کد خبر: 747727
تاریخ انتشار :

مقصد بعدی سفر استانی رئیس جمهور مشخص شد

محمدجعفر قائم‌پناه معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: فردا به رباط کریم و اسلامشهر خواهیم رفت، هدف ما مانند سایر سفرهای استانی این است که رئیس‌جمهور ارتباط مستقیم با مردم داشته باشد.

مقصد بعدی سفر استانی رئیس جمهور مشخص شد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

هدف ما مانند سایر سفرهای استانی این است که رئیس‌جمهور ارتباط مستقیم با مردم داشته باشد، مشکلاتشان را بررسی کند و در جهت توسعه شهرها به‌خصوص پیرامون تهران به مردم کمک کنیم.

وی افزود: مهمترین کار ما بررسی اوضاع اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و گفت‌وگوی رودررو با افراد و شنیدن رئیس جمهور از مسائل و مشکلات هر شهر و استان است.معاون امور اجرایی رئیس‌جمهور همچنین درخصوص استیضاح وزیر اقتصاد، تصریح کرد: استیضاح وزیر اقتصاد را در شرایط فعلی کشور به صلاح نمی‌دانم.

قائم‌پناه تاکید کرد: ان‌شاءالله نمایندگان کمک خواهند کرد که استیضاحی صورت نگیرد یا استیضاح رأی نیاورد زیرا شرایط کشور شرایطی نیست که خدای‌ناکرده وزرایمان استیضاح شوند و عدم رای اعتماد بگیرد.وی گفت: احتمالا نمایندگان مجلس منافع ملی را بهتر درک می‌کنند و امیدواریم با رأی بالایی وزیر اقتصادی رأی اعتماد بگیرد.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما