر است بلکه باعث بهبود هضم کلی می شود و نفخ را کاهش می دهد.
خاصیت ضد سرطانی آنتی اکسیدان های آپیژنین موجود در بابونه می تواند به مبارزه با سلول های سرطانی مثل سرطان پستان، دستگاه گوارشی، سرطان پوست، سرطان پروستات و رحم کمک کند. مقاله دیگری که در ژورنال اروپایی بهداشت عمومی منتشر شده است نشان می دهد که نوشیدن چای بابونه به جلوگیری از سرطان تیرویید نیز کمک می کند.
کنترل دیابت چای بابونه برای افرادی که به دیابت مبتلا هستند می تواند مفید باشد. این چای به کاهش سطح قند خون و تنظیم مقدار انسولین در خون کمک می کند.
ارتقا سلامت قلب چای بابونه به کاهش فشار خون و سطح کلسترول LDL (بد) کمک می کند و باعث می شود قلب شما سالم تر شود. یک مطالعه تحقیقاتی دیگر نشان می دهد که این چای همچنین از بروز انواع مختلف بیماری های قلبی و عروقی می کاهد.
تقویت سیستم ایمنی ترکیبات فنلی موجود در چای بابونه به تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از عفونت کمک می کند. سایر ترکیبات موجود در چای بابونه نیز با سرماخوردگی، آنفولانزا و مشکلات سینوس مقابله می کند و در نهایت باعت رفع احتقان می شود.
جلوگیری از پوکی استخوان عصاره بابونه با تحریک فعالیت استئوبلاست ها، به سلول های سازنده استخوان ها کمک می کند. بنابراین، مصرف چای بابونه می تواند در افزایش تراکم استخوان موثر باشد و باعث کاهش آثار زیانبار پوکی استخوان شود.
سخن پایانی زنان باردار و شیرده باید در مصرف چای بابونه جوانب احتیاط را در نظر بگیرند زیرا مصرف زیاد آن ممکن است منجر به سقط جنین شود. طبق گفته مؤسسه ملی بهداشت (NIH) این چای می تواند باعث بروز واکنش های آلرژیک، خواب آلودگی، سوزش چشم، استفراغ و حالت تهوع شود. بنابراین همیشه در مصرف این چای حد اعتدال را در نظر بگیرید.
دیدگاه تان را بنویسید