کد خبر: 693638
تاریخ انتشار :

خبر خوش برای جاماندگان سهام عدالت | شرایط فوق العاده دولت برای کسانی که سهام عدالت ندارند

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: سامانه میراث که از هفته گذشته راه‌اندازی شده و به بهره برداری رسیده است آماده انتقال سهام عدالت از متوفی به وراث است و در این مراحل نیاز به پرداخت هیچ مبلغی نیست.

خبر خوش برای جاماندگان سهام عدالت | شرایط فوق العاده دولت برای کسانی که سهام عدالت ندارند
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

زمان دقیق واریز سود سهام عدالت مشخص شد. سود سهام عدالت سال آینده چقدر می شود. افزایش سود سهام عدالت در سال آینده. آیا در تاریخ تعیین شده سود سهام عدالت واریز خواهد شد؟ مشمولان سود سهام عدالت چه کسانی هستند؟

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: سامانه میراث که از هفته گذشته راه‌اندازی شده و به بهره برداری رسیده است آماده انتقال سهام عدالت از متوفی به وراث است و در این مراحل نیاز به پرداخت هیچ مبلغی نیست.

مجید عشقی درباره سامانه میراث اظهار کرد: براساس زمانبندی که شرکت سپرده گذاری مرکزی اعلام کرده است یکی از وراث می‌تواند به سایت شرکت سپرده گذاری مرکزی مراجعه کند و مشخصات متوفی را در آنجا وارد کند و نهایتا مشخص می‌کند که به کجا می‌خواهد برای اقدام مراجعه کند.

وی اضافه کرد: وارث مورد نظر در این مرحله به یکی از شعب کارگزاری مراجعه می‌کند. در ادامه مدارک هویتی خود را شخص به همراه گواهی انحصار وراثت را باید ارائه کند. شرکت کارگزاری پس از کنترل و بررسی مدارک آن را وارد سامانه می‌کند و در مرحله بعدی عملیات انتقال تحریر را به صورت الکترونیکی به وراث متوفی انجام خواهد داد.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار ادامه داد: تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی، اصل یا تصویر برابر با اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه تمامی وراث تعیینی در گواهی حصر وراثت، اصل یا تصویر برابر با اصل گواهی حصر وراثت متوفی و ارائه اصل یا تصویر برابر با اصل وصیت نامه در صورت وجود آن و اشاره به وصیت نامه در گواهی حصر وراثت از جمله مدارکی است که مردم برای مراجعه به دفاتر کارگزاری و انجام فرآیند انتقال سهام عدالت به آن نیاز دارند.

عشقی گفت: مردم بدانند در تمامی این مراحل و برای انتقال سهام عدالت از متوفی به وراث نیاز به پرداخت هیچ وجهی نیست چرا که کارمزد از طریق شرکت سپرده گذاری از محل منابعی که سهام عدالت دارد، پرداخت می‌شود و هیچ یک از وراث نیاز به پرداخت مبلغ ندارند./ایسنا

سرهنگ داود معظمی گودرزی اظهار کرد: کلاهبرداران به تازگی با ترفند "سود 5 میلیونی سهام عدالت" اقدام به سرقت اطلاعات بانکی کاربران می‌کنند.

وی با بیان اینکه وعده "سود 5 میلیونی سهام عدالت" به هیچ عنوان صحت ندارد، افزود: سودجویان سایبری می‌توانند از طریق فیشینگ اطلاعات بانکی کاربر را به سرقت برده و حساب را خالی کنند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ گفت: اگر لینکی برای افراد با مضمون "سود 5 میلیونی سهام عدالت" ارسال شد به هیچ عنوان کلیک نکنند چراکه لینک حاوی بدافزار بوده و گوشی تلفن همراه فرد کلیک کننده را آلوده می‌کند و از این طریق از تمام اطلاعات موجود در تلفن همراه سوءاستفاده کند.

معظمی گودرزی گفت: اگر فردی وارد لینک شد، لازم است بلافاصله اینترنت گوشی خود را قطع کرده و به پلیس فتا یا کارشناسان متخصص و مورد تأیید امنیت سایبری مراجعه کند./ تسنیم

واریز 108 هزارتومان به جیب این گروه از سهام عدالتی ها

شاخص کل بورس در اولین روز کاری هفته همانند روزهای اخیر سبزپوش ماند؛ با این‌ حال ارزش سهام عدالت امروز چقدر شد؟

شاخص کل بورس دوشنبه 14 فروردین روند صعودی داشت و با افزایش 0.5 درصدی به محدوده دو میلیون و 89 هزار واحدی رسید و شاخص هم وزن نیز با افزایش  بیش از 8 هزار واحدی در محدوده 630 هزار واحدی ایستاد.

این افراد سهام عدالت جدید می گیرند

آقای طغیانی در خصوص خروج موضوع اعطای سهام به متولدین ۱۴۰۲ گفت: به این موضوع یک ایراد شورای نگهبان گرفته بود و همواره ابهامی که شورای نگهبان گرفت این بود که برخی از شرکت‌های دولتی یک اقلیتی سهامدار خصوصی دارند و زمانی که بخواهیم از هزینه‌ها برای اجرای چنین طرح‌هایی برداشت داشته باشیم، ظلم در حق چنین سهامدارانی است. منبع این طرح منابع مالی ۲ درصد هزینه شرکت‌های دولتی بود.

او افزود: فرض کنید یک بنگاهی ۶۰ درصد دولتی و ۴۰ درصد خصوصی است و در حکم اعطای سهام خطی بین این بخش‌ها کشیده نشده بود. عملا جمع بندی کمیسیون بر این بود که اصلاح این مورد خیلی دشوار است و فرصتی برای پیش بینی منبع جدید نبود و از سوی دیگر سقف بودجه بسته شده بود و با توجه به این که منابع این حکم از دست رفت مجلس ناچار به حذف آن شد.

طغیانی درباره اینکه آیا دیگر اعطای سهام به متولدین ۱۴۰۲ اجرایی نمی‌شود؟ می‌گوید: در طول سال برای منابع آن فکری خواهد شد و به عنوان اصلاح بودجه در خصوص آن تصمیم گیری می‌شود.

پیش از این او گفته بود‌،  منابع اعطای سهام به متولدین ۱۴۰۲ را در بودجه دیده ایم./باشگاه خبرنگاران

واریز سهام عدالت میلیونی در انتظار این افراد

حداکثر ارزش سهام قابل واگذاری به هر یک از مشمولان سهام عدالت جدید، موضوع تصمیم مورخ ۱۶ اسفند شورای عالی اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی معادل حداکثر صد میلیون ریال تعیین می شود.

هیات وزیران در جلسه ۲۸ اسفند ماه ۱۴۰۱ به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی و به استناد اصل ۱۳۸ قانون اساسی و در اجرای بند الف تبصره ۲ ماده واحده قانون بودجه ۱۴۰۱ کل کشور تخصیص سهام عدالت به جاماندگان را تصویب کرد که این مصوبه با امضای محمد مخبر معاون اول رییس جمهور ابلاغ شده است.

بر اساس این مصوبه، حداکثر ارزش سهام قابل واگذاری به هر یک از مشمولان سهام عدالت جدید، موضوع تصمیم مورخ ۱۶ اسفند شورای عالی اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی معادل حداکثر صد میلیون ریال تعیین می شود.

هیات وزیران به سازمان خصوصی سازی اجازه داد نسبت به واگذاری سهام دولت در بانک های ملت، تجارت و صادرات اقدام کند که بر این اساس ۲ درصد سهام بانک ملت، ۳ درصد از سهام بانک تجارت و ۲.۷ درصد سهام بانک صادرات مشمول این واگذاری می‌شود.

سود سهام عدالت در حالی قرار است همانند سال گذشته دو مرحله ای و اواخر آذرماه برای سهامداران آن واریز شود که یکی از سوالات مردم این است که چه کسانی منتظر دریافت این سهام باشند؟

نگاهی به زمان پرداخت سود سهام عدالت در سال ۱۴۰۱ نشان می دهد سود مرحله نخست این سهام در روزهای پایانی آذرماه و سود مرحله دوم در اسفندماه واریز شد. بنابراین امسال نیز سهامداران عدالت باید در این دو ماه منتظر دریافت سود خود باشند.

اگر چشم خود را روی جامعه ۵۰ میلیونی سهامداران عدالت ببندیم، یکی از سوالات بقیه مردم این است که آیا مشمول این سهام هستند و اگر هستند چگونه می توانند از این موضوع اطلاع یابند؟

چگونه مطمئن شویم سهام عدالت داریم؟

سامانه‌ای طراحی شده که سهام‌داران از طریق آن متوجه خواهند شد که سهام عدالت به آنها تعلق گرفته یا کلا جزو بازماندگان هستند که هنوز برای آنها تصمیمی گرفته نشده است. مراجعه به  سامانه سهام عدالت به نشانی samanese.irاولین گامی است که سهامداران عدالت باید آن را طی کنند.

پس از ورود و وارد کردن کد ملی و کد امنیتی، اگر مشمول سهام عدالت نباشید یک صفحه نمایش داده می‌شود که درون یک باکس قرمز نوشته شده:«مراجعه کننده گرامی شماره ملی وارد شده در فهرست سهامداران ثبت نام شده سهام عدالت موجود نمی‌باشد، باتشکر لطفا از سامانه خارج شوید.» اما اگر مشمول سهام عدالت باشید به مرحله بعد منتقل خواهید شد. در مرحله بعدی باید اطلاعات هویتی خود  ازجمله نام و نام ‌خانوادگی، نام پدر، سال تولد و شماره شناسنامه را از بین گزینه‌های نمایش داده شده انتخاب و روی ادامه کلیک کنید.

وقتی هویت شما تایید شد، باید گزینه مشاهده صورت وضعیت دارایی سهام و مشاهده برگه سهام عدالت را انتخاب کنید. در مرحله آخر و در برگه سهام؛ ارزش اسمی سهام، وضعیت واریز سود، تعداد، زمان و مبلغ سودهای واریزی تا امروز را مشاهده می ‌کنید. پس از استعلام سهام عدالت و مطمئن شدن از دارایی سهام عدالت، دو گزینه برای انتخاب دارید. اگر می‌خواهید خودتان به صورت مستقیم روی سهامتان کنترل داشته باشید، گزینه آزادسازی را انتخاب کنید، وگرنه روی گزینه کنترل غیر مستقیم کلیک کنید.

به دنبال سود خود نباشید

اگر سهام عدالت نداشته باشید که دیگر نیاز نیست دنبال سودتان باشید ولی اگر تازه متوجه شده ‌اید که سهام عدالت دارید اصلا نگران نباشید، چون سودتان نسوخته زیرا رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرده اگر فردی در دو سامانه سهام عدالت و سجام ثبت نام نکرده و سودی به حسابش واریز نشده، به محض ثبت نام و دریافت کد تایید سجامی، سود سهام عدالت به صورت یکجا به حسابش واریز خواهد شد. سود سال ۹۵ سهام عدالت که به ازای هر سهم یک میلیون تومانی، ۱۵۰ هزار تومان بود در سال ۹۶ به حساب مشمولان این سهام واریز شد.

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    پیشنهاد ما

    اخبار روز سایر رسانه ها

    پر بازدیدها

    Markets

    دیگر رسانه ها