کد خبر: 719298
تاریخ انتشار :

انتشار جدول نحوه اعمال همسان سازی حقوق بازنشستگان | فرمول متناسب سازی و رقم نهایی افزایش حقوق

پس از محاسبه ۴۰ درصد از میزان ۹۰ درصد حقوق شاغل همتراز توسط دو سازمان مربوطه و مشخص شدن جدول نحوه اعمال متناسب‌سازی، براساس آن صندوق بازنشستگی کشوری می‌تواند احکام اصلاحی متناسب‌سازی را صادر کند.

انتشار جدول نحوه اعمال همسان سازی حقوق بازنشستگان | فرمول متناسب سازی و رقم نهایی افزایش حقوق
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

باتوجه به اینکه بازنشسته باید ۹۰ درصد حقوق شاغلان را طی سه سال دریافت کند که این افزایش در سال اول اجرای قانون برنامه هفتم به میزان ۴۰ درصد افزایش می‌یابد، پس از محاسبه ۴۰ درصد از میزان ۹۰ درصد حقوق شاغل همتراز توسط دو سازمان مربوطه و مشخص شدن جدول نحوه اعمال متناسب‌سازی، براساس آن صندوق بازنشستگی کشوری می‌تواند احکام اصلاحی متناسب‌سازی را صادر کند.»

معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری به دنبال ابلاغ آیین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان، از تکلیف سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه برای تهیه جداول مربوط به نحوه شناسایی و طبقه‌بندی بازنشستگان بر اساس مبلغ کسور پرداختی توسط شاغلان مشابه و همتراز در پایه، رتبه، مرتبه، طبقه، درجه، گروه و یا سایر عناوین مشابه با ملاک ۳۰ سال سابقه بیمه‌پردازی و ابلاغ آن به صندوق‌ها طی دو ماه خبر داد و گفت: پس از این ابلاغ، صندوق بازنشستگی اقدام به صدور احکام بازنشستگان می‌کند.

 رضا فیضی‌نژاد با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان توسط سرپرست ریاست جمهوری، اظهار کرد: براساس ماده ۴ آئین‌نامه، سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه باید ظرف دو ماه و با همکاری دستگاه‌های اجرایی و صندوق بازنشستگی ذی‌ربط، در رابطه با مشمولان قانون مدیریت خدمات کشوری، قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت، قانون استخدام کشوری و سایر دستگاه‌های دارای قوانین و مقررات خاص استخدامی که پرداخت حقوق و مزایای کارکنان آنان مشمول دریافت مجوز یا نظارت سازمان اداری و استخدامی است.

جداول مربوط به نحوه شناسایی و طبقه‌بندی بازنشستگان را بر اساس مبلغ کسور پرداختی توسط شاغلان مشابه و همتراز در پایه، رتبه، مرتبه، طبقه، درجه، گروه و یا سایر عناوین مشابه و با ملاک ۳۰ سال سابقه بیمه‌پردازی تهیه کرده و به صندوق بازنشستگی ذی‌ربط ابلاغ کنند، به نحوی‌که با توجه به تنوع گروه‌های شاغلین و بازنشستگان نظیر فرهنگیان مشمول رتبه‌بندی، اعضای هیئت علمی و قضات، جداول به طور جدگانه تنظیم و ابلاغ شود.

وی ادامه داد: باتوجه به اینکه اطلاعات شاغلان همتراز بازنشستگان در اختیار سازمان اداری و استخدامی و دستگاه‌های اجرایی است، برای این اقدام دو سازمان، اطلاعات شاغلان را از دستگاه‌های متبوع هر بازنشسته دریافت کرده و ما نیز اطلاعات بازنشستگان متناظر همان دستگاه را برای تهیه جداول مربوط به نحوه شناسایی و طبقه‌بندی بازنشستگان در اختیار این دو سازمان قرار می‌دهیم.

به گفته معاون فنی و امور بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری، باتوجه به اینکه بازنشسته باید ۹۰ درصد حقوق شاغلان را طی سه سال دریافت کند که این افزایش در سال اول اجرای قانون برنامه هفتم به میزان ۴۰ درصد افزایش می‌یابد، پس از محاسبه ۴۰ درصد از میزان ۹۰ درصد حقوق شاغل همتراز توسط دو سازمان مربوطه و مشخص شدن جدول نحوه اعمال متناسب‌سازی، براساس آن صندوق بازنشستگی کشوری می‌تواند احکام اصلاحی متناسب‌سازی را صادر کند.

فیضی‌نژاد با بیان اینکه فرایند اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان شروع شده است، تصریح کرد: سازمان اداری و استخدامی اکنون در حال دریافت اطلاعات از دستگاه‌های متبوع هستند تا آن اطلاعات را به بازنشستگان همتراز شاغلین تطبیق دهند و در نهایت بعد از جمع‌بندی، برای صدور احکام این جدول را در اختیار صندوق بازنشستگی قرار دهند.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص میزان افزایش حقوق بازنشستگان با اجرای همسان‌سازی، اینگونه گفت: شاغل متناظر کسی است که اکنون در دستگاه‌های اداری و اجرایی فعال است.

تغییر فرمول محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی

میرهاشم موسوی با اشاره به واریزی ۳۰ میلیون ریال به حساب بازنشستگان، بیان کرد: به ازای هر ماه ۱۰ میلیون ریال به صورت علی الحساب بابت هزینه مستمری و کمک هزینه معیشتی به حساب بازنشستگان واریز شد.

مدیرعامل سازمان تامین‌ اجتماعی گفت: متناسب سازی حقوق بازنشستگان با تعامل و هماهنگی کانون بازنشستگان کشوری و بیمه ها انجام و حکم جدید برای آنها صادر خواهد شد.

میرهاشم موسوی روز پنجشنبه در حاشیه آیین افتتاح پروژه‌های درمانی تامین اجتماعی استان اردبیل در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با بیان اینکه یکی از دغدغه های رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی معیشت بازنشستگان بود، افزود: طبق قانون برنامه هفتم توسعه و مصوبه دولت، ۳۰ میلیون ریال در بحث متناسب سازی پرداخت شد.

وی ادامه داد: بر این اساس باید ۱۲۶ هزار میلیارد ریال تامین می‌شد که با یک هفته تلاش شبانه روزی انجام شد.

وی با اشاره به واریزی ۳۰ میلیون ریال به حساب بازنشستگان، بیان کرد: به ازای هر ماه ۱۰ میلیون ریال به صورت علی الحساب بابت هزینه مستمری و کمک هزینه معیشتی به حساب بازنشستگان واریز شد.

وی درباره اینکه چه بازنشستگانی مشمول متناسب‌سازی هستند، گفت: آن بخشی که پرداخت شد (۳۰ میلیون ریال) برای بازنشستگان غیرحداقلی‌بگیر، در قالب متناسب‌سازی و پرداختی برای حداقل‌بگیرها هم در قالب کمک معیشت بود و این مسیر بر اساس تامین منابع ادامه خواهد یافت.

مدیرعامل سازمان تامین‌اجتماعی اظهار کرد: تلاش می شود با تعامل و هماهنگی کانون بازنشستگان کشوری و بیمه ها در موعد مقرر حکم جدید بازنشستگان صادر و بر اساس آن حقوق آنها پرداخت شود.

موسوی اضافه کرد: متناسب سازی حقوق بازنشستگان بر اساس برنامه توسعه هفتم و مصوبه دولت و تکلیف قانونی و مُر قانون انجام خواهد شد، از این رو بازنشستگان نگرانی نداشته باشند.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

Markets

دیگر رسانه ها