پست اینستاگرامی معنادار اسلامی درباره دیدار با گروسی
ایرنا/ رییس سازمان انرژی اتمی با انتشار متنی در اینستاگرام خود تاکید کرد: هیچ نفوذ سیاسی، لابی گری و دخالت در اموری که بتواند در تصمیمات و رفتار و تعامل آژانس با ایران تاثیر بگذارد، نباید راه پیدا کند و باید مسائل را در چارچوب ضوابط آژانس در مسیری کاملاً حرفه ای دنبال کنیم.
محمد اسلامی با اشاره به دیدار و گفت وگوی روز شنبه خود با رافائل گروسی مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در حساب اینستاگرامی خود نوشت: در سازمان انرژی اتمی ایران با آقای رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی دیدار و گفتوگو کردم. در این دیدار به بررسی مسائل باقیمانده در سفرهای قبلی مدیرکل آژانس به ایران و همچنین طی حضور مسئولان سازمان انرژی اتمی در وین، پرداختیم و به این جمع بندی رسیدیم که حداکثر تا خردادماه اسناد و مدارک لازم در خصوص مسائل باقیمانده بین سازمان انرژی اتمی ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی مبادله شود و تا روز بازاجراء که جزو مفروضات مذاکرات وین است، مسائل حل و فصل بشوند.
وی افزود: برای ما و آژانس حائز اهمیت است و تاکید ما به آقای گروسی و تاکید خود ایشان این است که مسائل باید در روال طبیعی و در چارچوب مقرراتی خودش انجام بشود. هیچ نفوذ سیاسی، لابی گری و دخالت در اموری که بتواند در تصمیمات و رفتار و تعامل آژانس با ایران تاثیر بگذارد، نبایستی راه پیدا کند و باید مسائل را در چارچوب ضوابط آژانس در مسیری کاملاً حرفه ای دنبال کنیم.
اسلامی ادامه داد: بسیار خوشبین و امیدوار هستیم نفوذهایی که دشمنان سر راه توسعه کشورمان ایجاد کردند و حرکت های مخربی که انواع و اقسامش را کشورمان تجربه کرده است و نمونه بارز آن اقدامات تروریستی و ترور دانشمندان هسته ای بوده است، را مدیرکل آژانس همانند گذشته محکوم کرده و مسیر و تعامل جدیدی که با آژانس پایه گذاری می کنیم، موجب سرعت بخشیدن به توسعه ی اتمی جمهوری اسلامی ایران بشود. بویژه اینکه ایران برای توسعه فناوری هسته ای صلح آمیز خود، برنامه بلند مدتی دارد و این برنامه که در ماه های اخیر تهیه شده است، در دولت سیزدهم نصب العین قرار خواهد گرفت. اینها ملاک عمل هستند.
وی تصریح کرد: اعتقاد دارم، آژانس باید از ظرفیت و تکالیف قانونی خودش برای پشتیبانی، شتاب بخشیدن و حمایت از توسعه برنامه های صلح آمیز هسته ای، استفاده حداکثری داشته باشد.
اسلامی نوشت: انشاالله روند توسعه همکاری ها یک روند طبیعی، کاملاً غیر سیاسی و حرفه ای باشد تا ملت ایران بتوانند آثار و نتایج آن را در زندگی خودشان مشاهده کنند. در پایان این دیدار با همراهی مدیر کل آژانس در کنفرانس خبری با حضور خبرنگاران رسانه های داخلی و خارجی شرکت کردیم و به سوالات مطرح شده پاسخ دادیم.
در این دیدار به بررسی مسائل باقیمانده در سفرهای قبلی مدیرکل آژانس به ایران و همچنین طی حضور مسئولان سازمان انرژی اتمی در وین، پرداختیم و به این جمع بندی رسیدیم که حداکثر تا خرداد ماه اسناد و مدارک لازم در خصوص مسائل باقیمانده بین سازمان انرژی اتمی ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی مبادله شود و تا روز بازاجراء که جزو مفروضات مذاکرات وین است، مسائل حل و فصل بشوند.»
رییس سازمان انرژی اتمی افزود: «برای ما و آژانس حائز اهمیت است و تاکید ما به گروسی و تاکید خود او این است که مسائل باید در روال طبیعی و در چارچوب مقرراتی خودش انجام بشود. هیچ نفوذ سیاسی، لابی گری و دخالت در اموری که بتواند در تصمیمات و رفتار و تعامل آژانس با ایران تاثیر بگذارد، نباید راه پیدا کند و باید مسائل را در چارچوب ضوابط آژانس در مسیری کاملاً حرفه ای دنبال کنیم.»
اسلامی ادامه داد: «بسیار خوشبین و امیدوار هستیم نفوذهایی که دشمنان سر راه توسعه کشورمان ایجاد کردند و حرکتهای مخربی که انواع و اقسامش را کشورمان تجربه کرده است و نمونه بارز آن اقدامات تروریستی و ترور دانشمندان هسته ای بوده است، را مدیرکل آژانس همانند گذشته محکوم کرده و مسیر و تعامل جدیدی که با آژانس پایه گذاری میکنیم، موجب سرعت بخشیدن به توسعه اتمی جمهوری اسلامی ایران بشود. به ویژه اینکه ایران برای توسعه فناوری هستهای صلح آمیز خود، برنامه بلند مدتی دارد و این برنامه که در ماههای اخیر تهیه شده است، در دولت سیزدهم نصب العین قرار خواهد گرفت. اینها ملاک عمل هستند.»
وی خاطرنشان کرد: اعتقاد دارم، آژانس باید از ظرفیت و تکالیف قانونی خودش برای پشتیبانی، شتاب بخشیدن و حمایت از توسعه برنامههای صلح آمیز هسته ای، استفاده حداکثری داشته باشد.
رییس سازمان انرژی اتمی یادآور شد: ان شاء الله روند توسعه همکاریها یک روند طبیعی، کاملاً غیرسیاسی و حرفهای باشد تا ملت ایران بتوانند آثار و نتایج آن را در زندگی خودشان مشاهده کنند.
اسلامی نوشت: در پایان این دیدار با همراهی مدیر کل آژانس در کنفرانس خبری با حضور خبرنگاران رسانه های داخلی و خارجی شرکت کردیم و به سوالات مطرح شده پاسخ دادیم.
دیدگاه تان را بنویسید