کد خبر: 751804
تاریخ انتشار :

چالش غیرممکن رئال: به یاد اشک‌های راموس

رئال به حماسه سازی در برنابئو امیدوار است اما آیا آنها هرگز توانسته‌اند اختلاف سه گل در بازی رفت را جبران کنند؟

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید دیروز یکی از تلخ‌ترین شب‌های خود در لیگ قهرمانان اروپا را تجربه کرد. این تیم به عنوان مدعی اصلی در تقابل با آرسنال وارد این مرحله شده بود، اما اتفاقات ورزشگاه امارات همه پیش‌بینی‌ها را زیر و رو کرد. دو گل فوق‌العاده از دکلان رایس و ضربه نهایی میکل مرینو، رئال را در آستانه حذف از بازی برگشت قرار داده است.

هرچند هواداران رئال به سانتیاگو برنابئو و جادوی آن در شب‌های بزرگ اروپایی دل بسته‌اند، اما حقیقت این است که جبران نتیجه ۳-۰ چالشی عظیم به نظر می‌رسد. در ذهن سفیدپوشان، پیروزی‌های اخیر مقابل پاری‌سن‌ژرمن، چلسی یا منچسترسیتی زنده می‌شود، اما هیچ‌کدام از این بازگشت‌ها با چنین اختلاف فاحشی در مجموع دو بازی همراه نبوده است.

این وضعیت دشوار سؤالی تکراری را در میان هواداران مطرح کرده است: آیا رئال مادرید تاکنون توانسته پس از باخت با اختلاف سه گل یا بیشتر در بازی رفت، یک مرحله حذفی اروپایی را جبران کند؟

آخرین بار که رئال در بازی رفت لیگ قهرمانان با سه گل اختلاف باخت برابر دورتموند بود. در سالی که مورینیو روی نیمکت بود و رئال بازی رفت را چهار بر یک بازنده شد. در بازی برگشت رئال دو گل زد و پشت سد فینال ماند و آن تصویر گریان راموس در آغوش ایکر کاسیاس نمادین شد.

از فصل ۹۳-۱۹۹۲ که لیگ قهرمانان جای جام باشگاه‌های اروپا را گرفت، رئال موفق به جبران شکست با اختلاف سه گل نشده است. در این فرمت جدید، سخت‌ترین بازگشت رئال از نظر نتیجه کلی، در یک‌چهارم نهایی فصل ۱۶-۲۰۱۵ مقابل ولفسبورگ بود.

در آن فصل، که رئال در نهایت قهرمان شد، ولفسبورگ در بازی رفت با نتیجه ۲-۰ همه را شگفت‌زده کرد. اما در بازی برگشت، داستان فرق داشت و هت‌تریک کریستیانو رونالدو صعود رئال به نیمه‌نهایی را تضمین کرد.

سابقه‌ای که رئال به آن دل بسته است

اما اگر به گذشته‌های دورتر نگاه کنیم، پاسخ متفاوت است. در فصل ۸۶-۱۹۸۵، در جام یوفا رئال مادرید بازگشتی حماسی مقابل بروسیا مونشن‌گلادباخ رقم زد. آن‌ها در بازی رفت ۵-۱ باختند، اما در برگشت با پیروزی ۴-۰ حریف را حذف کردند.

بازگشتی مشابه در فصل ۷۶-۱۹۷۵ در جام اروپا مقابل دربی کانتی رخ داد. در آن زمان، رئال پس از باخت ۴-۱ در بازی رفت، با برد ۵-۱ در بازی برگشت به دور بعد صعود کرد.

این دو سابقه، با وجود بار حماسی‌شان، یک ویژگی مشترک دارند. در هر دو مورد، قانون ارزش دو برابر گل‌های خارج از خانه هنوز برقرار بود.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها