کد خبر: 671239
تاریخ انتشار :

کنایه ضرغامی: منتقدانم را دوست دارم

ایلنا/ یکی از وزرای دولت سیزدهم گفت: اگر صاحب نظران و صاحبان تریبون اطلاعات جامع و کاملی نسبت به موضوعاتی که علاقه‌مند هستند راجع به آن موضع بگیرند و نظر دهند، پیدا می‌کردند شاید بیش از ۹۰ درصد این اختلافات پیش نمی‌آمد.

کنایه ضرغامی: منتقدانم را دوست دارم
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

عزت الله ضرغامی در گفت‌وگو با  ایلنا، درباره اینکه چندی پیش در یک رشته توییت نسبت به رفتاری که در جامعه با مردم می‌شود هشدارهایی داده است و اینکه چقدر این رفتارهای سلبی می‌تواند نسل جدید را از آرمان‌های انقلاب دور کند، گفت: به نظر من یکی از آسیب‌های امروز فضای اجتماعی کشور، قضاوت‌هایی است بر اساس اطلاعات کامل انجام نمی‌گیرد. کسانی که می‌خواهند اظهارنظر کنند اگر اطلاعات جامع و کامل نسبت به آن موضوعاتی که علاقه‌مند هستند راجع به آن موضع بگیرند و نظر دهند، پیدا می‌کردند شاید بیش از ۹۰ درصد این اختلافات پیش نمی‌آمد.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خاطرنشان کرد: عمده توسط توصیه من این است که هر کسی به خصوص صاحبان تریبون و نخبگان که فوق‌العاده ارزشمند هستند این کار را انجام دهند.

وی با اشاره به این‌که من به منتقدانم بسیار احترام می‌گذارم و همه آنها را از هر جناحی که باشند دوست دارم و به آنها علاقه‌مند هستم، عنوان کرد: کسی که من را مورد نقد قرار می‌دهد به من محبت می‌کند و من جز احترام هیچ وظیفه دیگری نسبت به او ندارم که انجام دهم. توصیه‌ام  این است که افراد در هر موضوعی که می‌خواهند موضع بگیرند به خاطر احترام به مخاطبان، سمپادها و علاقمندان خودشان آن اطلاعات را جامع و کامل کنند و بعد هر قضاوتی خواستند انجام دهند.

ضرغامی خاطرنشان کرد: یادداشت‌هایی را درباره شهید مطهری نوشتم و معتقدم شهید مطهری پرچم‌دار نقد مردانه هستند، البته نقد مردانه که می‌گویم بحث مردانه و زنانه نیست در اصطلاح می‌گویم، چرا که آقای مطهری وقتی می‌خواست کسی را نقد کند، خوب و جامع نظرات طرف مقابل را مطالعه و بعد مسائل را مطرح می‌کردند.

وی ادامه داد: بعضی اوقات کتاب‌های آقای مطهری را می‌خوانیم می‌بینیم آنقدر طولانی، مفصل و بی‌طرف نظرات طرف مقابلی را که می‌خواهد مورد نقد قرار دهد، مطرح می‌کرد که بعضی از کسانی که خودشان صاحب آن  فکر بودند ولی سوادشان آنقدر نبود کتاب‌های ایشان را می‌خواندند تا تازه بفهمند خودشان چه چیزی می‌گویند، یعنی در واقع انقدر آقای مطهری رعایت می‌کردند، اما وقتی همه ابعادش یک موضوع را باز می‌کرد آن وقت عالمانه یکی یکی نقد می‌کرد.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بیان کرد: تفکر آقای مطهری گمشده امروز جامعه ماست، این مهم گم شده است، یعنی عادت کردیم همه حرف‌هایی که می‌زنیم ولو حرف‌های  ایدئولوژیک مبنایی را مقطع می‌کنیم، انقطاع ایجاد می‌کنیم و حتی گاهی اوقات که متوجه می‌شویم که در این حرف  انقطاع صورت گرفته و واقعی نیست، علاقه‌مند هستیم بر موضع خودمان پافشاری کنیم، ان‌شاالله کمک کنیم این آسیب حوزه رسانه رفع شود. یکی از مهمترین بحث‌های من نقد رفتار اجتماعی کشور است.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها