بازگشت به ماه|لحظه پرتاب موشک غولپیکر آرتمیس ناسا
سرانجام پس از چند بار تاخیر در پروژه آرتمیس یک سرانجام موشک عظیمالجثه تازه ناسا با موفقیت به فضا پرتاب شد. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سیستم پرتاب فضایی یا همان موشک SLS و فضاپیمای اوریون طی یک دهه با صرف هزینهای حدود ۲۰ میلیارد دلار ساخته شدهاند. این مأموریت آغازگر پرتابهای "آرتمیس" ناسا است که انسانها را برای اولین بار از سال ۱۹۷۲ تاکنون به کره ماه باز میگرداند و همچنین راه را برای مأموریتهای سرنشیندار به سیاره مریخ هموار میکند. بخش اصلی موشک SLS با ارتفاع ۶۴.۶ متر، هدف حیاتی حمل مقادیر انبوه سوخت مورد نیاز برای بالا بردن موشک را انجام میدهد. این بخش از موشک، ۷۳۳ هزار گالن سوخت پیشرانه را برای تامین انرژی چهار موتور :RS-۲۵" در خود نگه میدارد و دارای یک مخزن اکسیژن مایع و یک مخزن هیدروژن مایع است. این مخازن تقریباً ۱۵۰۰ گالن سوخت را در هر ثانیه به مدت هشت دقیقه پس از پرتاب به موتورها تغذیه میکنند که مدت زمانی است که طول میکشد تا SLS به مدار برسد.
سرانجام پس از چند بار تاخیر در پروژه آرتمیس یک سرانجام موشک عظیمالجثه تازه ناسا با موفقیت به فضا پرتاب شد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سیستم پرتاب فضایی یا همان موشک SLS و فضاپیمای اوریون طی یک دهه با صرف هزینهای حدود ۲۰ میلیارد دلار ساخته شدهاند.
این مأموریت آغازگر پرتابهای "آرتمیس" ناسا است که انسانها را برای اولین بار از سال ۱۹۷۲ تاکنون به کره ماه باز میگرداند و همچنین راه را برای مأموریتهای سرنشیندار به سیاره مریخ هموار میکند.
بخش اصلی موشک SLS با ارتفاع ۶۴.۶ متر، هدف حیاتی حمل مقادیر انبوه سوخت مورد نیاز برای بالا بردن موشک را انجام میدهد.
این بخش از موشک، ۷۳۳ هزار گالن سوخت پیشرانه را برای تامین انرژی چهار موتور :RS-۲۵" در خود نگه میدارد و دارای یک مخزن اکسیژن مایع و یک مخزن هیدروژن مایع است.
این مخازن تقریباً ۱۵۰۰ گالن سوخت را در هر ثانیه به مدت هشت دقیقه پس از پرتاب به موتورها تغذیه میکنند که مدت زمانی است که طول میکشد تا SLS به مدار برسد.
دیدگاه تان را بنویسید