کد خبر: 637802
تاریخ انتشار :

پشت پرده گفت‌وگوی محرمانه اسرائیل با چین درباره ایران

فارس/ رئیس رژیم صهیونیستی در تماس تلفنی با رئیس‌جمهور چین ضمن متهم کردن ایران به بی‌ثبات کردن منطقه غرب آسیا، مدعی شد که باید از رسیدن ایران به سلاح اتمی جلوگیری کرد.

پشت پرده گفت‌وگوی محرمانه اسرائیل با چین درباره ایران
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

رسانه‌های رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) از تماس تلفنی بین «اسحاق هرتزوگ» رئیس این رژیم با «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین خبر دادند.

خبرنگار نشریه عبری‌زبان «واللا نیوز» گزارش داد هرتزوگ و شی در این تماس درباره مسائل بین‌المللی و منطقه‌ای و تقویت همکاری‌های دوجانبه گفت‌وگو کردند.

بر اساس این گزارش، هرتزوگ در این تماس به شی گفت: «ایران در حال بی‌ثبات کردن خاورمیانه است. ما باید از دستیابی ایران به سلاح اتمی جلوگیری کنیم».

روایت چین از این تماس تلفنی اما به نحو دیگری است و اشاره‌ای به گفت‌وگو درباره ایران در آن نشده است.

خبرگزاری «شینهوا» در این‌باره گزارش داد: «شی جین پینگ، رئیس جمهور چین روز چهارشنبه گفت، پکن سی‌امین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک با اسرائیل را در سال آینده به عنوان فرصتی برای ترویج توسعه پایدار، سالم و پایدار مشارکت جامع نوآورانه خود در نظر خواهد گرفت».

بر اساس این گزارش، شی به هرتزوگ گفت که پکن برای روابط خود با تل‌آویو ارزش زیادی قائل است و آماده همکاری با طرف اسرائیلی است.

پیش از این، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با اعتراف غیرمستقیم به برتری نظامی و تسلیحاتی ایران، مدعی شد که تل‌آویو اجازه برهم خوردن توازن نظامی‌اش با حزب‌الله یا دیگر گروه‌های مقاومت را نمی‌دهد.

مقام‌های رژیم صهیونیستی در ماه‌های اخیر تلاش‌ها برای اخلال در روند مذاکرات وین برای احیای برجام را شدت بخشیده‌اند و از هر تریبونی برای فضاسازی علیه برنامه هسته‌ای ایران سوء استفاده می‌کنند. بنت پیش‌تر در دیدار با رئیس‌جمهور سوئیس که یکی از اعضای شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است، از وی خواست علیه برنامه هسته‌ای ایران اقدام قاطع انجام دهد.

کشورهای غربی به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی در سال‌های گذشته ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه هسته‌‌ای خود متهم کرده‌اند. ایران قویاً این ادعاها را رد کرده است. ایران تأکید می‌کند به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها