کد خبر: 738946
تاریخ انتشار :

دادگسترى آمریکا دو ایرانى را به ارتباط با حمله پهپادى در اردن متهم کرد

وزارت دادگستری آمریکا دو شهروند ایرانی را به ارتباط با حمله پهپادی به یک پایگاه نظامی آمریکا در اردن در چند ماه پیش که متهم کرد.

دادگسترى آمریکا دو ایرانى را به ارتباط با حمله پهپادى در اردن متهم کرد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

این دو فرد که طبق ادعاهای وزارت دادگستری آمریکا ٤٢ و ٣٨ سال دارند به تلاش برای صادرات قطعات الکترونیکی از ایالات متحده به ایران متهم شده‌‌‌اند. 

یکی از آنها یک شهروند ایرانی-آمریکایی است که در ماساچوست زندگی می‌کند و روز دوشنبه برای نخستین بار مقابل دادگاه قرار گرفت.

فرد دوم هم در ارتباط با آن چه «ارائه کمک‌های مادی به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران» خوانده شده مورد اتهام قرار گرفته و روز دوشنبه در ایتالیا دستگیر شده است.

بیانیه وزارت دادگستری آمریکا ادعا می‌کند این دو فرد در تلاش بوده‌اند با ارسال فناوری‌های آمریکایی از یک شرکت سازنده قطعات میکروالکترونیک در ماساچوست به ایران، تحریم‌های آمریکا را دور بزنند. 

در یک حمله پهپادی به یک اردوگاه نظامی آمریکا موسوم به «برج ٢٢» در «ربکان» در شمال شرق اردن در ژانویه ٢٠٢٤ سه سرباز ارتش آمریکا کشته و بیش از ٣٠ نفر دیگر زخمی شدند.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما