کد خبر: 751894
تاریخ انتشار :

پرنس ویلیام، توخل و بی‌محلی آسنسیو!

پاری سن ژرمن دیشب با پیروزی مهم 3-1 مقابل استون ویلا، با برتری خوبی راهی بیرمنگام خواهد شد.

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش "ورزش سه"، بازی رفت یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان بین پاری‌سن‌ژرمن و آستون ویلا پر از اتفاق بود. فراتر از برد شایسته 3-1 پاریسی‌ها با گل‌های دزیره دوئه، خویچا کواراتسخلیا و نونو مندس که گل ابتدایی مورگان راجرز را جبران کرد، جزئیات فراوانی وجود داشت.

نخستین موضوع، رویارویی لوئیس انریکه و اونای امری روی نیمکت‌ها بود. این دو از 8 مارس 2017، زمانی که بارسای انریکه با نتیجه 6-1 پاریسِ امری را درهم کوبید و باخت 4-0 بازی رفت را جبران کرد، دوباره روبه‌رو شدند؛ بازگشتی که هنوز بزرگ‌ترین کامبک تاریخ این رقابت‌هاست. انریکه این بار برای جشن صدمین بازی‌اش با پاریس (70 برد، 18 تساوی، 11 باخت) و امری برای تاریخ‌سازی با ویلا و شاید رهایی از کابوس 2017، انگیزه داشتند.

پیروزی کاملاً شایسته پاریس بود و کار صعود را در بازی برگشت در ویلا پارک تقریباً قطعی کرد. انریکه که نزدیک به 10 سال پیش با بارسا سه‌گانه برد، حالا با قهرمانی لیگ 1، حضور در فینال جام حذفی و این برد، به تکرار آن با پاریس نزدیک‌تر شده است. امری ابتدا با گل راجرز آرامش یافت، اما چهره نگرانش نشان داد راضی نیست. با گل تساوی دوئه، انریکه شادمانه دست‌ها را بالا برد. با گل دوم کواراتسخلیا، او را در آغوش گرفت و با گل سوم مندس، احساساتش فوران کرد.

شخصیت‌های بزرگ در پارک دو پرنس

علاوه بر انریکه و امری (که بین 2016-2018 مربی پاریس بود)، توماس توخل، مربی سابق پاریس (2018-2020) و حال سرمربی انگلیس، در سکوها حضور داشت تا بازیکنان آستون ویلا را زیر نظر بگیرد. پرنس ویلیام، هوادار ویلا، نیز آنجا بود و با گل راجرز به وجد آمد، اما تیمش 3-1 باخت و حالا باید در خانه جبران کند.

بازگشت آسنسیو و بی‌اعتنایی

مارکو آسنسیو، قرضی از پاریس به ویلا، هم به پارک دو پرنس بازگشت. او با 8 گل در ویلا در فرم خوبی است، اما ذخیره بود و 30 دقیقه آخر بازی کرد، بدون تأثیر. با سوت‌هایی از هواداران روبه‌رو شد و پس از باخت، با بی‌تفاوتی لوئیس کامپوس را که برای سلام آمده بود، نادیده گرفت و حتی به انریکه و تیم پاریس نگاه نکرد. او تابستان به پاریس بازمی‌گردد.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها