کد خبر: 629073
تاریخ انتشار :

آزمایش اولین سلاح لیزری آمریکا در حالت جنگی ! + جزئیات

ارتش آمریکا سلاح لیزری پرانرژی خود موسوم به "DE M-SHORAD" را برای سرنگونی پهپادها و هواپیماهای بدون سرنشین، برای اولین بار در حالت جنگی آزمایش کرد.

آزمایش اولین سلاح لیزری آمریکا در حالت جنگی ! + جزئیات
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

حمله انبوهی از پهپادها بزرگترین نگرانی در مورد جنگ‌های آتی است. از شناسایی اهداف گرفته تا سرنگونی آنها، پهپادها به سرعت نقش‌های اصلی را در جنگ‌ها بر عهده می‌گیرند.

اما چگونه می‌توان با هجمه پهپادهای جنگی مقابله کرد؟ سلاح‌های لیزری می‌توانند در این مورد چاره‌ساز باشند و ارتش آمریکا اخیراً برای اولین بار آنها را در حالت جنگی آزمایش کرد.

سلاح‌های لیزری برای مدت زمانی طولانی بخشی از داستان‌های علمی-تخیلی باقی مانده بودند. لیزرهای قدرتمند در حالی که برای کاربردهای صنعتی مفید واقع شده‌اند، هنوز بسیار حجیم هستند و نمی‌توان آنها را در کوله پشتی حمل کرد یا آنها را با استفاده از باتری‌های کوچک تغذیه کرد. اما با پیشرفت فناوری، لیزرها را می‌توان روی کامیون‌ها یا کشتی‌ها حمل کرد.

مدتی است که کشورها روی این ایده کار می‌کنند و فرانسه اخیراً یک نسخه از سلاح لیزری ساقط کننده پهپاد خود را روی یک ناو جنگی آزمایش کرد و قصد دارد انبوهی از آنها را روی کشتی‌های جنگی خود مستقر کند.

اکنون ارتش ایالات متحده نیز در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرده است که نمونه اولیه سلاح لیزری پرانرژی خود موسوم به "DE M-SHORAD" را در کمتر از 24 ماه توسعه داده است و حالا آن را برای اولین بار را در یک میدان جنگ امتحان کرده است.

ارتش ایالات متحده گفت که این آزمایش در ماه ژوئیه به پایان رسیده و شامل بسیاری از سناریوهای واقعی برای درک ویژگی‌ها و ظرفیت‌هایی بوده است که می‌تواند در نسخه‌های آینده این سلاح گنجانده شود.

در حالی که ارتش آمریکا جزئیات بیشتری از این سلاح ارائه نکرده است، اما عملکرد آن را در سرنگونی انبوه پهپادها موفقیت آمیز توصیف کرده است.

"نیل تورگود" مدیر بخش مافوق صوت، هدایت انرژی و فضایی ارتش آمریکا گفت: این اولین کاربرد رزمی لیزرها در یک مانور در ارتش است. فناوری ما امروز آماده است و این دروازه‌ای به آینده است.

ارتش قصد دارد از سلاح لیزری "DE M-SHORAD" علاوه بر هدف قرار دادن پهپادها و هواپیماهای بدون سرنشین، علیه موشک‌ها، توپخانه‌ها و خمپاره‌ها نیز استفاده کند و قرار است در سال آینده چهار نسخه از این سیستم را تولید کند.

منبع: ایسنا

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها