واکنشها به غوغای مدعی العموم فقرا در مجلس | میدری؛ وزیر تراز
احمدی میدری در جلسه بررسی صلاحیت خود برای تصدی وزارت کار چنان توفانی نطق کرد و مورد توجه قرار گرفت که به نظر میرسد از نظر افکار عمومی از همین حالا وزیر شده؛ چه مجلس رای بدهد و چه ندهد. مروری بر فضای مجازی که قطعا نمودی از جریان فکری فضای واقعی است این مدعا را ثابت میکند.
احمدی میدری، وزیر پیشنهادی پزشکیان برای تصدی وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی در جلسه دیروز مجلس غوغا کرد. او نشان داد که هم فقر را میفهمد هم دنبال عدالت است، هم کارگر را درک میکند هم اندیشمند و میهن پرست است و خلاصه اینکه برازنده وزارت است.
نطق جنجالی او با واکنشهای بسیاری همراه بود که در ادامه به برخی از آنها اشاره میکنیم:
جلال جلالیزاده، فعال سیاسی اصلاحطلب نوشت: اگر نمایندگان به میدی رای ندهند، احتمالا، چون علمی حرف میزده متوجه حرفهایش نشدهاند.
علی باقری، مدیرکل سیاسی وزارت کشور دولت اصلاحات نوشت: «پیشتر نوشتم میدری آبرو و اعتبار دولت پزشکیان خواهد بود. نطق عالمانه، توافق ساز، راهگشا و عدالت محور امروزش در مجلس، وی را در جایگاه پدیده وزرای پیشنهادی نشاند. مجلس، کشور و مردم را از وجود چنین مدیر اندیشمندی محروم نخواهد کرد»
محمد فاضلی نوشت: «برای آنها که احمد میدری را میشناسند بودن او در کابینه، به معنای اطمینان به وجود ترکیب مدیر اجرایی قوی و نظرورزی قوی درباره توسعه، عدالت جویی توسعه گرا و راهکارهایی توانمندسازی توامان جامعه و حکومت است».
جعفر خیرخواهان نوشت: نطق طوفانی نیم ساعته احمد میدری در مجلس برای احراز وزارت تعاون کار، رفاه اجتماعی از ذهن کسی آمده که فقر، جنگ، آوارگی، بیخانمانی، بیعدالتی، بیاحترامی، بیکاری، و بیهای بسیار دیگر را میشناسد و لمس کرده. او امروز در قامت شخصی برای مبارزه و رفع این داغها و ننگها ظاهر شد».
غلامرضا تاجگردون نوشت: «دفاع میدری عالی بود، نشان داد اقتصادانی اندیشمند و اصلاحطلبی دارای اصول است و شایسته وزارت»
علی شریعتی فعال اقتصادی نوشت: «سخنان امروز دکتر احمد میدری با اختلاف در لیگ دیگری بود! توصیه میکنم حتما گوش دهید.»
مثم شرفی، فعال حوزه انرژی نوشت: «نطق تاریخی یعنی صحبتهای میدری نه پاچهگیری ثابتی. فرق ما با آنها در همین استانداردها خلاصه میشود».
کاربری با کنایه به حجت عبدالملکی نوشت: «مخالفان آقای میدری موافقان حجت لامبورگینی بودند همینقدر دارک ...»
احسان پرنیان بخشی از نطق جنجالی میدری را منتشر کرد و و نوشت: «احمد میدری را مقایسه کنید با آن وزیر صفر کیلومتری که میگفت با یک میلیون تومان میشود کار تولید کرد!»
روزبه علمداری، فعال رسانهای اصلاح طلب جمله طلایی میدری را آن دانست که گفته بود: «ما نمیتوانیم کاملا یکسان و همسان شویم؛ ما با هم متفاوتیم. اما پذیرش این تفاوت نقطه قوت نظام جمهوری اسلامی است و از این طریق است که میتوان پایگاه اجتماعی نظام جمهوری اسلامی را گسترده کرد.»
یغما فخشامی در واکنش به توییت رسایی که نوشته بود: «آقای ظفرقندی بدلیل اصرار بر مواضع غلطش و عدم پاسخگویی به سئوالات و اشکالاتی که نمایندگان مطرح کردند و آقای میدری به دلیل اینکه بر خلاف آنچه در کمیسیونها گفته بود، حاضر نشد در صحن علنی به اشتباه بودن تحصن مجلس ششم و نامهنگاری جام زهر اشاره کند، قطعا از مجلس دوازدهم رای نخواهد گرفت»، نوشت: «آقایان میدی و ظفرقندی داغ ابراز ندامت از مواضع خود درباره مجلس ششم، مهندسی انتخابات، نظات استصوابی، زن زندگی آزادی، جنبش سبز و ... را بر دل رسایی و امثالهم گذاشتند و شرافت خود را برای رسیدن به وزارت نفروختند».
حسامالدین آشنا نوشت: توان ایجاد اجماع ندارید، چون هیچ گاه ایجابی نیاندیشیدهاید. شما که نانتان در تمایز سازی است و در جبهه خودتان توان توافق بر یک گزینه انتخابی را ندارید، معلوم است که وفاق ملی را هدفی مقدس نمیدانید. عراقچی و میدری رای میآورند، اما داغ تهمت و برچسب زنی بر پیشانی شما خواهد ماند.
منبع: رویداد 24
دیدگاه تان را بنویسید