مقتدایی: ساختارشکنان آماده محاکمه باشند
نائبرئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اعتراض به عنوان یک اصل پذیرفته شده در این نظام، موجه و دارای جایگاه است اما اغتشاش پذیرفتنی نیست و کسانی که ساختارشکنی میکنند باید خودشان را برای محاکمه آماده کنند.
عباس مقتدایی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اهمیت اقتدار پلیس برای تامین امنیت جامعه اظهار کرد: رویکردهای جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر پیام انقلاب اسلامی و منطبق با قانون اساسیِ برآمده از خواص ملت در صدههای اخیر است.
وی با بیان اینکه در رویکرد اسلامی، وجود حکومت برای ایجاد نظم و امنیت به عنوان یک الزام شناخته میشود، افزود: در تعابیر امیرالمومنین علیه السلام کاملاً مشهود است که وجود نظم در جامعه به عنوان یک محور اساسی شناخته میشود؛ حضرت در جملهای فرمودهاند که جامعه ناگزیر است که حکومت عدل داشته باشد تا بتواند انضباط را در جامعه ایجاد کند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: نظام غربی رویکردهای خاص خودش را داشته و دارد و رویکردهای دیگر حکومتی نیز هر کدام متناسب با موضوعات و رفتار خود رفتار می کند.
* رویکرد رئوف پلیس یک اصل در نیروهای انتظامی و امنیتی به شمار میرود
مقتدایی با بیان اینکه جمهوری اسلامی در مقطع پیروزی انقلاب اسلامی و پس از آن همواره شعار نه شرقی نه غربی را سر داده است، گفت: رویکردهای نظامی، انتظامی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران برآمده از نظرات انقلاب اسلامی و قانون اساسی است و به همین جهت اغتشاشات اخیر در هر کشور دیگری رخ میداد احتمالا تعداد زیادی از مردم توسط پلیس کشته می شدند؛ اما در ایران نیروی انتظامی مبتنی بر رویکردهای دینی خویشتنداری کرد و برخی از نیروهای پلیس هم به شهادت رسیدند.
* عوامل اغتشاش و آشوب محاکمه خواهند شد
وی ادامه داد: در اتفاقات اخیر رویکرد نیروهای امنیتی اعم از نیروهای اطلاعات سپاه و اطلاعات نیروی انتظامی در بالاترین سطح خود جلوهگر شد؛ اکنون صدها نفر از عوامل ایجاد ناامنی و اغتشاش و آشوب که مستقیماً تحت حمایت بیگانه قرار داشتند و پول و تجهیزات گرفتند شناسایی و دستگیر شدند و محاکمه آنها به صورت علنی و منطبق با ساختار حقوقی نظام اسلامی انجام خواهد شد.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اشاره کرد: در اغتشاشات اخیر صف اغتشاشگران با اعتراض کنندگان جدا و کاملاً مشهود شد که حضور مردم در صحنه برای جبران برخی از ناکارآمدیهای مدیریتی هم به بروز و ظهور رسید.
* دشمنان با صرف هزینههای گزاف در صدد رقم زدن اغتشاشات در ایران هستند
مقتدایی با تاکید بر اینکه غرب و برخی از کشورهای معاند با صرف هزینههای گزاف و همچنین برنامهریزیهای چندین ساله تلاش کردند تا اغتشاش را در ایران رقم بزنند، گفت: دشمنان خودشان بهتر از هر کس دیگری به اقتدار نظام اسلامی واقف شدهاند که ظرف یکی دو هفته نه تنها جلوی اغتشاشات گرفته شد بلکه آنهایی که سردمدار این ناآرامیها اعم از فرصتطلبان منسوب به ساختارهای شاهنشاهی سابق، جریان نفاق و یا گروهکهای معاندی که در آن سوی مرزها و در کردستان عراق بودند همگی شناسایی و سر جای خودشان نشانده شدند و برخی هم اکنون مراحل دادرسیها برای شکلگیری محاکمه و دادگاه را طی میکنند.
* ساختارشکنان آماده محاکمه باشند
وی با بیان اینکه نیروهای نظامی، امنیتی و انتظامی اقتدار، هوشیاری، سعه صدر و خویشتنداری لازم را دارند، گفت: نیروهای امنیتی بین معترضین و اغتشاشگران و آشوبگران تفکیک قائل هستند؛ اعتراض و یا شنیدن سخنان مخالف به عنوان یک اصل پذیرفته شده در این نظام موجه و دارای جایگاه است اما اغتشاش پذیرفتنی نیست و کسانی که ساختار شکنی میکنند خودشان را برای محاکمه آماده کنند.
نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به اقدامات رسانههای خارجی فارسی زبان و دنبال روهای آنها در داخل در راستای تضعیف پلیس و تقلیل جایگاه اجتماعی آن توضیح داد: پلیس ایران در جریانهای اخیر نشان داد که خشونت گرا نیست و خویشتنداری بجا و به موقع را یک اصل میداند و در عین حال بسیار مقتدر و کارآمد است.
مقتدایی ادامه داد: در برنامهریزیهای آینده و در روالهای بعدی باید حد بالاتری از این ظرفیت را مورد لحاظ قرار دهیم؛ نیروهای امنیتی، انتظامی، مجموعه های نظامی و امنیت کشور یک مجموعه یکپارچه و دارای انسجام هستند که به موقع عمل میکنند و حافظ امنیت در داخل کشور و صلح و امنیت در سطح منطقه و جهان هستند.
وی خاطر نشان کرد: ما کشوری هستیم که در آن چندصدایی وجود دارد و در آن دیدگاههای متفاوت به عنوان یک اصل کلی پذیرفته شده است؛ باید بپذیریم که احزاب، جریانها و گروهها هرکدام سلایق و علایق خود را دارند و به مرور بیش از پیش باید یاد بگیریم که چگونه حرفهای خوب را با شیوههای خوب بیان کنیم و اسیر احساساتم نشویم.
* مردم در اغتشاشات، اسیر هیجانات نشدند
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: رسانههای غربی در روزهای اخیر با شگردهای پیچیده روانی و رسانهای تلاش کردند تا جامعه را هیجانی کنند اما واقعیت آن است که اکثریت جامعه ایران منطقی به موضوع توجه کرده و اسیر هیجانات نشدند.
مقتدایی مطرح کرد: اکنون در رسانههای غربی که انواع دروغپردازیها را در این روزها داشتند در این فکر هستند که چگونه میتوانند آبروی از دست رفته خود را مجدداً برای کارکردهای بعدی به دست آورند.
نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان گفت: چیزی که افکار عمومی نسبت به آن واقف شده است این است که غربیها هم در سطح دیپلماتیک و هم در سطح رسانهای روند دروغ پردازی و عناد خودشان را کاملا آشکار کردهاند و اکنون علیرغم هزینههای زیادی که پرداخت کردهاند، دستاوردی نداشتند.
دیدگاه تان را بنویسید