کد خبر: 746798
تاریخ انتشار :

قالیباف: طرح غیر انسانی ترامپ امنیت منطقه را با چالش‌ مواجه می‌کند

رئیس مجلس شورای اسلامی در پانزدهمین اجلاس مجمع مجالس آسیایی که در باکو برگزار شد گفت: طرح غیر انسانی ترامپ می‌تواند امنیت شکننده منطقه را با چالش‌ها و بحران‌های جدیدی مواجه سازد.

قالیباف: طرح غیر انسانی ترامپ امنیت منطقه را با چالش‌ مواجه می‌کند
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پانزدهمین اجلاس مجمع مجالس آسیایی در باکو اظهار کرد: «جبهه مقاومت» علی رغم نسل کشی رژیم صهیونیستی شکست راهبردی را به این رژیم تحمیل کرد، متأسفانه در ماه‌های اخیر شاهد هستیم که صهیونیست‌ها و آمریکا بعد از ناکامی نظامی و راهبردی در لبنان و غزه بیکار ننشستند و درصدد طراحی توطئه‌های سیاسی دیگری در منطقه هستند.

وی اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا را واهی دانست و افزود: اظهارات رئیس جمهور آمریکا مبنی بر در دست گرفتن کنترل غزه توسط آمریکا و کوچ اجباری مردم فلسطین نشان دهنده تداوم دیدگاه‌های استعماری جویانه و مصادیقی از نادیده انگاری نقض حقوق مردم مظلوم فلسطین است.

رئیس مجلس طرح ترامپ را نوعی پاکسازی قومی و اشغالگری مدرن عنوان کرد و گفت: طرح ترامپ نوعی آپارتاید است که با کاملاً همسو با منافع نامشروع صهیونیستی در جهت تضعیف هویت ملی و سرکوب اراده مردم فلسطین طراحی شده است؛ این طرح غیر انسانی همچنین می‌تواند امنیت شکننده منطقه را با چالش‌ها و بحران‌های جدیدی مواجه سازد.

منبع: تسنیم

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما