کد خبر: 750142
تاریخ انتشار :

جزئیات دیدار گروسی و معاون وزیر امور خارجه ایران

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پیامی از دیدار با معاون وزیر امور خارجه ایران خبر داد و همکاری با آژانس را امری ضروری در تایید ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران دانست.

جزئیات دیدار گروسی و معاون وزیر امور خارجه ایران
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه‌نیوز، «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز سه‌شنبه و در پیامی از دیدار «به‌موقع» با «کاظم غریب‌آبادی» معاون وزیر امور خارجه ایران در وین خبر داد.

گروسی در این پیام که در صفحه شخصی او در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شده، نوشت: همکاری با آژانس امری گریزناپذیر برای ارائه تضمین‌های موثق درباره ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران است.

پیشتر «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین از دیدار غریب‌آبادی با گروسی خبر داده و اعلام کرده بود که قرار است او و همتای چینی‌اش نیز در محل نمایندگی هیات ایران در وین با غریب‌آبادی دیداری سه‌جانبه داشته باشند.

«کاظم غریب‌آبادی» نیز پس از دیدار با گروسی در پیامی در شبکه ایکس نوشت: گفت‌وگوی صریح و سازنده‌ای با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی داشتم.

در این دیدار همکاری بین ایران و آژانس، حل و فصل ۲ موضوع باقی مانده، امنیت تاسیسات هسته‌ای و آخرین تحولات پیرامون موضوع هسته‌ای و رفع تحریم ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

ایران و آژانس سابقه‌ای طولانی از همکاری دارند که آنها را قادر می‌سازد تا اندک اختلافات موجود را حل کنند، منوط به اینکه به فشارهای سیاسی بیرونی به آژانس خاتمه داده شده و آژانس نیز رویکردی مستقل، فنی، بی‌طرفانه و حرفه‌ای اتخاذ نماید.

ایران ضمن حفاظت از امنیت و منافع ملی خود، به همکاری با آژانس در چارچوب تعهدات پادمانی‌اش متعهد است.

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت خارجه صبح دوشنبه از سفر غریب‌آبادی به وین برای گفت‌وگو با مقامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خبر داده بود.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما