کد خبر: 698612
تاریخ انتشار :

بندر حیفا بسته می‌شود؟

اکنون تنها بندر حیفا خارج از محدوده محاصره دریایی رژیم صهیونیستی باقی مانده است. طبعاً این بندر در محدوده خط آتش حزب‌الله قرار دارد و می‌توان احتمال داد در نخستین ساعات درگیری میان حزب‌الله و دشمن صهیونیستی در این منطقه از خدمت خارج شود.

بندر حیفا بسته می‌شود؟
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

نامه نیوز، جنگ رژیم صهیونیستی و ظلم آمریکا که بر غزه تحمیل شده است، نمی تواند به این شکل ادامه یابد. پس از آنکه نیروهای یمنی موفق شدند قدرت بازدارندگی آمریکا را درهم بشکنند، جنگ باید شکل جدیدی به خود بگیرد. بستن آبراه های بین المللی در راستای عملیات «طوفان الاقصی» نشان داد پل های آمریکا و غرب برای رژیم اشغالگر دیگر جایگاه و ارزش واقعی راهبردی گذشته را ندارند.

مقاومت فلسطین با انجام عملیات هفتم اکتبر و شکست هیمنه صهیونیست ها نشان داد تنها به دنبال نبرد با نیروهای دشمن صهیونیستی نیست؛ بلکه می تواند با مزدوران تندروی غربی که عاشق کشتن کودکان، زنان و تخریب بیمارستان ها هستند، درگیر شود و موفق عمل کند. مقاومت فلسطین از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» روند عادی بندر عسقلان را مختل کرد، تا جایی که کشتی ها از نزدیک شدن به این بندر واهمه داشتند.

به دنبال حملات انصارالله،  شرکت کشتیرانی رژیم صهیونیستی از تغییر مسیر دریایی از/به آسیا خبر داده بود؛ به گونه‌ای که کشتی‌های صهیونیست باید قاره آفریقا را دور بزنند که به معنای افزایش ۳۰ تا ۵۰ روزه مسیر است و قیمت کالاها و درنتیجه اقتصاد رژیم صهیونیستی را به شدت تحت تأثیر قرار خواهد داد.

رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از زیان اقتصادی بیشتر مسیر کشتی ها را به سمت بندر ایلات در دریای سرخ تغییر داد تا محموله کشتی های نفتی تخلیه و به بندر عسقلان پمپاژ شوند. کشتی ها آنجا نیز در امان نماندند و مجبور به تغییر مسیر شدند، زیرا نیروهای دلیر یمنی مداخله کردند و با بستن گذرگاه های دریای سرخ مانع از حرکت کشتی‌ها به این بندر شدند.

اکنون تنها بندر حیفا خارج از محدوده محاصره باقی مانده است و طبعاً این بندر در محدوده خط آتش حزب الله قرار دارد و می توان احتمال داد در نخستین ساعات درگیری میان حزب الله و دشمن صهیونیستی در این منطقه از خدمت خارج شود. یک عضو شورای‌ رهبری انصارالله در این بار گفت، پس از توقف کار در بندر ایلات، بنادر اشدود و حیفا نیز باید بسته شوند. سطح کنونی درگیری‌ها در جبهه شمالی دیگر برای منصرف کردن رژیم صهونیستی از اجرای طرح‌هایش با هدف آواره ‌کردن و کشتار فلسطینیان کافی نیست.

صهیونیست ها قادر به گشودن جبهه گسترده ای نیستند. در حالی که حزب الله می تواند با یک حرکت اقتصاد تل آویو را خفه کند، آمریکا دیگر توانایی دائمی خود را برای حمایت از این رژیم از دست داده است. اکنون بازوهای مقاومت به سلاح های مدرن تسلیح شده اند و قادر به ضربه زدن به اهداف آمریکایی و شکستن هیمنه پوشالی آن ها هستند.

شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی پیش تر در گزارشی اعلام کرده بود، از این پس می‌توان سکوهای استخراج گاز در دریای مدیترانه را یکی از اهداف قابل پیش‌بینی در حملات حزب الله یا یکی از دلایل جنگ با حزب الله دانست، به ویژه اینکه هدف قرار گرفتن آن تأمین برق سرزمین های اشغالی را متوقف خواهد کرد. این درحالی است که صهیونیست‌ها درباره هدف قرار گرفتن تأسیسات زیرساختی و انبارهای آمونیاک در بندر حیفا بسیار نگران هستند و ساکنان این منطقه با ترس و وحشت از احتمال حمله موشکی به این تأسیسات تأکید می‌کنند، اعتمادی به ارتش و نهادهای رسمی رژیم صهیونیستی برای حمایت از این مواضع ندارند.

در همین زمینه رئیس مؤسسه موسوم به «شهرداری حیفا» در گفت و گو با تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد، انبارهای آمونیاک بندر حیفا در معرض تهدیدات سید حسن نصرالله و موشک‌های حزب‌الله لبنان قرار دارند و این موضوع می‌تواند خسارت‌های مالی و جانی بسیار سنگینی برای صهیونیست‌ها به بار آورد. صهیونیست ها سید حسن نصرالله را باور دارند و معتقدند صحبت‌هایش 100 درصد درست است و کابینه صهیونیستی باید با تهدیدات برخورد جدی داشته باشد.

وی افزود: بعد از تهدیدات سید حسن نصرالله درخواست‌های رسمی بسیاری از جانب صهیونیست‌ها برای انتقال کارخانه‌های مواد شیمیایی از بندر حیفا به دیگر مناطق انجام شده که متأسفانه هیچ کدام عملی نشده است.

باید دید آیا آمریکا برای حفظ اندک آبروی باقی مانده اش از خواب غفلت بیدار می شود و دست از ظلم و ستم فلسطینیان و جانبداری آشکار از رژیم صهیونیستی برمی دارد؟ آنها می دانند اگر تسبیح پاره شود، برداشتن مهره ها و بازگرداندن آن به حالت قبلی بسیار دشوار خواهد بود؛ به ویژه اینکه سلاح هسته ای پاکستان سلاحی بازدارنده برای محافظت از مسجدالاقصی در برابر راه اندازی هرگونه جنگ مذهبی از سوی انگلیس و آمریکاست. / راهبرد معاصر

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    پیشنهاد ما

    دیگر رسانه ها