همسان سازی حقوق بازنشستگان | اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان
خبر مهم درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان | اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان
میرهاشم موسوی گفت: هر ضریب افزایشی که درباره حقوق بازنشستگان اعمال میشود، به آن همسانسازی صورت گرفته نیز اصابت میکند.
بر اساس تصمیم همسان سازی حقوق بازنشستگان، حقوق بازنشسته به ۹۰ درصد میانگین حقوق شاغلین همتراز افزایش مییابد که تغییری نسبتا قابل توجه در حقوق بازنشستگان به حساب میآید.مبنای همسانسازی حقوق بازنشستگان پرداخت ۳۰ ساله حق بیمه است که دوره کامل پرداخت حق بیمه به حساب میآید. در همسان سازی حقوق بازنشستگان اگر بازنشستهای دوره اشتغال او بیشتر از ۳۰ سال بوده و بیش از ۳۰ سال حق بیمه پرداخت کرده باشد به ازای هر سال پرداخت حق بیمه بیش از ۳۰ سال، ۲.۵ درصد بر میزان افزایش حقوق بازنشسته افزوده میشود. به همین ترتیب با اجرای طرح همسان سازی حقوق بازنشستگان میزان افزایش حقوق بازنشستگان با پرداخت حق بیمهای کمتر از دوره ۳۰ ساله به ازای هر سال کمتر، ۲.۵ درصد کمتر خواهد بود. در ادامه آخرین جزییات از همسان سازی حقوق بازنشستگان را می خوانید.
بحث همسانسازی حقوقهای بازنشستگان تامین اجتماعی یکی از دغدغههای این قشر پس از بحث افزایش حقوق بازنشستگان محسوب میشود که میرهاشم موسوی (مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی) در رابطه با آن توضیحاتی ارائه کرد.
وی در پاسخ به پرسشی درباره همسانسازی حقوق بازنشستگان پس از افزایش حقوقها اظهار کرد: همسانسازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در اسنفدماه سال ۱۳۹۹ و پس از آن سال ۱۴۰۰ انجام شده است.
موسوی ادامه داد: هر ضریب افزایشی که درباره حقوق بازنشستگان اعمال میشود، به آن همسانسازی صورت گرفته نیز اصابت میکند.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به این سوال که «آیا ادعای تشکلهای بازنشستگان مبنی بر باقی ماندن ۲۵درصد از همسانسازیها را تایید میکنید؟» توضیح داد: این ۲۵درصد باقیمانده درست است ولی ۲۵درصد مزبور مربوط به زمان برقراری حقوق است و عددی که از این ۲۵درصد روی حقوق مستمری تاثیر میگذارد چیزی بین ۴-۵درصد است.
وی تصریح کرد: به صورت جدی پیگیر اعمال تاثیر همین ۲۵درصد باقیمانده در سال جاری هستیم و این موضوع حق بازنشستگان است و ما نیز اعلام کردیم که انشاالله باید برای سایر سطوح باید اعمال شود.
سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی آماده پرداختهای جبرانی به عنوان متناسبسازی حقوق بازنشستگان است، افزود: میزان افزایش حقوق بازنشستگان به تصویب هیات دولت رسیده و این مصوبه تصمیم شخصی نبوده است.
در جلسهای که اواخر خرداد ماه با حضور معاون اول رئیس جمهور، برخی اعضای دولت و نمایندگان بازنشستگان برگزار شد، مقرر شد سازمان تامین اجتماعی در حدود اختیارات خود نسبت به پرداخت های جبرانی به عنوان متناسبسازی حقوق اقدام کند.
محمدهادی زاهدی وفا (سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی) گفت: رئیس جمهور، معاون اول و نیز دیگر اعضای دولت همواره مدافع حقوق و منافع اقشار مختلف جامعه هدف این وزارتخانه بودهاند و بعضی اظهارنظرها و نقل قولهای منتسب به ایشان که بعضا در فضای مجازی منتشر میشود، صحت ندارد.
وی با تاکید بر اینکه تصمیمات دولت نمیتواند بخشی باشد و باید حتما همه جنبههای اقتصادی، اجتماعی و جزئیات حقوقی و کارشناسی را لحاظ کرد، گفت: در جلسهای که اواخر خرداد ماه با حضور معاون اول رئیس جمهور، برخی اعضای دولت و نمایندگان بازنشستگان برگزار شد، مقرر شد سازمان تامین اجتماعی در حدود اختیارات خود نسبت به پرداخت های جبرانی به عنوان متناسبسازی حقوق اقدام کند.
سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه در این مدت تامین بودجه و اقدامات فنی و نرم افزاری درخصوص جبران این مبالغ صورت گرفته، تاکید کرد: اعضای جلسه و ذینفعان این موضوع را پذیرفته و درباره آن توافق کرده اند.
صدیف بدری در جلسه علنی در تذکری گفت که طبق پیش بینیها به دلیل فراهم نبودن زیرساختها برای مردمی سازی یارانه ها، قیمتها بیرویه بالا رفت و همچنان هم بالا می رود به طوری که ساعتی شاهد افزایش قیمت ها هستیم. دولت فکر کنترل تورم باشد و مردم به بهانه مردمی سازی یارانه ها زیر فشار اقتصادی له می شوند.
وی در تذکر دیگری در خصوص وضعیت بازنشستگان گفت: افسران دیروز توسعه اقتصادی کشور امروز دچار مشکلات فراوان معیشتی هستند و شرمنده خانواده خود شده اند از رئیس جمهور می خواهم هرچه سریع تر براساس قانون موضوع یکسان سازی حقوق بازنشستگان را انجام دهد.
نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس در دو سال گذشته اعتبارات خوبی را برای همسانسازی حقوق بازنشستگان در نظر گرفته است.
حسین حق وردی درباره عملکرد مجلس یازدهم در دو سال گذشته، اظهار داشت: مقام معظم رهبری مدال انقلابی بودن را به نمایندگان این دوره مجلس دادند که برای ما بسیار مهم و ارزشمند است.
وی بیان کرد: مجلس یازدهم نشان داده است که به دنبال عدالت طلبی است و تاکنون در همه مصوبات خود به فکر بهبود وضعیت اقشار متوسط و ضعیف جامعه بوده است.
نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی متذکر شد: یکی از اولین طرحهایی که در مجلس یازدهم مطرح شد، درباره اعطای بستههای کمک معیشتی به خانوارهای ضعیف جامعه بود و حاکی از آن است که ما به دنبال رفع مشکلات معیشتی مردم هستیم.
حق وردی ادامه داد: مجلس یازدهم لایحه رتبه بندی معلمان را به تصویب رساند. این مجلس سال گذشته برای همسان سازی حقوق بازنشستگان ۸۹ هزار میلیارد تومان تخصیص داد و امسال هم نزدیک به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان برای این موضوع اختصاص دادیم.
وی با بیان اینکه عدالت طلبی یکی از شاخصهای مهم مجلس یازدهم است، گفت: در دو سال آینده مجلس باید به فکر رفع مشکلاتی باشد که ممکن است برای کشور چالش ایجاد کند. برای مثال، مشکلات محیط زیست، و ریزگردها و مسائل مرتبط با آب شرب و کشاورزی بسیار مهم است و مجلس باید راهکارهایی را برای رفع این مشکل در نظر گیرد.
نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی باید روی حل مسائل مربوط به محیط زیست و آب متمرکز شود و چه در زمینه قانون گذاری و چه نظارت باید اقدامات لازم را انجام دهد تا مسائل مرتبط با بحران آب و محیط زیست مرتفع شود.
شهباز حسن پور بیگلری در نشست علنی مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود خواستار رسیدگی به وضعیت معیشتی مردم خصوصاً اقشار آسیب دیده، کارگران، معلمان و بازنشستگان شد و گفت: یارانه معشیتی باید به همه اقشار مردم پرداخت شود.
نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس یازدهم با اشاره به اینکه کشاورزان استان کرمان به دلیل سرمازندگی، خشکسالی و اقدامات بانکها به روز سیاه نشستهاند و نیاز به توجه دارند، اظهار کرد: همچنین همسانسازی حقوق برای همه حقوق بگیران و بازنشستگان نیز باید انجام شود.
وی با بیان اینکه باید موضوع واردات خودرو تعیین تکلیف شود، افزود: کرمان تشنه است، لذا باید موضوع انتقال آب منطقه به منطقه و خط ۲ و ۳ خلیجفارس به استان کرمان توجه شود. همچنین باید یادآور شد وضعیت اشتغال و تامین مسکن در استان مساعد نبوده و متاسفانه ۲۵ درصد جمعیت زیر خط فقر هستند که زیبنده این خطه نیست.
دیدگاه تان را بنویسید