کد خبر: 751170
تاریخ انتشار :

آمریکا چه کالا‌هایی از ایران وارد می‌کند؟

عضو خانه صمت ایران از صادرات ۸۴ تنی کالا‌های ایرانی به آمریکا خبر داد.

آمریکا چه کالا‌هایی از ایران وارد می‌کند؟
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

سید روح‌الله لطیفی، اظهار داشت: میزان صادرات ایران به آمریکا در ۱۱ ماهه ۱۴۰۳، ۸۴ تن به ارزش ۱۷۲هزار و ۶۲۱ دلار بوده که ۵۵ درصد آن محصولات غذایی بوده است.

 روز پنجشنبه دولت ترامپ در اقدامی، تعرفه واردات از کشور‌های مختلف را افزایش داد.

افزایش تعرفه بر کالا‌های وارداتی از ۱۳۵ کشور از جمله ایران بین ۱۰ تا ۹۹ درصد است. تعرفه واردات از چین ۶۷ درصد، اتحادیه اروپا ۳۹ درصد، تایوان ۹۰ درصد، ژاپن ۴۶ درصد، هند ۵۲ درصد و… تعیین شده است.

سید روح‌الله لطیفی، سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صنعت، معدن و تجارت ایران در برنامه تلویزیونی درباره آمار صادرات کشور، اظهار کرد: در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳، ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار تن محصولات دامی، کشاورزی، زراعی و غذایی به ارزش ۷ میلیارد و ۵۶۶ میلیون دلار به کشور‌های مختلف صادر شده است.

وی عنوان کرد: میزان صادرات ایران به آمریکا در ۱۱ ماهه سال گذشته، ۸۴ تن به ارزش ۱۷۲ هزار و ۶۲۱ دلار بوده که این آمار مربوط به صادرات مستقیم به آمریکا بدون ارسال به کشور‌های واسطه است که بیش از ۵۵ درصد آن محصولات غذایی بوده است.

وی همچنین درباره واردات کالا از ایالات متحده به کشور اظهار کرد: میزان واردات کالا از آمریکا در همین مدت حدود ۱۴۳۱ تن به ارزش ۹۳ میلیون و ۶۸۴ هزار و ۶۶۵ دلار بوده است.

گفتنی است، ۷۵ درصد از واردات کالا از کشور آمریکا شامل انواع دارو، مکمل‌های غذایی، کیت‌های آزمایشگاهی، مواد اولیه جراحی، دندان‌پزشکی و دستگاه‌های پزشکی بوده و باقی شامل مواد غذایی، اسانس‌ها و مکمل‌های غذایی، انواع اسید و نهاده‌های مولد دامی برای تکثیر نژاد دام از جمله جوجه، دام سنگین و میگو بوده است.

لازم به یادآوری است، در قانون برنامه هفتم پیشرفت تکلیف شده صادرات محصولات کشاورزی تا پایان برنامه باید بین ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش یابد. پیش‌تر وزیر جهاد کشاورزی از مثبت شدن تراز تجاری کشور خبر داده بود و عنوان کرد، سال گذشته، میزان واردات از نظر حجمی ۶ درصد و از نظر ارزشی ۱۱ درصد کاهش داشته در حالی که صادرات با رشد ۳۶ درصدی همراه بوده است.

منبع: مهر

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما