کد خبر: 740601
تاریخ انتشار :

اعتراف بزرگ ترامپ درباره براندازی در ایران!

کارشناس ارشد مسائل سیاسی گفت: ترامپ برای اولین بار در تبلیغات انتخاباتی در پاسخ به خبرنگار که از او سوال مبنی بر اینکه آیا شما به دنبال براندازی جمهوری اسلامی هستید؛ گفت که روراست به شما بگویم که چنین توانی نداریم.

اعتراف بزرگ ترامپ درباره براندازی در ایران!
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

عبدالله گنجی کارشناس ارشد مسائل سیاسی در گفت‌وگو با فارس با اشاره به اظهارات اخیر آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا درباره شکست اقدامات این کشور در ایجاد اغتشاش و ناامنی طی سال‌های اخیر در ایران گفت: نکته‌ بیان شده توسط وزیر خارجه آمریکا از سوی ترامپ هم در تبلیغات انتخاباتی گفته شده است.

وی افزود: یک تصویر از آمریکا میان بسیاری از افراد نسبت به ما وجود داشت که آمریکا نمی‌خواهد برای براندازی نظام جمهوری اسلامی اقدام کند ولی ترامپ برای اولین بار در تبلیغات انتخاباتی در پاسخ به خبرنگار که از او سوال مبنی بر اینکه آیا شما به دنبال براندازی جمهوری اسلامی هستید؛ گفت که روراست به شما بگویم که چنین توانی نداریم.

گنجی ادامه داد: حالا بلینکن که در حزب مقابل ترامپ قرار دارد نیز چنین سخنی را عنوان می‌کند. این سخن دلایل مختلفی دارد اول اینکه ملت ما در صحنه حضور دارند، رهبر انقلاب به موقع هشدارهای لازم را صادر می‌کنند، توطئه‌ها را می‌شناسیم شگردها را متوجه می‌شویم و تجربه طولانی برای چنین موضوعی داریم. همچنین؛ درباره کشورهای دیگر مطالعه کرده‌ایم که چه سرنوشتی داشته‌اند.

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در ایران توسط دانشجویان پیرو خط امام در سال 58 تصریح کرد: یک اقتصاددان آمریکایی در پاسخ به سوال یک خبرنگار که از او پرسیده بود چرا در این کشور کودتا نمی‌شود در حالی که در سایر کشورها این اتفاق می‌افتد، گفته بود چون در آمریکا سفارت آمریکا وجود ندارد. لذا؛ یکی از دلایل جمع‌شدن لانه فساد است طبیعتاً اکنون دیگر وجود ندارد. 

وی افزود:اگرچه ارتباطات فرا ملی و فرا مرزی در قالب جهانی‌شدن، فشردگی فضا و پایان جغرافیا وجود دارد ولی آمریکایی‌ها به هر میزان که تاکنون پول خرج کرده‌اند، موفق نبوده‌اند. به نحوی که حتی خانم کلینتون در سال ۸۸ هم گفته بود کارهای مهمی انجام داده‌اند اما اشراف و بیداری مردم ما و شناخت شگردها و روش‌های آمریکا در این میان مهم است.

گنجی تاکید کرد: فرض کنید وقتی یک نفر را در قالب خبرنگار پوششی به یک نقطه اعزام می‌کنند، ما در اینجا متوجه می‌شویم که شغل خبرنگاری در واقع یک پوشش برای آن فرد است و محتوا و آموزش‌ها درباره تحریک اجتماعی است. بنابراین ما این توسعه را خنثی می‌کنیم.

وی ادامه داد: در واقع آن‌ها نیز وارد می‌شوند یعنی مواجهه ما با آمریکا در حوزه براندازی نرم، یک حلقه است به نحوی که آن‌ها فرد را به میدان می‌فرستند و ما با او برخورد می‌کنیم. سپس، آن‌ها با استناد به این موضوع از آن به عنوان مسئله حقوق بشر ما را تحریم می‌کنند.

این کارشناس مسائل سیاسی افزود: این حلقه و چرخه همچنان ادامه دارد اما از جهت تاثیرگذاری عامل اصلی آن واقعاً توجه مردم به شگردها و به میدان آمدن به موقع رهبر انقلاب برای هشدار نسبت به نفوذ یا مسائل دیگر است که طبیعتاً این حضور موجب دقت همگان نسبت به مسائل مختلف می‌شود.

گنجی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه حضور مردم در سال ۸۸ برای مقابله با فتنه و اغتشاشات چه میزان در ناکامی توطئه‌های دشمنان موثر است، تصریح کرد: رئیس جمهور آمریکا در سال ۸۸ چند مکاتبه با رهبر انقلاب و رئیس جمهور انجام داد و می‌گفت که بیایید مسائل را حل کنیم. اما هنگامی که اغتشاشات و فتنه ۸۸ رخ داد آن‌ها با موج سواری بر این اتفاقات نامه‌هایی که به ایران نوشته بودند را فراموش کردند.

وی افزود: آن زمان بود که موضوع دستکش مخملی و دست چدنی مفهوم سازی شد. قطعاً در سال ۸۸ عامل اصلی که موجب ناکامی توطئه دشمنان شد عبارتند از؛ اول، حضور مردم در ۹ دی و دوم، صحنه‌های دیگر و نقش ممتاز جمع‌کنندگی رهبری دینی در ایران.

این کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: هنگامی که رهبر انقلاب در ۲۹ خرداد خطبه خود را ایراد کردند، دیگر جمعیت ۲۵ خرداد در خیابان‌های تهران حضور نداشتند. بنابراین؛ دو عامل حضور مردم و قدرت بسیج نظام جمهوری اسلامی و نقش بی‌بدیل رهبری در جمع‌کنندگی موضوع و افشاگری مسائل بسیار حائز اهمیت است.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما