کد خبر: 733558
تاریخ انتشار :

ترامپ و هریس اختلاف کلان درباره ایران داشتند؟

فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: نباید فکر کنیم چه ترامپ رئیس‌جمهور باشد و چه هریس، اختلاف نظر فراوانی در مورد ایران در آمریکا وجود دارد.

ترامپ و هریس اختلاف کلان درباره ایران داشتند؟
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه‌نیوز، اسماعیل گرامی‌مقدم درباره تاثیر انتخاب ترامپ در آمریکا بر سیاست‌های کشورمان، اظهار کرد: ما باید در این زمینه نگاه کلان داشته و اختلاف دیدگاه‌های خود با آمریکا را لیست کرده و مورد به مورد بررسی کنیم که در چه مواردی می‌توانیم به نوعی به هماهنگی برسیم و در چه مواردی وجه اشتراک نداریم. از سویی باید بررسی کنیم سیاست دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان در سال‌های گذشته چه تاثیراتی بر کشور ما داشته و براساس آن سیاست‌های خود را تعیین کنیم.

وی ادامه داد: سیاست‌های کلان آمریکا در موضوعات اساسی در بین دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان فرقی وجود ندارد و فقط اختلاف را شیوه دستیابی به اهداف است. آن‌ها در سطح کلان، درباره مسائل جهان و ایران اختلافی با هم ندارند. در کشور ما هم مسائل کلان تغییری نمی‌کند ولی براساس مقتضیات زمان و مقتضیات منافع ملی، سیاست‌های ما در مسائل مختلف از جمله در نحوه مواجهه با آمریکا تعیین می‌شود. ما در گذشته هم با رئیس‌جمهور دموکرات مواجه بودیم و هم با رئیس‌جمهور دموکرات و نباید فکر کنیم که چه ترامپ رئیس‌جمهور باشد و چه هریس، اختلاف نظر فراوانی در مورد ایران در آمریکا وجود دارد. اکنون هم سیاستگذاران اصلی کشور، به گونه‌ای که سیاست کشور را با توجه به شرایط جدید آمریکا تنظیم خواهند کرد که منافع ملی ما همچنان در اولویت باشد.

این فعال سیاسی با اشاره به این‌که «پرونده هسته‌ای یکی از مسائل کلان مورد اختلاف ایران و آمریکاست»، گفت: آن‌ها به وضوح می‌گویند اجازه نمی‌دهند ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند. برای ما نیز رشد دانش هسته‌ای در اولویت است. روسای جمهور دموکرات و جمهوری خواه آمریکا برای رسیدن به این هدف، سیاست‌های مختلفی داشته‌اند اما ما هم سیاست خود را دنبال کرده‌ایم و اکنون هم همینگونه است و در ضمن باید از اشتباهات آنها هم بهره‌برداری کنیم. در مسائل منطقه‌ای و فلسطین هم  دیدگاه‌های دو کشور متفاوت است و به همین جهت ما باید از دیپلماسی قوی، مقتدرانه و پویا استفاده کرده تا خسارات ناشی از سیاست‌های آمریکا را کاهش داده یا متوقف کنیم. به هر حال ما باید آماده شرایط جدید باشیم  و منافع ملی خود را در برابر رئیس‌جمهور آمریکا که این بار جمهوری‌خواه است حفظ کرده و سیاست‌ها و برنامه‌های آنها در قبال خود را خنثی سازیم.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

دیگر رسانه ها