کد خبر: 716233
تاریخ انتشار :

رتبه بندی معلمان | اجرای رتبه بندی معلمان

خبر خوش دولت درباره رتبه نبدی معلمان | اعتبار رتبه بندی معلمان افزایش یافت

آموزش و پرورش از افزایش اعتبار رتبه بندی معلمان خبر داد.

خبر خوش دولت درباره رتبه نبدی معلمان | اعتبار رتبه بندی معلمان افزایش یافت
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

خبرنگار شایلین بهبودی:

اعتبار رتبه بندی معلمان تا پایان سال در آموزش و پرورش افزایش می یابد

معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که تاکنون در دولت بیش از ۱۰۵ هزار میلیارد تومان برای رتبه بندی معلمان اختصاص یافته است و این مبلغ تا پایان سال به ۱۵۰ هزار میلیارد تومان افزایش خواهد یافت.

در افتتاحیه مسابقات ورزشی فرهنگیان سراسر کشور، صادق ستاری‌فرد در مراسم یادواره شهدای خدمت به میزبانی استان خراسان رضوی در سالن صبا صدا و سیما مشهد مقدس اظهار داشت: امسال سومین دوره برگزاری مسابقات فرهنگیان کشور است که پس از یک وقفه ۱۴ ساله در دولت شهید رئیسی مجددا برگزار شده است.

وی با اشاره به اینکه در سند تحول بنیادین به ارتقای سلامت جسمی و روحی معلمین تاکید شده است بیان کرد:‌ این مسابقات با هدف اعتماد به معلمان به عنوان مامور تحول در نظام تعلیم و تربیت و داشتن نقش الگویی معلم برای دانش‌آموز برگزار می‌شود.

ستاری‌فرد خاطرنشان کرد: اگر معلم ورزشکار باشد می‌تواند دانش‌آموز را هم برای حضور در این میادین بیشتر تشویق کند و موجب پیشرفت ورزش در عرصه دانش‌آموزی بوده و خدمات بهتری به دانش‌آموز ارائه کند.

وی گفت: با همکاری معاونین تربیت‌بدنی سراسر کشور در اولین سال مسابقات ۱۴۰ هزار معلم در سه رشته فوتسال، والیبال و تنیس روی میز در دو بخش آقایان و بانوان مشارکت فعال داشتند و مفتخریم که امروز این مشارکت به ۱۶۸ هزار نفر رسیده است.

ستاری‌فرد گفت: ما در وزارت آموزش و پرورش ۳ مشکل جدی در حوزه‌های فضا و زیرساخت، نیروی انسانی و برنامه داشتیم.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۱ و در مدت ۲۷ ماه ۲ هزار و ۷۱۱ فضای ورزشی در سراسر کشور ایجاد شده است گفت: این مسیر باید ادامه دار باشد تا هر مدرسه حداقل یک فضای ورزشی داشته باشد.

وی افزود: مسئله دوم کمبود معلم و نیروی انسانی بود که برای اولین بار آزمون اختصاصی پرورشی و تربیت بدنی بعد از سال ۱۳۸۹ برگزار شد و هزار و ۹۱۷ معلم پرورشی و تربیت بدنی جذب خواهند شد.

ستاری‌فرد با ذکر این نکته که سومین مشکل ما در آموزش و پرورش برنامه بود گفت: امروزه ورزش زورخانه‌ای و باستانی در سطح مدارس و در سراسر کشور پا گرفته است که برای ما در آموزش و پرورش بسیار مهم بود.

وی تصریح کرد: هویت بخشی به درس تربیت‌بدنی برای ما بسیار حائز اهمیت است و در قانون هفتم تاکید کرده‌ایم که هر دانش‌آموز باید در هر سال تحصیلی یک رشته ورزشی را آموزش ببیند که این طرح به صورت آزمایشی دنبال می‌شود و از مهر ماه برای تمامی پایه‌های تحصیلی اجرا خواهد شد.

ستاری‌فرد خاطرنشان کرد: تا امروز در دولت بیش از ۱۰۵ هزار میلیارد تومان برای رتبه بندی معلمان اختصاص داده شده است و این عدد تا پایان سال به ۱۵۰ هزار میلیارد تومان خواهد رسید.

شایان ذکر است که رضا مراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش هم در جلسه علنی مجلس روز یکشنبه (۱۰ تیرماه) گفت: ما دائما با کسری بودجه مواجه بوده و تلاش کردیم تا آن را برطرف کنیم. با وجود تمامی این مشکلات ما ۴۷ همت مطالبات و معوقات معلمان را پرداخت کردیم. اکنون نیز ۷۳ همت کسری در وزارت آموزش و پرورش داریم. علی‌رغم تمام مشکلات موجود پرداخت معلمان حق‌التدریس ماهانه شده است و از منبع مالی وزارت آموزش و پرورش بالغ بر ۲۵ همت تسهیلات با سود پایین به معلمان اعطا کردیم.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: دولت سیزدهم در شرایطی وزارت آموزش و پرورش را تحویل گرفت که شاهد دو سال تعطیلی کلاس‌های درس و ناامیدی جامعه بودیم. بازگشایی مدارس و بازگشت نوجوانان و جوانان به کلاس‌های درس تصمیم سختی بود که ما در آغاز سال ۱۴۰۱ گرفتیم.

جزئیات نهایی از رتبه بندی معلمان 1403

منادی گفت: طبق مصوبه دیوان محاسبات، رتبه‌بندی شامل کانون پرورشی فکری کودکان، مدارس استثنایی، پژوهش‌سراها و ۱۵۰۰ نفر از کارکنان سازمان نوسازی مدارس نمی‌شد که با دفاعیات ما، آنها هم مشمول می‌شوند. علاوه بر آن بیش از ۷۰ هزار معلم مهرآفرین نیز رتبه‌بندی می‌شوند.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درعین حال گفت: در این بین حدود ۲ هزار کارمند مشغول در ادارات آموزش و پرورش داریم که مشمول رتبه‌بندی نمی‌شوند در صورتی که آنها معلم شده و به خدمت‌شان در مدارس ادامه دهند، شامل رتبه‌بندی هم خواهند شد برای آنها هم راهکار داریم تا مشکل حل شود.

وی رتبه‌بندی را یک کار بسیار ارزشمندی خواند و گفت: بعد از ۱۰۰ سال از تاسیس مدارس جدید تحولی در عرصه مدارس رخ نداده بود که رتبه‌بندی یک تحول واقعی بود. با رتبه‌بندی عنصر رقابت وارد آموزش و پرورش شد و علاوه بر آن شأن و منزلت معلمان حفظ شد و کیفیت آموزش هم ارتقاء پیدا می‌کند.

منادی در واکنش به انتقادات برخی از نمایندگان مبنی بر اجرا نشدن درست رتبه‌بندی تصریح کرد: ما می‌خواستیم که با رتبه‌بندی، معلمان ۸۰ درصد حقوق اعضای هیات علمی را بگیرند که قانون اجازه نداد اما با رتبه‌بندی جدید حقوق معلمان از سه تا هفت میلیون تومان افزایش پیدا کرد به طوری که قریب به ۳۰ درصد حقوق هر معلم را رتبه‌بندی تشکیل می‌دهد.

وی اضافه کرد: علاوه بر این‌ رتبه‌بندی را برای معلمان سازمان آموزش و فنی حرفه‌ای کشور در نظر گرفتیم تا آنها نیز مشغول رتبه‌بندی شوند.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

Markets

دیگر رسانه ها