روایت بهادری از فعالیت بدون مجوز یک شرکت آمریکایی در کل ایران!
سخنگوی دولت با بیان اینکه مسیر و گفتمانی که در کشور از سوی حاکمان وقت طراحی و ترویج میشد تمسخر دیگران، فاصله انداختن بین حاکمیت و دیگران، حضورهای ویدئوکنفرانسی، دیوار کشیدن بین خود و مردم و نبودن بین گروههای مردمی بود، گفت: اگر بخواهیم یک مغازه در یک روستای دوافتاده راهاندازی کنیم باید تمام مجوزها دریافت شود و قطعا حاکمیت و زیرمجوعههای مرتبط با این موضوع اجازه نمیدهند بدون مجوز فعالیت کند، اما یک شرکت ثبت شده در ایالات متحده که با استانداردهای این کشور فعالیت میکند به وسعت کشورمان فعالیتش را آغاز میکند و برگ مجوزی از هیچ جای کشور نداشت.
علی بهادی جهرمی در دیدار فعالان فرهنگی خراسان جنوبی اظهار داشت: در شروع به کار دولت با بحران زیادی مواجه بودیم؛ یعنی اینکه در 10 سال گذشته خط و مسیر راهبردی در کشور طی کرده بودیم که مبتنی بر مسیر و نگاه انقلاب و امام راحل نبود.
وی افزود: نتیجه این راهبردهای اشتباه، مشکلات گسترده در سال 1400 و شروع کار دولت بود که مردم و دولت را گرفتار و گریبانگیر کرد، لذا دولت دو جهت را برای خروج از این وضعیت در دستور کار قرار داد.
سخنگوی دولت با بیان اینکه در نخستین اقدام دولت برای بازگشت به ریلی اصلی انقلاب اقدام کرد و مسیر پیشرفت و توسعه را در پیش گرفت، تصریح کرد: در دومین اقدام، دولت مدیریت بحران های مقطعی را دستور کار قرار داد چرا که در آن زمان زمان با شیوع کرونا، مرگ و میر کرونا، بحرانهای اقتصادی گسترده، رکود اقتصادی و افزایش نرخ رشد نقدینگی مواجه بودیم.
وی با بیان اینکه در گذشته در عمل در نهادها و بخش های مختلف خیلی شفاف و واضح به جای عمل به سند تحول بنیان آموزش و پرورش، مصوبات شورای انقلاب فرهنگی و ... در حوزه فرهنگی اجرای سند 2030 در دستور کار گرفته بود، ادامه داد: حتی سرمایهگذاری و هزینه داده میشد تا نگاههای معکوس با گفتمان با نگاه انقلاب اسلامی زمینهسازی شود و مسیر آن برای حرکت هموار شود؛ این موضوع فقط مختص حوزه فرهنگی و آموزش و پرورش نبود. بلکه فرهنگ اقتصادی را هدف گرفته بودند.
سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: در این دو سال دولت تلاش کرده تا به ریل اصلی انقلاب برگردیم؛ مسیر طوری طراحی شده که مدیران وقت فرهنگ "نمیشود" و "نمیتوانیم" را بین مردم نهادینه کرده بودند و این نگاه بود که اگر قرار است مشکل حل شود باید به خارج متوسل شویم.
وی اضافه کرد: اعتقادی به این بود که کلید حل مشکل دست جوان نخبه ایرانی و استعدادهای درونی نیست و دست دیگران و آن سوی آب است. این نگاهها باید کاملا کنار گذشته میشد.
جهرمی تصریح کرد: مسیر و گفتمانی که در کشور از سوی حاکمان وقت طراحی و ترویج میشد تمسخر دیگران، فاصله انداختن بین حاکمیت و دیگران، حضورهای ویدئوکنفرانسی، دیوار کشیدن بین خود و مردم و نبودن بین گروههای مردمی بود.
سخنگوی دولت در تکمیل سخنان اظهار داشت: اگر بخواهیم یک مغازه در یک روستای دوافتاده راهاندازی کنیم باید تمام مجوزها دریافت شود و قطعا حاکمیت و زیرمجوعههای مرتبط با این موضوع اجازه نمیدهند بدون مجوز فعالیت کند، اما یک شرکت ثبت شده در ایالات متحده که با استانداردهای این کشور فعالیت میکند به وسعت کشورمان فعالیتش را آغاز میکند و برگ مجوزی از هیچ جای کشور نداشت.
جهرمی گفت: چگونه این مسیر فعال شد و پیش رفت؛ چگونه این مجموعه بدون مجوز شروع به فعالیت کرد، چون میخواستند بیایند و پیش ببرند و قصدشان این بود که این مسیر پیش برود.
سخنگوی دولت با بیان اینکه آثار کجرویهای 8 سال گذشته هنوز دیده میشود، اظهار داشت: دولت دوگانگی با خود و دیگر نهادها ندارد و امروز اگر رهبری فرمایشی دارند، بلافاصله موارد احصا و به دستگاه مربوطه ارسال میشود، بنابراین دستورات رهبری بر زمین نمیماند.
بهادریجهرمی، با اشاره به حمایتهای انجام شده از خبرنگاران بیان کرد: میزان موجودی صندوق حمایت از خبرنگاران 3 برابر شده و طی دو سال گذشته هزار میلیارد تومان به صندوق تزریق شده است؛ همچنین با پیگیریهای انجام شده، تعداد بیمههای خبرنگاران 2 برابر شده است.
وی، با بیان اینکه هدیه روز خبرنگار نیز 5 برابر شده است، گفت: در شورای اطلاعرسانی دورههای آموزشی حضوری و مجازی برگزار شده و باید توسعه یابد.
سخنگوی دولت، با اشاره به اینکه آزمون اختصاصی برای کارشناسان روابط عمومی نداشتهایم و قرار است این آزمون صورت گیرد، افزود: طرحهای کلان دولت موظف هستند یک درصد اعتبارات را به حوزههای رسانهای اختصاص دهند.
بهادری جهرمی، بیان کرد: در سطح ملی هر سه ماه یک بار گزارش عملکرد تولید میکنیم و مسیرهای مختلف سوژهای را در اختیار رسانهها قرار میدهیم.
وی، با بیان اینکه رویه دولت جاری این است که مردم پیشگام و دولت حامی باشد، گفت: هر جایی که مردمی عمل نشده، گفتمان این دولت نیست.
سخنگوی دولت، با بیان اینکه رفع مشکلات با کمک مردم محقق میشود، افزود: «مروز موضعی که دولت در اجلاسیههای بینالمللی به تریبونی برای گفتمانسازی تبدیل کرده، نگاه مردم و مطالبه این گفتمان در سطح جهان است.
وی بیان کرد: دولت باید اقدامات راهبردی را سرلوحه کار خود قرار میداد، تا بتوان بحرانهای مقطعی مانند رکود اقتصادی شدید، افزایش رشد نرخ نقدینگی، مشکلات بینالمللی، عدم تعاملهای مناسب و کورشدن مسیرهای سرمایهگذاری را مدیریت کرد.
منبع: تسنیم
دیدگاه تان را بنویسید