«نامهنیوز» گزارش میدهد؛
قالیباف میآید؟
فرید مدرسی، فعال رسانهای در توییتر خود نوشته: قالیباف به هیچ وجه قصد نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری را ندارد.
نامه نیوز - طبق اعلام ستاد انتخابات کشور نامزدهای انتخاباتی از دهم تا چهاردهم خرداد فرصت ثبت نام دارند و این یعنی فقط 5 روز تا شروع ثبتنامها مانده است. در این پنج روز اما به طور قطع شاهد گمانهزنیها و اخبار غیر رسمی بسیاری درباره آمدن و نیامدن چهرههای سیاسی هستیم.
یکی از مورد توجهترین نیروهای سیاسی در این انتخابات اما محمدباقر قالیباف است. به خصوص که در این دوره از انتخابات مجلس قادر نبود نفر اول لیست تهران باشد و در مسیر تکیه زدن بر کرسی ریاست مجلس نیز دو رقیب جدی مثل متکی و ذوالنوری دارد! وضعیت فعلی قالیباف سبب شده که برخی گمانه انصراف وی از نمایندگی در صورت رئیس نشدن را مطرح کنند. این گمانه البته پیش از سانحه بالگرد رئیسی و ایجاد ضرورت انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری مطرح شده بود.
اکنون که شرایط نیز تغییر کرده و راهیابی به پاستور به عنوان یک گزینه پیش روی قالیباف است، گمانهزنیها نیز درباره او شدت گرفته است.
برخی معتقدند که قالیباف در نهایت ریاست جهوری را به مجلس ترجیح خواهد داد اما اینکه جریان اصولگرا این فرصت را به وی میدهد یا نه بحث دیگری است. برخی نیز معتقدند که او اصلا ریسک نکرده و در همان مجلس میماند و به رقم دشواریهای رئیس شدن از پس این کار برخواهد آمد!
فرید مدرسی، فعال رسانهای انگار در گروه دوم قرار دارد. او در صفحه توییر خود نوشته: هرگز محمدباقر قالیباف نامزد انتخابات ریاست جمهوری نمیشود؛ برای تایید این خبر، خودش گفته: «فکرش را هم نکنید...».
محمدباقر قالیباف چند روز پیش، در گفتگویی دو نفره با یکی از نزدیکترین افراد تیم خود، در پاسخ صریح که "آیا احتمال دارد، پس از انتخابات هیات رییسه مجلس جدید، نظرتان تغییر کند و برخلاف تصمیم قطعی امروز، به جمع نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری بپیوندید؟ " گفت: «فکرش را هم نکن...» او در ادامه شرح ماوقع داد از وضعیت نظام، مملکت و شرایط ویژه مجلس جدید. سپس دلایل قطعیت تصمیم خود و چرایی اینکه گفته «فکرش را نکن» را از منظر علایق شخصی، سیاستهای حکمرانی و اصول ایدئولوژیک و مصلحتی نظام بیان کرد و تفاوتهای چندگانه بنیادین شرایط امروز، با گذشته که کاندیدا شده بود را توضیح داد.
اکثریت مطلق تیم مشاوران و نزدیکان محمدباقر قالیباف همانند او، مخالف حضورش در انتخابات ریاست جمهوری هستند. یکی از مشاوران غیررسمی قالیباف با اعلام اینکه «نهتنها دکتر؛ بلکه همهمون مخالفیم که ایشون کاندیدا بشه»، نقل خاطرهای کرد؛ گفتگویی چالشی را برایم اینگونه روایت کرد: "اخیر در جلسهای یکی از معتمدانِ دکتر قالیباف، به ایشان اصرار کرد که نیاز نیست صریح و قاطعانه به نزدیکان و تیمتان بگویید برای انتخابات ریاست جمهوری نمیآیید؛ بگذارید انتخابات هیات رییسه برگزار شود، نتایج آن را ببینیم. همچنین روزی که خدمت حضرت آقا میرسیم، شاید ایشان نکاتی را فرمودند که نظرتان تغییر کرد و شاید اتفاقات دیگری افتاد... بلافاصله آقای قالیباف به او پاسخ داد: «من از ابتدای خدمتام به نظام، معتقد بودم که اگر یک جا را کامل درست کنم؛ بهتر از این است که چند جا را تمام نشده، رها کنم. فعلاً باید تا چهار سال دیگر مجلس باشم؛ تجربه امروز من از مجلس قابل مقایسه با چهار سال پیش نیست. مجلس جدید هم متفاوت با دورههای گذشته است. این تجربه و ظرفیت؛ آن هم در این مجلس، نباید بهرهبرداری نشده، رها شود. امروز نیاز است که در مجلس بمانم...» "
با یکی از روزنامهنگاران نزدیک به جریان محمدباقر قالیباف برای صحتسنجی و رفع ایرادات خبر تماس گرفتم؛ میانه سخن، درباره چرایی وایرال شدن خبر غیرواقعی «نامزدی قالیباف در انتخابات ریاستجمهوری» گفت: "به نظرم وایرال شدن این خبر فیک، به رغم اینکه منبع موثق ندارد و شخصیتی منتسب به دکتر -حتی به دروغ- آن را بیان نکرده، غیرطبیعی است. دست محافل خاص با ارتش سایبری و رسانهای را میبینم. بر اساس هم خبر و هم تحلیل معتقدم پشت این وارونهسازی خبری، جریانهای افراطی هستند که در انتخابات اخیر مجلس هم دستشان کامل رو شد و هم چهرهشان افشا شد. آنها در دروغگویی و اتهامزنی هیچ مرز اخلاقی را رد نکرده، نگذاشتند. سوپرانقلابیون پروژه «کاهش حداکثری آرای دکتر قالیباف در انتخابات هیات رییسه» را با روشهای گوناگون در داخل و خارج مجلس دنبال میکنند؛ از رقیبسازی کاذب تا خبرسازی دروغین. آنان، چون میدانند دستشان به کرسی ریاست نمیرسد، به دنبال این هستند که قالیباف را تضعیف کنند تا در دوره جدید مجلس، مطلقالعنان باشند. آنان میخواهند مجلس را حیاط خلوت سوپرانقلابیون کنند؛ همانطور که پیشتر کمیسیون فرهنگی را حیاط خلوت خود کرده بودند. آنان با وام گرفتن از خبرِ دروغِ کاندیداتوری دکتر، به برخی نمایندگان گفتهاند: «قالیباف رفتنی است؛ به او، امید نبندید و سرمایه سیاسی و منافع شخصی خودتان را تباه نکنید. پس از رییسجمهور شدن او، مجلس در دستان ماست؛ پس با رای به او، به آینده و منافعتان در مجلس آسیب نزنید!» "
آنچه فرید مدرسی نوشته البته صرفا یک گمانهزنی است که برای صحت سنجی آن باید حدود یک هفته صبر کنیم تا ثبت نام نامزدها شروع شود.
دیدگاه تان را بنویسید