آصفری: ایران تا ابد پشت در مذاکرات نمیایستد
ایسنا/ نایب رئیس کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در مجلس گفت: بهتر است طرفهای غربی یکبار برای همیشه دبه کردن را کنار گذاشته و در چهارچوب فنی در مسیر حصول توافق برد - برد گام بردارند.
محمدحسن آصفری با اشاره به اظهارات طرفهای غربی در خصوص برجام، بیان کرد: هرگاه در آستانه شکل گیری یک توافق هستیم یکسری حرکات حساب شدهای توسط برخی از عناصر بیرونی و نفوذیهای درونی صورت میگیرد و پالسهایی را به طرف مقابل میدهد تا آنها فکر کنند ملت ایران به ستوه آمده و طرف مقابل توانسته با فشار تحریم برای کشور مشکل ایجاد کند.
وی در ادامه اظهار کرد: در یک مرحله در سال ۸۸ شاهد بودیم که رئیس جمهور وقت آمریکا تمام تعهدات توافق را پذیرفت و حتی غنی سازی ۲۰ درصد ما را قبول کرد. حتی انرژی هستهای را حق مسلم ایران تلقی کرد و حاضر شدند تحریمها را بردارند، اما آن فتنهها و آشوبهای خیابانی سبب شد تا آمریکاییها مجددا عقب نشینی کرده و فکر کنند که همه ملت ایران نسبت به نظام معترض هستند. آمریکاییها فکر کردند که با فشار بیشتر میتوانند به اهداف خود برسند.
حصول توافق به نفع همه است
نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: این دوره نیز مذاکرات در حال رسیدن به نتیجه است و طرف غربی متوجه شده که حداقل برای رفع نیازمندیهای خود به این توافق نیاز دارند. در صورت عدم توافق، هم ایران ضرر خواهد کرد و هم طرفهای غربی متضرر خواهند شد و اینگونه نیست که فقط ایران ضرر کند. متاسفانه شاهدیم برخی از جریاناتی که از بیرون مدیریت میشوند با کمک شبکههای خارجی در تلاش هستند تا مانع حصول توافق شوند.
ایران تا ابد پشت در مذاکرات نمیایستد
نایب رئیس کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در ادامه تاکید کرد: طرفهای غربی باید متوجه باشند که ملت ایران تکلیف خود را در مذاکرات روشن کرده و نظر ایران کاملا روشن و مبین است. به نفع طرفهای غربی است که هرچه سریعتر نسبت به یک توافق برد _ برد که به نفع دو طرف است اقدام کنند. قرار نیست که ایران تا ابد پشت در مذاکرات بایستد و تحریمها را نیز بپذیرد. در صورت اینکه توافق نتیجه بخش نباشد قطعا جمهوری اسلامی ایران نیز تصمیمات متناسبی اتخاذ خواهد کرد که به سادگی بازگشت به عقب امکان پذیر نخواهد بود.
آصفری در پایان گفت: بهتر است که طرفهای اروپایی و غربی برای یکبار هم که شده دبه کردن را کنار بگذارند و از خر شیطان پایین آمده و مذاکرات را در چهارچوب فنی و نه چهارچوب سیاسی دنبال کنند. مباحث سیاسی باید از مذاکرات کنار گذاشته شود و از نگاه فنی مذاکرات دنبال شود. قطعا این توافق به نفع دو طرف خواهد بود.
دیدگاه تان را بنویسید