کد خبر: 751647
تاریخ انتشار :

پشت پرده خروج سربازان آمریکایی از شرق اروپا

بر اساس گزارش یک رسانه آمریکایی پنتاگون در حال بررسی طرح خارج ساختن ۱۰ هزار سرباز از شرق اروپا است.

پشت پرده خروج سربازان آمریکایی از شرق اروپا
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه‌نیوز، شبکه «ان‌بی‌سی نیوز» امروز سه‌شنبه به نقل از مقام‌های آمریکایی و اروپایی گزارش داد پنتاگون خارج کردن ۱۰ هزار سرباز از شرق اروپا را در نظر گرفته است؛ سربازانی که در سال ۲۰۲۲ با تصمیم دولت «جو بایدن»، رئیس جمهور سابق ایالات متحده در قالب یک گروه ۲۰ هزار نفری از نیروها در حوالی اوکراین مستقر شدند.

چنین اقدامی باعث به نصف کاهش پیدا کردن تعداد حدودا ۲۰ هزار نفری نیروهای نظامی که توسط دولت بایدن در سال ۲۰۲۲ در پی شروع جنگ اوکراین در شرق اروپا مستقر شدند، می‌شود.

منابع مطلع ناشناس گفتند که مقام‌های پنتاگون مشغول بحث درباره آینده نیروهای آمریکایی استقرار پیدا کرده در رومانی و لهستان هستند و جزئیات نهایی در دست بحث هستند.

این در حالی است که مقام‌های‌ اروپایی هشدار می‌دهند که خروج سربازان آمریکایی از این قاره نگرانی‌های آنها در خصوص اینکه آمریکا آنها را در مواجهه با تهدید روسیه به حال خود رها کند، تشدید می‌کند.

«ست جونز»، عضو ارشد اندیشکده مرکز مطالعات بین‌المللی و راهبردی گفت: «روس‌ها کاهش جای پای آمریکا در اروپا را به عنوان تضعیف بازدارندگی توصیف خواهند کرد.»

بر اساس جدیدترین برآوردها، حدود ۸۴ هزار سرباز آمریکایی در سراسر اروپا مستقر هستند که شامل ۱۰ هزار سرباز در لهستان، ۳۷ هزار سرباز در آلمان و ۱۳ هزار سرباز در ایتالیا می‌شود.

مقام‌های پنتاگون بر این باورند که کاهش حضور نظامی آمریکا در شرق اروپا باعث آزاد شدن بودجه‌ها برای تسلیحات پیشرفته و توانمندی‌های دفاعی نوآورانه در ضمن کاهش بودجه‌ها می‌شود.

ماه مارس گذشته ژنرال «بن هاجز»، فرمانده ارتش آمریکا برای اروپا تاکید کرد سربازان آمریکایی دیر یا زود از اروپا خارج خواهند شد. این بر خلاف اظهار نظری بود که قبلا از سوی «پیت هگست»، وزیر دفاع ایالات متحده با این مضمون که واشنگتن هیچ برنامه‌ای برای کاستن از حضور نظامی خود در اروپا ندارد، مطرح شد.

«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا پیش از این بارها اروپا را متهم به صرف نکردن تلاش و هزینه کافی در بخش دفاعی خود کرده بود.

او از متحدان اروپایی آمریکا از بابت صرف بودجه‌های نظامی کم انتقاد کرده و خواستار آن شد که این متحدان بودجه نظامی خود را به دست کم پنج درصد از میزان تولید ناخالص داخلی خود برسانند.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما