کد خبر: 690197
تاریخ انتشار :

سخنگوی وزارت خارجه:

هر اقدام احمقانه‌ای علیه ایران با پاسخ ویرانگر همراه خواهد بود

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به تهدیدات علیه ایران از سوی صهیونیست‌ها و تعدادی از سناتورهای آمریکایی گفت: آن کس که ایران را تهدید می‌کند بداند هر اقدام احمقانه‌ای علیه ایران با پاسخ ویرانگر همراه خواهد بود.

هر اقدام احمقانه‌ای علیه ایران با پاسخ ویرانگر همراه خواهد بود
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (دوشنبه) ۱۷ مهر ماه در نشست هفتگی با خبرنگاران به تشریح آخرین تحولات در حوزه سیاست خارجی پرداخت.

وی در پاسخ به سؤالی بیان کرد: تحولات مهمی در عرصه فلسطین در حال رخ دادن است به ویژه طی ۲ روز گذشته. همچنان شاهدیم از سوی برخی طرف‌های مشخصی که همواره حامی مستمر جنایات روزمره رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین بودیم اکنون در تلاشند در تحولات جدید جای ظالم و مظلوم را عوض کنند و بدون توجه به تضییع ۷۵ ساله حقوق ملت فلسطین توسط یک رژیم اشغالگر و ذره‌ای اعتنا به این همه جنایات این رژیم، در تحولات اخیر در کنار ظالم به پشتوانه ظالم علیه ملت مظلوم فلسطین ایستادند.

کنعانی افزود: این به هیچ وجه قابل قبول نیست. اینکه دولت‌های غربی و آمریکا و تعداد مشخصی از دولت‌های اروپایی همچنان از جنگ روانی و تبلیغاتی سنگین خودشان علیه ملت فلسطین استفاده می‌کنند که از ظالم در عرصه‌های بین‌المللی حمایت کنند. به هیچ وجه پذیرفته نیست برخی دولت‌ها چشم خود را بر روی جنایات این رژیم ببندند و ملت فلسطین را در معرض اتهام قرار دهند.

وی با بیان اینکه شاهد حمایت تعداد قابل توجهی از کشورهای جهان از جمله مسلمان از ملت فلسطین و مقاومت فلسطین هستیم، اظهار داشت: حجم گسترده‌ای از حمایت‌های افکار عمومی جهان را از مقاومت شرافتمندانه ملت فلسطین شاهدیم.

سخنگوی وزارت خارجه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره موضع صریح و روشنی در قبال موضوع فلسطین داشت، گفت: هم موضع رسمی خود را در این خصوص اعلام و در عالی ترین سطح رئیس جمهور و وزیر خارجه دیدگاه‌های خود را مطرح کردند و در رایزنی‌های دیپلماتیک وزیر خارجه با همتایان که همچنان ادامه خواهد داشت تحولات صحنه فلسطین مورد توجه جدی قرار دارد. کشورهای اسلامی همت بیشتری کنند و در حمایت از ملت فلسطین و از توانایی‌های سیاسی و معنوی خود بیش از گذشته استفاده کنند.

پیشنهاد وزیر خارجه مبنی بر برگزاری نشست فوق العاده سازمان همکاری اسلامی

وی بیان کرد: در تماس تلفنی امیرعبداللهیان با وزیر خارجه عراق که شامگاه دیروز انجام شد پیشنهاد وزیر خارجه مبنی بر برگزاری نشست فوق العاده سازمان همکاری اسلامی مطرح شد و امیدواریم با تداوم تلاش‌ها و هم افزایی بین کشورهای اسلامی و اینکه مسجدالاقصی و قدس شریف برای همه کشورهای اسلامی و مسلمانان عالم حائز اهمیت است، شاهد اقدامات جمعی کشورهای اسلامی در حمایت از مقاومت شرافتمندانه ملت فلسطین علیه جنایات روزمره رژیم صهیونیستی باشیم.

کنعانی درباره برگزاری نشست سازمان همکاری اسلامی گفت: برگزاری نشست کمک می‌کند کشورهای اسلامی از ظرفیت‌های داخلی و بین‌المللی برای حمایت سیاسی و معنوی و حمایت حقوقی - بین‌المللی از ملت فلسطین استفاده کنند. نحوه حمایت دسته جمعی از فلسطین در سایه برگزاری این نشست مطرح خواهد شد و کشورها هستند که پیشنهادات خود را مطرح می‌کنند.

واکنش به تهدیدات علیه ایران از سوی تعدادی از سناتورهای آمریکایی و صهیونیست‌ها

تهدیدات علیه ایران از سوی صهیونیست‌ها و تعدادی از سناتورهای آمریکایی سؤال دیگری بود که در این نشست مطرح شد و کنعانی گفت: ملت مقاوم فلسطین حق دارند در مقابل رژیمی که بیش از 75 سال حقوق مسلم و طبیعی و حقوق انسانی و به رسمیت شناخته شده بین‌المللی آنها را نقض کردند از توانایی‌ خود برای رفع تجاوز و دفع و رفع اشغالگری استفاده کنند. این یک حق مشروع است که به رسمیت شناخته شده است. آن کس که ایران را تهدید می‌کند بداند هر اقدام احمقانه‌ای علیه ایران با پاسخ ویرانگر همراه خواهد بود.

وضعیت همکاری‌های اقتصادی ایران و عربستان

وی درباره همکاری‌های اقتصادی ایران و عربستان اظهار داشت: در نشست‌های دوجانبه موضوعات مختلفی مطرح شده است و همکاری‌های تجاری و اقتصادی و گسترش آن در آخرین نشست دوجانبه وزرای خارجه ایران و عربستان در نیویورک مورد توجه بوده است. از سرگیری فعالیت و برگزاری اجلاس‌های کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور و تشکیل کمیته هماهنگی و پیگیری همکاری‌های اقتصادی مورد توجه امیرعبداللهیان قرار گرفت که مورد حمایت همتای عربستانی قرار گرفت. در این چارچوب موضوع همکاری در زمینه سرمایه‌گذاری‌های مشترک مطرح شد. در مذاکرات اتفاق نظر وجود دارد.

انتظار ایران از ای.اف.سی درخصوص بازی سپاهان  و الاتحاد

کنعانی در پاسخ به سؤالی درباره بازی فوتبال الاتحاد و سپاهان ادامه داد: یک موضوع فوتبالی است و در چارچوب خود باید مورد توجه قرار بگیرد. ای.اف.سی همواره تأکید دارد مسائل ورزشی در چارچوب خود قرار بگیرد و انتظار داریم ای.اف.سی درباره شکایت ایران از ناظر بازی به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارائه کرد حرفه‌ای عمل کند و نظر و رای عادلانه خود را صادر کند. ورود دستگاه دیپلماسی و گفت وگوها بین دو وزیر خارجه برای این بود که این موضوع در چارچوب ورزشی حل و فصل شود.

توضیح درباره مانور نظامی ایران و آذربایجان در دریای خزر

وی در پاسخ به سؤالی درباره مانور نظامی ایران و آذربایجان در دریای خزر گفت: در حوزه همکاری‌های دفاعی و نظامی همکاری‌های خوبی داشتیم و برگزاری اینگونه مانورها و همکاری‌های نظامی قبلا مرسوم بوده است. 

آخرین وضعیت بازگشایی سفارت جمهوری آذربایجان در تهران

سخنگوی وزارت خارجه درباره روند بازگشایی سفارت جمهوری آذربایجان در تهران نیز بیان کرد: سفر مقام آذربایجانی به تهران در استمرار گفت‌‌وگوهای مقامات دو کشور صورت گرفت. گفت‌وگوها و مشورت‌های خوبی صورت گرفت هم طرف آذربایجانی درباره تحولات اخیر در قفقاز دیدگاه‌های خود را بیان و ایران هم در چارچوب نگاه اصولی خود به تحولات منطقه، 

وی بیان کرد: درباره از سرگیری فعالیت سفارت آذربایجان در تهران اتفاق نظر وجود دارد که در چارچوب گفت‌وگوهای انجام شده و گام‌های خوبی که برداشته شده این سفارتخانه بتواند در آینده نزدیک فعالیت خود را در تهران از سربگیرد. در فضا و روند خوبی در مناسبات دوجانبه ایران و آذربایجان قرار داریم و امیدواریم این تحولات گام به گام در مسیر خوب خود پیش برود.

واکنش به اتهامات درخصوص نقش ایران در عملیات اخیر مقاومت

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سؤالی گفت: مقاومت ملت فلسطین اکنون از توانایی و قدرت لازم برای دفاع از خودش و ملتش و تلاش برای استیفای حقوق ضایع شده خود برخوردار است و این توانایی را در عمل نشان داه که با اتکا به قدرت ذاتی و توانمندی از حقوق خود دفاع کند. طرح اتهامات و اظهاراتی درباره ایران و نقش ایران و ... با انگیزه‌های مختلف سیاسی و با هدف توجیه شکست سنگین رژیم صهیونیستی و ترمیم وجهه شکسته شده هیمنه پوشالی این رژیم و با هدف توجیه حمایت‌های مختلف غرب از جمله رژیم آمریکا و یا توجیه ماجراجویی‌های رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین صورت می‌گیرد.

وی تأکید کرد: نمی‌توان میان ۷۵ سال جرم و جنایات و اشغالگری رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین و ملت‌های منطقه و مسؤولیت‌های بین‌المللی رژیم آمریکا و انگلیس و برخی دولت‌های شناخته شده غربی تفکیکی قائل شد. همانطور که مقاومت فلسطین اعلام کرد عملیات انجام شده در پاسخ به اقدامات مکرر رژیم صهیونیستی در هتک حرمت مسجدالاقصی و قدس شریف و جنایات روزمره‌ای است که علیه ملت فلسطین انجام داده است. 

کنعانی بیان کرد: طرح برخی اتهامات با طرح نام ایران و حزب الله و ... به هیچ نحوی از مسؤؤلیت‌های بین‌المللی رژیم آمریکا و انگلیس در حمایت از جنایات ۷۵ ساله رژیم صهیونیستی کم نمی‌کند. مقاومت فلسطین هم اعلام کرد درباره اینکه آمریکا ناو هواپیمابر را به سمت آب‌ها‌ی منطقه گسیل کند که این اعلامیه از سوی آمریکا به معنای مشارکت عملی در حمله و تعرض رژیم صهیونیستی به ملت فلسطین است.

وی گفت: آمریکا متحد ردیف اول و حامی ردیف اول رژیم صهیونیستی است. گسیل مستمر سلاح‌های آمریکایی و حمایت مالی سالیانه آمریکا از این رژیم و اینکه می‌خواهد حمایت مالی سنگینی به اسرائیل اعطا کند، همه نشانگر نقش مستقیم رژیم آمریکا از رژیم صهیونیستی و جنایات این رژیم علیه ملت فلسطین است.

وی گفت: طرح موضوعاتی درباره نقش ایران با هدف انحراف اذهان عمومی و توجیه اقدامات احتمالی بعدی آنهاست که باید متوجه مسؤولیت‌های خود در استمرار تعرض علیه ملت فلسطین باشند.

تاریخ تعیین شده‌ای برای گفت‌وگوهای جدید درباره مذاکرات رفع تحریم نداریم

وی همچنین گفت: تاریخ تعیین شده‌ای برای گفت‌وگوهای جدید درباره مذاکرات رفع تحریم نداریم ولی مسیر دیپلماسی باز است و تبادل پیام‌ها به صورت غیرمستقیم می‌تواند از طریق واسطه‌ها انجام شود.

آیا ایران برای آتش بس در فلسطین اشغالی اقدام می‌کند؟ 

کنعانی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا ایران برای آتش بس در فلسطین اشغالی اقدام می‌کند؟ گفت: این ملت فلسطین است که نسبت به وضع موجود تصمیم می‌گیرد. نقشی در تصمیم گیری به جای هیچ طرفی در منطقه از جمله ملت فلسطین نداریم. مقاومت ملت فلسطین در مقابل رژیم صهیونیستی مشروع و شناخته شده از منظر بین‌المللی است. جای ظالم و مظلوم و متجاوز و اشغالگر نمی‌تواند عوض شود. تلاش ما در ارتباط با کشورهای اسلامی این است که کشورهای اسلامی باید در کنار حقوق شناخته شده ملت فلسطین قرار بگیرند و ما هیچ موجودیت و حقی برای رژیم صهیونیستی به عنوان رژیم اشغالگر قائل نیستیم. 

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پاسخ به سؤالی اظهار داشت: در نشست‌های رسمی و ملاقات‌ها همواره موضع خود را درباره رژیم صهیونیستی بیان کرده‌ایم. 

وی همچنین گفت: عزل و نصب‌های داخل وزارت خارجه در چارچوب روندها انجام می‌شود.

وضعیت اجرای توافقنامه امنیتی ایران و عراق

این دیپلمات ارشد ایرانی درباره گلایه سردار باقری در خصوص عدم اجرای کامل توافقنامه امنیتی ایران و عراق اظهار داشت: در سفر اخیر الاعرجی مشاور امنیت ملی عراق به تهران داشت و همچنین مقام امنیتی اقلیم کردستان عراق ایشان را همراهی می‌کرد در خصوص آخرین وضعیت اجرای توافقنامه امنیتی بین ایران و عراق بحث و گفت‌وگو شد و طرف عراقی گزارشی از اقدامات انجام شده خود در ارتباط با توافق امنیتی به طرف ایرانی ارائه کرد و در این خصوص گفت‌وگو شد. طرف ایرانی یافته‌های خود را ارائه کرد. دستگاه‌های ذیربط عراقی با همکاری مقام‌های اقلیم گام‌های موثری را تا الان در مسیر اجرای توافقتنامه مذکور و استقرار نیروهای مرزبانی عراق در مرزهای مشترک و برچیدن مقرهای گروه‌های تجزیه طلب و تروریستی برداشتند و گزارش های آن به طرف ایرانی ارائه شد.

وی گفت: کمیته مشترکی در این خصوص شکل گرفت. از قبل کمیته داشتیم و امیدواریم با درک صحیحی که مقامات دولت عراق و اقلیم از انتظارات به حق ایران دارند و در پرتو مناسبات دوستانه و برادرانه و سازنده بین ایران و عراق و همکاری‌های خوب با اقلیم کردستان عراق گام‌های لازم برای اجرای کامل توافقنامه امنیتی برداشته شود. این موضوع در چارچوب کار کمیته امنیتی مشترک دو کشور ادامه دارد.

واکنش به اظهارات بورل

سخنگوی وزارت خارجه درباره اظهارات اخیر جوزپ بورل مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا مبنی بر ارجاع عدم اجرای تعهدات ایران به کمیسیون مشترک برجام گفت: برجام توافقی است چندجانبه و همه اعضای برجام متعهد به اجرای تعهدات هستند. باید همه تعهداتشان را انجام دهند و اگر مسوؤلیت و تعهدی هست که هست متوجه همه اعضاست. آنکه از تعهدات خود شانه خالی کرده آمریکا و دیگر اعضای اروپایی برجام است. مسؤولیت‌ها متوجه آمریکا و شرکای اروپایی آن است و توپ در زمین آنهاست. 

این دیپلمات ارشد ایرانی در پاسخ به سؤالی گفت: انتظار داریم دولت عراق به مسؤولیت‌های خود در چارچوب توافق انجام شده با ایران عمل کند.

واکنش به تهدید لیندسی گراهام

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سؤالی دربارها اظهارات گراهام سناتور آمریکایی و تهدید ایران نیز بیان کرد: طرف‌های تهدید کننده باید متوجه مسؤولیت‌های حقوقی و بین‌المللی خود در ارتباط با انجام تهدید علیه دیگر اعضای جامعه بین‌المللی و سازمان ملل باشند. بدانند که جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با دفاع از امنیت ملی و حقوق ملت ایران هیچگاه دست بسته نبوده و همواره محکم و قاطع و پشیمان کننده عمل می‌کند.

ایران به عنوان همسایه نسبت به شهروندان افغانستان احساس مسؤولیت می‌کند

وی درباره مهاجران افغان گفت: معضل آوارگی که برادران و خواهران افغان با آن مواجهند نتیجه بیش از 45 سال تجاوز خارجی و غیر مسؤولانه علیه افغانستان عزیز و ملت عزیز این کشور است که با شرایطی که در این کشور ایجاد کردند بخش زیادی از شهروندان این کشور مجبور به مهاجرت شدند. ایران همه این شرایط را درک می‌کند و به عنوان همسایه ای که نسبت به شهروندان افغانستان احساس مسؤولیت می‌کند نمی‌تواند نسبت به این موضوع بی توجه باشد. مهاجرت از موضوعات مهم در دستورکار نهادهای اجرایی ایران بوده است و به عنوان یک موضوع مهم در دستگاه‌های دولتی مورد توجه است.

کنعانی ادامه داد: موضوع از منظر امنیتی همواره مورد توجه بوده است. از منظر انسانی خودمان را نسبت به سرنوشت شهروندان افغانستان که در نتیجه شرایطی که در این کشور شکل گرفته متعهد می‌دانستیم و تلاش‌های خود را انجام داده‌ایم و در مجامع بین‌المللی توجه به مهاجران افغان و حقوق آنها و حمایت قانونی از آنها و تامین امکانات برای آنها را مطرح کردیم.

سخنگوی وزارت خارجه افزود: در عین حال متاسفانه اگرچه ضمن اهتمام به وضعیت استقرار و زندگی آنها و توجه به ابعاد امنیتی موضوع، یک روند تبلیغی و رسانه‌ای در لایه‌های فضاهای رسانه‌ای و مجازی شاهدیم که اینگونه فهم می‌شود برخی اقدامات هدفمند و جهت دهی شده برای بحران آفرینی و ایجاد نگرانی‌های غیرضروری و تخریب روابط ایران و افغانستان صورت می‌گیرد.

کنعانی گفت: مطالب و فیلم‌ها و تصاویر و کلیپ‌هایی دیده می‌شود که ریشه‌های واقعی و درستی ندارند و اینگونه برداشت می‌کنیم طرف‌هایی سعی می‌کنند روابط بین دو ملت همسایه را مخدوش کنند و هم دنبال بحران‌های کاذب با اهداف خاص خودشان هستند. دستگاه‌های ذیربط کشور به این موضوعات توجه دارند.

سخنگوی وزارت خارجه اظهار داشت: با همه کشورهای اسلامی و منطقه‌ای که گفت‌وگو می‌کنیم حمایت از مردم فلسطین از موضوعات مورد گفت‌وگو است و درباره خطرهای عادی سازی روابط هشدارها و توصیه‌های لازم را به کشورهای همسایه و جهان اسلام داشتیم و این روند را ادامه خواهیم داد.

پاسخ به سؤالی درباره آزادسازی پول‌های بلوکه شده

وی در پاسخ به سؤالی درباره آزادسازی پول‌های بلوکه شده نیز گفت: این اتفاق در بستر خود انجام شد و دسترسی ایران به دارایی‌های خود وجود دارد. 

پاسخ به پرسشی درباره پذیرش مهاجران افغان در پی زلزله اخیر در هرات 

کنعانی در پاسخ به پرسشی درباره پذیرش مهاجران افغان در پی زلزله اخیر در هرات اظهار داشت: درباره زلزله افغانستان که حادثه تلخ و جانگذاری است. از این تریبون به ملت عزیز افغانستان و خانواده‌های داغدار تسلیت می‌گویم و با آنها ابراز همدردی می‌کنم. امیدوارم عملیات امداد و نجات با سرعت بیشتری کامل شود. برای مجروحان این حادثه تلخ شفای عاجل آرزو می‌کنم. از ابتدایی که در جریان این اتفاق تلخ قرار گرفتیم سفارت ما در افغانستان و سرکنسولگری در هرات اطلاعاتی را ارسال و بلافاصله هلال احمر ایران وارد شد و کمک‌هایی را ارسال کردند و تیم امداد و نجات ایران با تجهیزات امدادی وارد شدند.

سخنگوی وزارت خارجه بیان کرد: دیشب هم گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه ایران با امیرخان متقی انجام و آخرین وضعیت مورد تبادل نظر قرار گرفت. جهات ذیربط ایران از جمله هلال احمر تلاش‌های خود را انجام می‌دهند. 

توضیح درباره سفر رئیسی به ترکیه

به گزارش فارس، این دیپلمات ارشد ایرانی در پاسخ به سؤالی سفر رئیسی به ترکیه گفت: موضوع این سفر یکی از برنامه‌هایی است که در چارچوب مناسبات دو کشور مورد توجه قرار دارد. هنوز تاریخ قطعی برای این سفر تعیین نشده و در برنامه کار روابط دو کشور دیدار سران و تبادل هیأت‌های عالیرتبه قرار دارد. 

خبرنگار رسانه ترکیه‌ای با بیان اینکه عملیات طوفان الاقصی از نظر غرب یک حمله تروریستی اعلام شده است و اینکه ایران مستقیما از حماس حمایت می‌کند، نظر سخنگوی وزارت خارجه را جویا شد که وی گفت: متاسفانه هستند کشورهایی که جای ظالم را با مظلوم عوض می‌کنند. ظالم و اشغالگر را دارای حق جلوه می‌دهند و از ملتی که سرزمینشان اشغال شد و به صورت روزمره از سوی رژیم اشغالگر مورد تجاوز و تعدی قرار می‌گیرند حمایت می‌کنند. 

وی افزود: ایران از حقوق ملت فلسطین برای آزادی سرزمینشان حمایت می‌کند.  

کنعانی گفت: حمایت از غصب و جرم و جنایت رژیم صهیونیستی به معنای مشروعیت بخشیدن به آن است. حقوق ملت فلسطین شایسته حمایت است و همه دولت‌ها و ملت‌ها باید از آن حمایت کنند.

گسیل ناو و یا هر حمایت دیگری از رژیم صهیونیستی به معنای قرار گرفتن در کنار ظالم است

سخنگوی وزارت خارجه درباره اعزام ناو آمریکایی به منطقه نیز بیان کرد: گسیل ناو و یا هر حمایت دیگری از رژیم صهیونیستی به معنای قرار گرفتن در کنار ظالم است. اینکه این درگیری گسترش یابد جزو احتمالات است. تأکید داریم که تداوم حملات رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین اقدام آتش افروزانه است و کشورها باید مداخله کرده و از اقدامات جنون آمیز رژیم صهیونیستی جلوگیری کنند. این رژیم در وضعیت بدی قرار دارد. 

کنعانی درباره حملات ترکیه به مقر کردها در عراق و سوریه نیز گفت: حاکمیت و تمامیت ارضی کشورها باید مورد احترام قرار بگیرد. تروریسم یک خطر مشترک برای کشورهای منطقه است و باید در چارچوب همکاری مشترک بین کشورهای منطقه دفع شود. ایران به تحولات نگاه می‌کند و در صورت ضرورت ورود کرده و دیدگاه‌های خود را اعلام خواهد کرد.

توضیح درباره سفر بذرپاش به باکو

سخنگوی وزارت خارجه درباره سفر بذرپاش به باکو و همکاری ایران و آذربایجان در کریدور شرق و غرب اظهار داشت: این موضوع جدیدی نیست و ایران در طول 34 سال گذشته برای همکاری در چارچوب مناسبات دوستانه و توأم با حسن همسایگی ایران و جمهوری آذربایجان خاک خودش را و کریدور ارتباطی خود را در اختیار آذربایجان قرار داده و از خاک ایران برای ارتباط بین آذربایجان و نخجوان استفاده شده است و در این چارچوب همکاری‌ها ادامه دارد و با توجه به آزادسازی قره‌باغ امکان برقراری همکاری‌های جدید متناسب با شرایط جدید جغرافیایی وجود دارد و طرف آذربایجانی درخواست همکاری‌ها با ایران با هدف کوتاه کردن مسیر ارتباطی آذربایجان با نخجوان مطرح کرده که مورد استقبال ایران قرار گرفته است. سفر بذرپاش و افتتاح پل در همان چارچوب برای استفاده از کریدور ترانزیتی ایران صورت می‌گیرد و این همکاری‌ها با جدیت در حال استمرار است.

وی گفت: از همکاری‌های مربوط به حوزه ترانزیت و فعال سازی کریدورهای منطقه‌ای حمایت می‌کنیم ولی باید ناظر به احترام به استقلال کشورها و قوانین بین‌المللی صورت بگیرد. ایران از همکاری‌های دو و چندجانبه استقبال می‌کند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ادامه داد: بذرپاش با همتای خود گفت‌وگوهای خوبی در چارچوب فعال کردن همکاری‌های اقتصادی دو کشور انجام داد و دیدار خیلی خوبی هم با الهام‌ علی‌اف انجام شد و گفت‌وگوها در فضای سازنده و مثبتی انجام شد.

این دیپلمات ارشد ایرانی درباره چشم انداز طوفان الاقصی از نظر ایران بیان کرد: درباره روند جاری نمی‌توانم پیش بینی کنم. ملت فلسطین در حال دفاع از حقوق خود هستند. 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها