روایت واعظی از مجوز رهبری برای حل موانع مهم خارجی و مذاکرات
واعظی با بیان اینکه فرمایشات رهبری مجوز حل و فصل موانع خارجی و مذاکرات است، گفت: فرصت خوبی برای دولت چهاردهم است تا با از سرگیری برجام و لغو تحریمها در اقتصاد کشور گشایشی چشمگیر ایجاد کند.
محمود واعظی، قائم مقام و رئیس دفتر سیاسی حزب اعتدال و توسعه گفت: فرمایش مهم رهبر معظم انقلاب در نخستین دیدار با اعضای دولت چهاردهم، ناظر به موضوع تعامل به نوعی مجوز برای حل و فصل موانع مهم خارجی و مذاکرات بوده و فرصت مغتنم و بسیار خوبی برای دولت چهاردهم است تا وفق از سرگیری برجام و نهایتا لغو عزتمندانه تحریمها در اقتصاد کشور گشایشی چشمگیر ایجاد شود.
محمود واعظی با اشاره به ضرورت اهتمام دولتمردان برای تحقق اولویتهای تعیین شده از سوی رهبر معظم انقلاب، بیان کرد: موارد مطروحه در جلسهای که دولت چهاردهم به خدمت مقام معظم رهبری رسیدند، بسیار حائز اهمیت بود. با التفات به شرایط روز کشور و امید نسبی اجتماعی ایجاد شده نسبت به اقدامات آتی دولت جدید و شخص آقای دکتر پزشکیان برای حل مشکلات و گرفتاریهای متعدد کشور، ۱۰ نکته مطرح شده در جریان جلسه مزبور، بسیار مهم و راهبردی بوده است.
وی اظهار کرد: در نکته اول، به تربیت مدیران نسل جوان شایسته برای اداره امور کشور در بخشهای مختلف تاکید شد که این امر، اقدام مطلوبی در چرخش نخبگانی و مدیریتی کشور خواهد بود. ایشان در نکات بعدی به اولویتها و نترسیدن از موانع اشاره فرمودند و تاکید کردند که توجه به اولویتها در کارهای زیربنایی و مهم و تاثیرگذار در زندگی مردم امری ضروری است. از سوی دیگر تاکید کردند که نباید از موانع ترسید و باید موانع را دور زد و رو به جلو حرکت نمود.
قائم مقام و رئیس دفتر سیاسی حزب اعتدال و توسعه تصریح کرد: ایشان همچنین از عدالت نام بردند که نکته بسیار مهمی است. نمیشود طرح ها، پروژهها یا سیاستهایی را اجرا کنیم که مع الواسطه آن اقشار کم درآمد یا طبقهای در جامعه تحت فشار قرار بگیرند و این چنین به شکافهای طبقاتی و گسست اجتماعی دامن بزنیم؛ بنابراین تدوین پیوست عدالت عملیاتی و نه تشریفاتی برای اجرایی شدن هر یک از سیاستها لازم است. برپایی عدالت در جامعه خیلی مهم است، بالاخص جامعه اسلامی و پایبند به نصوص قرآن کریم. عدالت از بینات نظام جمهوری اسلامی ایران بوده و هست و تراث شیعی هم مملو از عنصر عدالت است.
این فعال سیاسی اعتدالگرا در ادامه بیان کرد: مبحث کارشناس و کار کارشناسی ضروری و حائز اهمیت است و باید برای اتخاذ تصمیم درست و با کیفیت از خرد جمعی و نظرات متخصصین استفاده حداکثری شود. ما در سالهای اخیر کمتر به این موضوع توجه کردیم و ضروری است به کار کارشناسی اعتقاد راسخ داشته باشیم. در خصوص مشورت از کارشناسان نیز به تاسی از شاخصههای طرح شده از سوی امیرالمومنین لازم است از کارشناس بخیل، ترسو و حریص مشورت گرفته نشود و از کارشناس مومن، توانمند، صادق و از همه مهمتر باورمند به توان داخلی و مسلط به سرمایههای ملی مشورت گرفته و استفاده شود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از اصلیترین مشکلات جدی کشور اقتصاد است و یکی از راه حلها تمرکز بر افزایش تولید است. اگر به تولید بها داده شود، بخش مهمی از مشکلات معیشتی و مسائل اقتصادی حل خواهد شد. فضای مجازی دیگر موضوع حائز اهمیت میباشد؛ رهبری فرمودند امروزه فضای مجازی یک واقعیت در زندگی مردم به شمار میرود. برخی به نادرستی فکر میکنند و از تریبونها فریاد میزنند که فضای مجازی یک بحث زینتی و حاشیهای در زندگی مردم است. رهبر انقلاب مطالبه کردند که حکمرانی قانونمند در فضای مجازی ایجاد شود تا مردم با اطمینان، سلامت و امنیت از این فضا استفاده کنند.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه «قوه مقننه نقش بسیار مهمی در حرکت دولت داشته و امیدواریم همدلی بین مجلس و دولت تا رسیدن به سرمنزل مقصود ادامه داشته باشد» گفت:، اما اینکه آیا دولت به تنهایی میتواند این حجم از گرفتاریها و مشکلات را حل کند، پاسخ منفی است. همه باید به دولت کمک کنند. قوه مقننه نقش بسیار مهمی را ایفا مینماید. به نوبه خود از اقدام فاخر و ملی گرایانه نمایندگان قوه مقننه در جریان اعطای رای اعتماد بی نظیر، به وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم سپاسگزاری میکنم و معتقدم که همدلی و همبستگی ملی را در تاریخ جمهوری اسلامی ایران ثبت کردند. امیدواریم این همدلی به همین شکل تا رسیدن به سرمنزل مقصود ادامه یابد. از سوی دیگر روابط و تعامل نزدیک و سازندهای که فیمابین دولت چهاردهم و قوه قضائیه ایجاد شده، بسیار مهم است و همه این تعاملات فزاینده ناشی از مشی وفاقی دکتر پزشکیان است.
منبع: انتخاب
دیدگاه تان را بنویسید