رئیس دانشگاه امیرکبیر تشریح کرد:
جزئیات اعتراضات جددی دانشجویان دانشگاه شریف
تسنیم: رئیس دانشگاه امیرکبیر گفت: بر اساس تصمیم هئیت رییسه مقرر شد برای مدتی اعتراضات با مدیریت دانشکده ها و با هماهنگی آنها برگزار شود.
سید حسن قدسیپور، رئیس دانشگاه امیرکبیر در نشست اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر با هیات رئیسه این دانشگاه اظهار کرد: مصصم هستیم تا در کنار توجه به دغدغههای اجتماعی و سیاسی، در حفظ استانداردهای آموزشی و پژوهشی و برقراری نظم در دانشگاه نیز گامهای اساسی برداریم.
وی با اشاره به حوادث اخیر دانشگاه امیرکبیر گفت: در دو هفته اخیر اعتراضات رخ داده در دانشگاه برای چندمین بار به بروز تننش در صحن دانشگاه منجر شد.
قدسیپور تاکید کرد: دانشکدهها و اساتید میتوانند در مدیریت این گونه اتفاقات و ایجاد زمینه برای گفتگو و اعتراض بدون حاشیه و تنش ، نقش کلیدی ایفا کنند؛ از اینرو از روسای دانشکدهها درخواست شد که ضمن حفظ و تقویت تعامل مستقیم با دانشجویان بستر گفتگو، انتقاد و اعتراض با آرامش را برای دانشجویان فراهم کنند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: روز سهشنبه 24 آبان ماه تجمعی بدون اخذ مجوز در صحن دانشگاه برگزار شد. غالبا در تجمعاتی که بدون مجوز برگزار میشود احتمال خشونت، درگیری و سردادن شعارهای تند دور از ذهن نیست از این رو انتظامات دانشگاه بر اساس وظیفه خود خواستار متفرق شدن حاضرین در تجمع شد.
وی با اشاره به اینکه کماکان تکرار روند گذشته از سوی برخی دانشجویان ادامه یافت، افزود: بدیهی است که در این شرایط هیچ مرزی برای انتهای این مساله وجود ندارد و وجود یا عدم وجود مجوز نیز اهمیتی ندارد و به راحتی شعارهایی با محتوای «براندازی خشن» داده میشود؛ کاملا محتمل است که اتفاقاتی مثل هجوم به «ساختمان فارابی» نیز مجدد تکرار شود، به ناچار باید از ابزارهای دانشگاه برای توقف این روند استفاده کرد که اگر چنین نشود قطعا نهادهای بیرونی برای مدیریت فضا از ابزارهای قانونی استفاده خواهند کرد.
قدسی پور خاطرنشان کرد: در این میان برخی مکرر خواستار عدم هر گونه برخورد با دانشجو هستند و همواره هر گونه قصور و ناخدمتی را به مجموعههایی مثل انتظامات دانشگاه نسبت میدهند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر یادآور شد: در همین روزهای اخیر، دانشجویی با پرتاب یک تکه بلوک سیمانی منجر به آسیب جدی به سر یکی از کارکنان انتظامات شد؛ به طوری که وی بیهوش و به بیمارستان منتقل شد. آیا قابل پذیرش است که کارکنان انتظامات به خاطر انجام وظیفه که برقراری نظم و آرامش در دانشگاه هست مورد مواخذه و سرزنش قرار بگیرند؟ دانشجویان خاطی به خاطر برخی اقدامات مثل ضرب و جرح، شکستن درب ساختمان فارابی، فحاشی و توهین، هجوم به داخل جلسه شورای دانشگاه و ... فقط در حد توصیه، نباید مورد مواخذه قرار گیرند؟ آیا با وجود این گونه وقایع دیگر کارکنان دانشگاه انگیزهای برای انجام وظایف خود دارند؟
وی با اشاره به وضعیت امنیتی پیش آمده، نگرانی در مورد امنیت خوابگاههای واقع در محدوده پرتشنج اطراف دانشگاه، و تعدد و کثرت کار گفت: بنا به درخواست دانشگاه از وزارت علوم، تعدادی نیروی جدید به جمع همکاران ما در اداره انتظامات افزوده شد.
قدسی پور تاکید کرد: البته به سرعت با تعداد معدودی از این همکاران معرفی شده توسط وزارت علوم قطع همکاری شد چون این نگرانی وجود داشت که نتوانند با انتظامات دانشگاه هماهنگ شوند و اولویت اصلی ما هماهنگی، همکاری و تعامل کارکنان انتظامات با محیط دانشگاه است.
وی گفت: اکنون دانشگاه در شرایط خاصی است برخی عوامل و اقدامات امنیت دانشگاه را تهدید میکند؛ امیدواریم بتوانیم با مدیریت درست، نظم را در کنار آموزش و پژوهش داشته باشیم و برای توسعه کشور تلاش کنیم. ضمنا هرگاه مسئلهای در دانشگاه پیش بیاید بنده به عنوان مسئول دانشگاه احساس مسئولیت میکنم و در راستای رفع آن قدم بر می دارم.
دیدگاه تان را بنویسید