کد خبر: 752310
تاریخ انتشار :

مدیر آموزش و پرورش شهرستان ری برکنار شد

فرماندار ویژه شهرستان ری ضمن تشکر از کلیه رسانه‌های دغدغه‌مندی که این موضوع را با جدیت پیگیری کردند، به استحضار می‌رساند که موضوع پیش‌آمده در یکی از مدارس ناحیه ۱ شهرری با حساسیت ویژه از سوی فرمانداری پیگیری شد.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان ری برکنار شد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

فرماندار ویژه شهرستان ری خواستار عزل فوری مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۱ شهر ری و معرفی شخص جایگزین نیز در دستور کار قرار گرفته است.

بیژن سلیمان‌پور عصر امروز در جمع خبرنگاران در واکنش به گزارش منتشرشده پیرامون آزار تعدادی از دانش‌آموزان در یکی از مدارس پسرانه ناحیه ۱ شهرری، از ورود فوری و قاطع خود به این مسئله خبر داد و خواستار برخورد جدی با متخلفان شد.

وی در این خصوص اعلام کرد: ضمن تشکر از کلیه رسانه‌های دغدغه‌مندی که این موضوع را با جدیت پیگیری کردند، به استحضار می‌رساند که موضوع پیش‌آمده در یکی از مدارس ناحیه ۱ شهرری با حساسیت ویژه از سوی فرمانداری پیگیری شد.

معاون استاندار تهران در ادامه گفت: پس از بررسی‌های لازم و در پی هماهنگی‌های صورت‌گرفته، در تماس با مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران، خواستار عزل فوری مدیر آموزش و پرورش ناحیه مربوطه شدم و معرفی شخص جایگزین نیز در دستور کار قرار گرفته است.

این اقدام پس از آن صورت گرفت که صبح امروز گزارشی از ادعای آزار و اذیت تعدادی از دانش‌آموزان در یک مدرسه ابتدایی پسرانه در شهرری منتشر شد. آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در واکنش اولیه اعلام کرده بود که این موضوع در دست بررسی دقیق از سوی هیئت رسیدگی به تخلفات و حراست اداره کل است.

با این حال، فشار افکار عمومی، رسانه‌ها و خانواده‌ها موجب شد تا فرماندار شهرستان ری به‌ طور مستقیم در موضوع دخالت کرده و نسبت به عملکرد مسئولان آموزش و پرورش ناحیه ۱ شهرری واکنش نشان دهد.

منبع: تسنیم

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما